Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:51
24.04.2024
Сряда
3.22.181.209


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 4: Притчите на Крион » Мишката Марла

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Мишката Марла

Бележка на писателя:

Бях в Сиатъл пред голяма аудитория от много настойчиви, сериозни метафизици, когато Крион ре­ши да им разкаже детска приказка! Призля ми, но последвах указанията му. Крион каза, че събраният тази вечер метафизичен елит е съвсем наясно, че мла­дите хора притежават доста от детските качества на повечето извисени учители. Затова ще ви разкажем приказка за една мишка.

***

Мишката Марла била добра мишка, която живе­ела с много други мишки в мишия град. Марла разпо­лагала с обилна храна и водела хубав миши живот. Освен това обаче тя често сънувала сънища, които не разбирала. Сънувала как сякаш се носи във въздуха и се чувствала различно, и просто не го разбирала. Затова, като една любознателна мишка, Марла призо­вала Бога на мишките и казала: "Цър-цър." (Ей-сега ще го преведем.)

"Какви са тези мои сънища, понеже много ме интересуват?", попитала Марла. Тутакси пред нея се появили два миши ангела с пухкави крила.

"Марла, искаме да ти покажем какво означават твоите сънища", казали мишите ангели. "Ела с нас, ако искаш, и ние ще те отведем на едно забележително пътешествие."

"Да, много искам да дойда!", отговорила Марла.

"Известно време ще отсъстваш от града на миш­ките", изцвърчали мишите ангели, "и ще срещнеш известни трудности, понеже има планини за катере­не."

"Чудесно. Идвам с вас", изцвърчала развълнувана Марла.

И така, мишите ангели уловили Марла за крачето и поели на път. Тя напуснала града на мишките, а мишите ангели излезли прави, понеже на моменти на Марла й идело да се върне. Но макар че би било лесно да подвие опашка между краката си и да се върне обратно, тя не го направила. Продължила да върви напред ден след ден, въпреки трудностите.

Междувременно Марла забелязала, че и други мишки били поели на същото пътешествие, понеже били отправили същите въпроси като нея. Всяка след­ваща мишка се нареждала в редицата, някои на по-ви­соки места от онова, от което била започнала Марла. Някои мишки отпадали от пътуването, решавайки, че е прекалено трудно. Други тъгували за приятелите и близките си в града и избирали да се върнат. Все пак имало много мишки, които продължавали да следват мишите ангели водачи, за да научат повече за своите чудни сънища.

Накрая стигнали до върха на една величествена скала. Отнело им доста време, за да се изкачат там, но мишките не били изморени, понеже нямали търпе­ние да научат какво означават сънищата им. Всички мишки интуитивно усещали, че там е скрито някакво тайно послание, нещо специално, нещо великолепно - и не били разочаровани.

Наредили се на върха на скалата и видели пред себе си огромен океан, водна шир, за чието съществуване изобщо не предполагали. Марла никога не била виждала океан и изпаднала в мише благоговение. Ах, колко хубаво миришело! Марла никога не била вдъхвала по-прекрасно ухание от соления дъх на оке­ана. Всички били много развълнували, понеже знаели, че им предстои някаква промяна.

"Имаме за вас информация, която сега ще осмис­ли вашите сънища", казали мишите ангели. "Вие изоб­що не сте мишки. Вие сте риби!" Марла се изумила от това откритие и се замислила.

"Не съм убедена, че искам да бъда риба", казала тя на околните мишки. Но тогава мишите ангели й показали що за риба имали предвид. Тя била сто пъти по-голяма от Марла. Огромна, сребриста, искряща, величествена, сияйна риба! Марла отново изпаднала в мише благоговение. После осъзнала, че сънищата действително били като на риба - която се реела във висините, на стотици километри в океана, над и под повърхността, съвършено свободна, с големи, прек­расни рибешки мускули! Едно замахване на опашката изтласквало рибата на метри напред. Каква свобода е да плаваш във водата! После Марла почувствала, че наистина била дошла оттук. Това бил нейният дом!

И сякаш осъзнали това едновременно, всички мишки тутакси погледнали към океана и видели риби­те там, подали глави над водата, да им махат с перки и да викат: "Помните ли ни, ние сме вашите приятели мишки от едно време."

Марла разпознала неколцина от тях и казала: "Да, така и не разбрах къде отидохте. Но сега зная."

И тогава водачите съобщили на групата нещо изумително. "Това не само е тълкуванието на вашите сънища, ами и пътуването дотук беше награда. Дос­татъчно е да поискате и ще се превърнете във великолепна риба и ще можете да се гмурнете в този океан, да се присъедините към приятелите си и да заживеете пълноценен живот. Изборът е ваш."

Марла видяла как три други мишки моментално направили това. Какво чудо! Сякаш разкъсали своите миши костюми и се гмурнали в огромното море. После обаче на Марла нещо й хрумнало и тя попитала своите миши ангели: "А какво ще стане с другите - онези, които останаха в града? Те също ли ще дой­дат?"

"Не", отвърнали мъдрите мише-рибешки ангели. "Това не е за всички мишки. Те трябва да отправят молба като вас и да осъзнаят вътрешните си търсе­ния."

"Ами как ще научат за тях?", попитала Марла.

"От своите сънища и чрез мише просветление", казали мише-рибешките ангели.

И тогава Марла задала един важен въпрос.

"Ами ако се върна и им помогна в тяхното мише просветление, мога ли пак да стана риба?"

"Когато пожелаеш", отвърнали мише-рибешките ангели. "Всъщност, можеш да станеш риба сега и пак да им помогнеш в града."

"Как е възможно да бъда на две места едновре­менно?", учудила се Марла. "Няма ли да се изплашат от моето рибешко присъствие?"

"Приеми го като началото на твоето обучение за мише-рибешки ангел! Скоро всичко ще разбереш. Ако се върнеш като риба, те няма да виждат твоята рибя същност. Ще те възприемат само като различна и странна. Трудно е да бъдеш на две места едновременно. Зависи от теб, Марла - ще се присъединиш ли към нас?" Тогава мише-рибешките ангели се превърнали в риби и скочили в океана заедно с другите.

На този етап в детските приказки се казва, че всичко станало по мед и масло и Марла заживяла щастливо като риба. Но в тази история мишите ангели поискали от Марла да вземе решение, и тук приказка­та свършва.

Скъпи наши, искаме да вникнете в смисъла на "Мишката Марла". В новата просветлена енергия ня­кои от вас ще се разкъсват между две желания: да се променят и да се присъединят към другите със статут на завършено обучение, оставайки на планетата; или да останат в настоящото си положение и да работят в полза на човечеството. Не всички са поканени на това място. Не се заблуждавайте. Каквото и да бъде вашето решение, то ще бъде зачетено безусловно. Всеки един от вас е сам в този процес и ще разбере как да постъпи. Така че отговорът на Марла се крие в собственото ви сърце. Такъв е процесът на извисената душа в новата енергия.

Послепис на писателя:

Тази притча илюстрира един от най-мощните и извисени дарове на новата епоха - статута на извися­ване. Но той може да причини и голямо объркване. Мнозина смятат, че този нов дар изисква от хората да преминат през процес на вибрационна промяна и действително да се възкачат на небето и повече никой да не ги види. Което наистина е възможно.

Крион обаче ни казва, че при реалния статут на извисяване в Новата епоха хората остават на планета­та в ново вибрационно състояние. Оставаме човеци, но с качествата на извисените учители. Освен това ни казва, че пътят е труден, но достоен, и не е за всеки.

Всичко това е част от енергията и вибрацията, които ще бъдат необходими на планетата, за да премине в новото хилядолетие. Ние ще се нуждаем от определен брой извисени същества, които да вървят сред нас и да притежават вибрационната честота, характерна за отвъдната страна на воала, докато са тук, на Земята. Няма гаранция, че ще бъдат приветствани, тъй като ниската вибрация на повечето хора няма да се съчета­ва добре с висшите вибрации на статута на извисява­нето. Това е роля, така че изисква известна саможер­тва.

Примерът с рибите? Това е нашата същност ко­гато не сме тук. Това е нашето естествено състояние в океана на космоса. Можем ли да бъдем риба и да останем в човешки облик (или миши облик)? Да, можем, и това е предизвикателството на статута на извисяване. С предизвикателството обаче идва увере­ността, че по този начин ще се дистанцираме от пове­чето наши близки и приятели, които не знаят нищо за тези неща и вибрират различно. Поради промяната във вас някои дори ще ви обявят за проявление на злото. Този статут започва да се проявява в много извисени учители и ще се открои по-ясно с течение на времето. Крион избра да ни поднесе тази притча като детска приказка, за да започне да ни осведомява по една сложна тема - и то така, че да ни стане понятна.


Лий Каръл
Категория: Книга 4: Притчите на Крион | Разгледан: 1415 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.22.181.209          Сряда          24.04.2024, 13:51