Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



19:34
19.04.2024
Петък
3.138.101.95


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Световният финансов крах

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Световният финансов крах

Въпрос: От години слушаме прогнози за предсто­ящия световен финансов хаос. Накъде върви икономи­ката? Ще има ли крах?

Отговор: Какво ще направите с политическия и финансов строеж е ваша карма като общество. Крион никога няма да ви даде съвет по политически въпроси. Това са човешки решения и отразяват енергията на вашето просветление като раса. Това е вашето истинско изпитание.

Но вече сме споделяли някои съвети и разсъждения за следващите години, които имат връзка с тези въпроси. Какво споменахме за онези, с които ще се срещнете през следващото десетилетие? Когато се срещнете с тях, кой ще разговаря с тях? Ако се водят търговски преговори, каква валута ще се използва? Ще има ли единност между народите, която да допринесе за това?

Някои от вас се страхуват от тази единност, понеже я асоциират със световно правителство, нещо, което ще им отнеме свободата, затова се възпротивяват. Така е, защото смятате, че всичко ще бъде организирано и структурирано, лишавайки ви от толкова трудно постиг­натата свобода във вашата страна. Вече сме поздравя­вали вашето общество задето държи на отделния човек и заявява търпимост към всичко. Нима допускате, че ще ви посъветваме да се откажете от нея? НЕ.

Ето към какво трябва да се стремите: Мислете гло­бално. Разработете система, при която всички държави на вашата планета ще могат да съществуват в собстве­ните си културни системи, но ще има обща валута и търговия. Разработете система, която ще ви позволи да се споразумеете какво струват вашите активи. След това определете съвет, който да представлява планетата. Не е необходимо да имате централно световно правител­ство, за да бъдете планета на единодушния консенсус. Вместо това ще ви бъде нужна организация, търпимост към културата на съседа и абсолютната увереност, че трябва да имате смесен екип от представители, които да говорят от ваше име - а не световно правителство.

Мъдрите ще разберат, че за да стане това, трябва да има (1) по-равноправна ценностна система по целия свят; и (2) мир между народите. Не след дълго ще видите как племената, които продължават да настояват за вой­на, ще бъдат низвергнати и контролирани от другите и никога няма да имат глас в съвета. Мирът ще стане символ на просветлението, а съгласието ще бъде дока­зателство за мъдрост.

Дали ще има "срив", както се изразявате вие, зависи изцяло от реакцията на вашата страна спрямо естестве­ната икономическа еволюция в световната ценностна система в новата епоха - не на световното правителство. Нима ще се възпротивите на единна ценностна система или ще участвате в нейното създаване?

Концепциите, на които е основана вашата държава (става въпрос за Америка) са били канализирани и бла­гословени. Вие притежавате мъдростта да я запазите и да постигнете единна ценностна система и световен съвет на консенсуса. Уважаваме ви за това начинание.

Специален въпрос: Крион, кой си ти всъщност?

Отговор: Неведнъж съм казвал на моя партньор, че от правилно зададения въпрос може да се научи много. Няма да ви кажем много, ако не попитате. Но вие показ­вате известни прозрения във въпроса ви, а именно, че Крион явно не е само специалист по магнетизма. Имате право. Ще ви посоча още две мои качества.

Скъпи мои, както вече съм споменавал в тази книга, аз съм един от ангелите пазители на новата епоха. Енер­гията на моето космическо семейство включва онзи, който вие наричате архангел Михаил. Ние често пътува­ме заедно и си партнираме в работата на вашата плане­та. Някои от вас подозират това и разпознават тази енергия. Сега го потвърждавам, понеже попитахте за семейството.

Аз споделям същата работа и специалност като всички духовни създания, чиито имена във вашия език завършват на "-он". Избройте ги и ще видите, че всич­ките се отнасят до науката, физиката и любовта.

Дълго след като магнитната работа приключи и групата на Крион си замине, аз ще остана, за да продъл­жа да ви обичам, зачитам и говоря, както правя сега.

Много ви обичам...

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 834 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.138.101.95          Петък          19.04.2024, 19:34