Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



20:25
24.04.2024
Сряда
18.116.63.174


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Нашето апокалиптично бъдеще?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Нашето апокалиптично бъдеще?

Ние, метафизиците, от дълги години имаме убеди­телни свидетелства, че на планетата предстои да се случи нещо страшно.

1. Нострадамус, пророкът живял преди 400 години, ни дава съвсем точни предсказания. Неговите задълбочени четиристишия разказват за Хитлер и Нострадамус обърква само една буква в името му (в неговите четиристишия се говори за Хистер)! Освен това предсказва съвсем точно убийството на президента Джон Ф. Кенеди. Затова е разумно да се вслушаме в неговата мъдрост и прецизност и да чуем какво казва за непосредст­веното ни бъдеще. А то е страшно. Нострадамус предрича, че очертанията на нашите континенти ще се променят коренно! Големите градове по крайбрежието ще потънат под водата. Дали няка­къв глобален катаклизъм ще предизвика това?

2.  Ясновидецът от новата епоха Гордън Майкъл Скалиън (специалист по апокалиптичните предс­казания) от дълги години ни описва същия сцена­рий като Нострадамус. Освен това има видения, които подкрепят твърденията на Нострадамус, публикувал е карти, изобразяващи очертанията на земната суша след страховитите катаклизми. Крайбрежията изглеждат потресаващо, а моят град е под водата - както и вашият, сигурно.

3.  Североамериканските индиански племена хопи също имат древни предсказания и (както можете да предположите) техните карти приличат на гор­ните две; потапяйки в океана голяма част от край­брежната шир.

Какво ще се случи? Можем ли да го променим? Трябва ли да треперим от страх? Ако сте гледали кош­марното телевизионно предаване "Пророчества и пред­сказания", сигурно сте останали с точно такова впечат­ление. Спомняте ли си го? Дейвид Макълъм - с фенер­чето под брадичката, страшната музика и кълбетата дим - направи много научно обосновано предаване (шегувам се)! Този тип предавания са предназначени да сплашат нас, глупаците, и използва псевдонаука и много сензаци­онни слухове (и Гордън Майкъл Скалиън) за целта. Телевизионното предаване "Хилядолетие" ни разказва (използвайки свободно тълкувани факти в подкрепа на хипотезите си), че през 2001 г. оста на Земята ще се наклони вследствие на уникално настройване към други­те планети. Ако си спомняте, през 1989 г. Крион ни каза, че това отдавна предсказано наклоняване представлява преминаването към новата мрежа (причината за преби­ваването му тук) и всъщност не е точно промяна. Въп­реки това за мнозина Крион все още е измислен образ, тогава защо да му вярваме? Защо да не вярваме на утвърдените пророци? Не спирайте да четете.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 867 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.116.63.174          Сряда          24.04.2024, 20:25