Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:42
29.03.2024
Петък
3.239.15.34


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Лъжепророците

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лъжепророците

И сега стигаме до тази част на посланието, при която моят партньор трябва да е съвсем ясен, понеже крие потенциал за объркване при превода. Чакахме до­сега в тази енергия, в чистота на този остров, за да може истината да потече и да даде отговор на въпроса, който не би могъл да получи отговор в други енергийни точки. Въпросът е изпълнен с мощна енергия и огромно значе­ние за планетата. Макар да е прост, ние ви молим да проявите търпение, докато отговаряме. Защото изрече­ните тук думи ще бъдат записани и публикувани, а въп­росът е твърде важен.

Ето го и въпросът: "Крион, знае се, че краят на света ще бъде белязан от появата на лъжепророци. Финалната епоха е тук, както потвърждава твоята информация. Ни­ма тогава ти си лъжепророк? Освен това други пророци вече са казвали, че ако попитаме лъжепророка дали е такъв, той ще излъже. Как да разберем, че не ни лъжеш, когато твърдиш, че си истински?" Виждате ли изводите, скъпи мои, от този въпрос?... и какво означава той за вярващите в различните вери и в различните пътища?

Началото на отговора на този въпрос изисква да призовем една стара земна гатанка, която вече е позната на любителите на логически упражнения, защото логиката играе голяма роля в отговора на вашия въпрос (както и трябва да бъде). Изпитваме търпението ви, като ви повеждаме през тази логическа гатанка, защото тя съдържа целия отговор. Представете си, че вървите са­ми по някакъв път. Пред вас стоят двама свети мъдреци. За да продължите по пътя, трябва да разпознаете същ­ността на тези мъдреци. Защото единият от тях казва истината и винаги трябва да казва истината. Другият лъже и винаги ще ви измами, каквото и да го попитате. Сега вие трябва да зададете на единия от тях, който и да е той, въпрос, на който може да се отговори с "да" или "не". Така отговорът ще разкрие същността на двамата.

Ето че, образно казано, повечето от вас стоят на същия този кръстопът в живота си. С цялата любов и невинност на духа, вие стоите пред много свети мъже и ги питате дали казват истината. Така че гатанката не ви е чак толкова чужда.

Това е трудна логическа гатанка за мнозина, защото ако попитате истинския: "Ти ли си онзи, който казва истината?", той ще отвърне "Да". Ако попитате измам­ника: "Ти ли си този, който казва истината?", той ще излъже и също ще отговори с "Да". Няма да спечелите нищо с този въпрос. Така че въпросите трябва да се подредят предварително така, че отговорът "да" или "не" да покаже същността на мъдреца, към който сте се обърнали.

Сега ще ви кажа какъв въпрос трябва да зададете. Щом се приближите до единия старец, независимо кой, попитайте го: "Уважаеми мъдрецо, ако попитам другия светец, който стои до теб, дали ти си измамникът, той "Да" ли ще каже?" И по отговора на всеки от тях с "да" или "не" ще разберете кой точно стои пред вас. Заради своята същност единият е длъжен да отговори на въп­роса ви с "Да", а другият трябва да каже "Не". Поразсъждавайте над това. Поставете се на мястото на всеки от тях, за да разберете какво означава "да" и какво означава "не" за природата им.

Ако стоите пред истинския, той ще отговори с "Да", защото трябва да ви каже истината. Ако стоите пред измамния, той ще отговори с "Не", защото е принуден да излъже за същността на истинския светец.

И така, какво показва тази гатанка за погрешността или истинността на Крион? Тя ще ви помогне да зада­дете правилния въпрос. Да разгледаме накратко от какво се състои гатанката, защото първо трябва да вървите сами по вашия път в търсене на истината. Това означава, че ако вече почитате някой светец, вие сте повлияни. А щом вярвате в някаква истина и сте повлияни, каквото и да питате околните, винаги ще се чудите дали е вярно. Затова първото условие за вас е да заемете позиция на яснота и стремеж, без да смятате, че вече знаете цялата истина. Истинският търсач е неутрален, а не последова­тел на някой друг светец. Това веднага ще отстрани много от онези, които са способни да питат.

Следващият важен момент е начинът, по който се задава въпросът. Осъзнавате ли значението на твърде­нието, че и двамата са светци? Защото макар единият да е измамен, Духът пак го нарича светец. Помислете над това. Какво научихте от гатанката? Тя казва, че не само трябва да се вгледате в характера на двамата, но трябва и да ги попитате един за друг! А ето че сега седите пред Крион. Не седите пред другите. Така че Крион не може да отговаря за другите, но може да отговаря за Крион. Затова ми позволете да изброя някои от особеностите на енергията на Крион и някои от начините, по които би трябвало да се даде отговор на въпроса, ако Крион беше единия от двамата светци. Вгледайте се внимателно в атрибутите на неговата работа, защото в тях лежи отговорът на целия ви въпрос. Защото тази вечер поднасяме информация за сърцето ви. Не ви караме да се включите в някаква организация. Това не означава, че преценяваме включването в организации като погрешно. Просто каз­ваме, че Крион ви дава само информация, а не система, към която да се присъедините,

Крион не строи църкви. Крион не ви моли да посе­щавате събрания, ако вие не искате. Съвсем преднаме­рено срещите се насрочват на странни места и в необи­чайно време, така че да изберете сами дали да дойдете, или да не дойдете. Следователно няма график. Няма и доктрина, начертана от Крион, която да изисква да вярвате по определен начин. Той просто споделя инфор­мацията за Новата епоха и ви приканва да почувствате енергията на любовта, призовава ви да откриете кои сте.

Крион не ви кара да отдадете една десета от вашето изобилие. Това обаче не означава, че осъждаме онези, които ви призовават да дадете една десета от изобилието ви. Това е просто атрибут на онзи, който седи пред вас и когото вие питате. Крион не ви кара да му дадете една десета от вашето изобилие и сега за първи път ви казваме следното: Духът ви моли да отдадете вашето изобилие на вас самите. И за първи път ви казваме, че в новата енергия е добре да отделяте части от вашето изобилие, за да се глезите всеки месец! Глезете детето във вас, с което сте израснали и което обича да си играе. Спомнете си колкото ви е било хубаво, когато са ви глезили като малки, и се старайте по всякакъв начин да си доставяте радости. Това е съвсем нормално, ако искате да служите на Бога вътре във вас. Затова сега ви казваме, че ако започнете да правите това, ще се почувствате по-добре. Освен това ще се научите да приемате. Научете се да давате на себе си. Така е!

Ето още един въпрос, отправен към Крион в рамка­та на въпроса за лъжепророците: "Кажи ми, Крион, аз обичам моята религия. Харесва ми да почитам учителя, когото обичам и уважавам. Цялото ми семейство изпо­вядва тази религия. От години се наслаждаваме на тази връзка с нашия учител и се чувстваме добре с нея. Мога ли да вярвам в нещата, които ми разказваш за новата енергия, и същевременно да запазя старата си религия?"

Какъв въпрос! Отговорът, любими и скъпи мои, е да, защото Крион ви дава само информация! Той не ви призовава да изповядвате определена доктрина и заявя­ва, че имате пълното право да вярвате в какво поискате. Предупреждението тук е, че ако изберете да приемете информацията за Новата епоха и работите в рамката на друга система, която ви служи добре, не вдигайте много шум. В тази връзка ще използвам примера с плодовете. Защото има някои водачи, които биха седнали на масата да похапнат своя любим плод, а именно папаята. И ако в новата енергия вие се доближите до масата с вашия най-любим плод, мангото, те ще ви кажат: "Знаеш ли, папаята също е много вкусна. Но аз разбирам, че ти пък обичаш мангото. Затова ела, моля те, и хапни заедно с мен. Седни на моята маса и макар аз да не обичам манго, а ти да не обичаш папая, пак можем да споделим храната с любов."

В старата енергия водачите щяха да седят на масата и да похапват папая; но когато се доближите до тях с вашето манго, те щяха да кажат: "Какво си донесъл тук? Това не е качествен плод!" И после да добавят: "Дай ми го", и да стъпчат мангото пред очите ви и да кажат: "Седни." И щяха да нарежат своята папая, макар вие да не я обичате, и да ви дадат от нея... с думите: "Знаем, че не обичаш папая, но с течение на времето ще започне да ти харесва." Затова ви съветваме, скъпи мои, стойте далеч от онези, които ви казват какво да мислите.

Като доказателство, оглеждайки се в културата на вашата планета, ви питам следното: "Кои се радват на мир? Кои са онези, в чийто земи от дълги години не се водят войни? Кои отглеждат семействата си без страх, радват се на най-голямо изобилие, не се тревожат откъде идва храната им и не се страхуват за покрива над главата си?" А отговорът обикновено е, че това са хората, които са свободни да мислят за себе си и свободно избират какво да правят. Помислете над това.

И накрая, в самия въпрос за лъжепророците се съдържа голяма ирония. Защото докато седя тази вечер пред вас, скъпи мои, вие чувате превода на гласа от голямото централно Слънце. Това е гласът, който заго­ворил на Мойсей от горящия храст. Същият този глас заговорил на Авраам, когато той замахнал с камата над сина си Исаак, и казал: "Спри! Ти си блажен." Така че това е същият онзи глас, който е изрекъл: "Пред свършека на света ще има лъжепророци; пазете се от тях." Така че въпросът ви е отправен към автора на същото това послание.

Когато се доближите до светеца на име Крион и зададете въпроса: "Крион, ако попитам другия светец дали ти си измамният, той "Да" ли ще каже?" Отговорът на Крион ще бъде "Да".

Скъпи мои, тази вечер вие седите в новата енергия. Освен това седите до вашите водачи, които ви държат за ръка. В такива моменти те ви обичат. Колкото и да ви е трудно да го повярвате, това е самата истина и ние ви уважаваме заради двойствеността, която понасяте. Пре­ди да напуснете това място, знайте, че тази нощ сте седели в присъствието на Духа. Седели сте в енергията на любовта от голямото централно Слънце. И независи­мо от вашия път, всичките тези думи са предназначени за вас. Защото пак ще ви кажем, че вие сте тук по план и предопределение. Ние ви познаваме лично! Надяваме се тази нощ да поемете отговорността за вашата висша част, която иска да дойде и да създаде живот, какъвто досега не сте виждали, живот, който ви упълномощава да съ-творите собствената си реалност,

А за онези, които са свързани с това място чрез родословието си с краля, сега ви позволяваме да си тръгнете оттук без съжаление. Уважаваме ви заради вашия живот отпреди 900 години и за ролята, която е изиграл той за тазвечерната ни среща! Кой би помислил, че ще се случи подобно нещо?

А е точно така.

Крион

От писателя... отново.

В тази книга не говорим много за семинарите на Крион, от които идват повечето ченълинги. Семинарите винаги са изпълнени с прекрасната енергия на любовта, с музика и с някое и друго изцеление от време на време. Жан и аз винаги ги провеждаме заедно и се стремим да бъдем максимално честни и последователни към процеса.

 

Февруари 1995

Скъпи Жан и Лий,

Бях благословена! Благодаря ви от цялото си сърце. Буквално всички неща, за които се питах, получиха от­говор! Семинарът беше чудесен! Благодаря ви!

Искам да ви кажа, че още с влизането с залата бяхме благословени да видим енергията КРИОН, а след това и около вас и във вас, докато говорехте. Но Лий, държа най-вече да ти кажа, че още преди да се кача на борда на самолета за Сиатъл, сънувах как оздравявам и видях и почувствах как КРИОН ми говори и ми обяснява, че притежавам силата да поема това нещо в собствените си ръце. Сега, след като приложих посланието на Жан върху себе си и се погрижих за детето в мен, истината скоро излезе на повърхността! Той, КРИОН, беше тол­кова любящ, а енергията, която почувствах, беше като бял огън в ставите ми. Той ми каза, че ще трябва да намеря подходящи упражнения за натрупване на костна маса, за да започнат да се възстановяват хрущялите ми, понеже отговорността за изнамирането и прилагането на правилния процес за установяване на промените е моя. КРИОН потече, още преди да съм поела към дома! В нощта на ченълинга в Сиатъл, още щом той заговори, в ставите ми пламна бяла огнена енергия и аз едва успявах да се съсредоточа върху думите. Изцелението протичаше с бясна скорост!!! Толкова съм ти благодар­на, че си такъв чист канал на Светлината!

След като си легнах същата вечер, имах видения и сънища в продължение на един час, а после се събудих. Прииска ми се да легна по гръб. Не бях в състояние да лежа по гръб, откакто преживях операция на коляното преди две години, понеже краката ми се схващаха. Сега обаче го направих и моментално заспах. Събудих се след час и половина, все още по гръб и без никакво схващане. Мускулите и сухожилията ми бяха изпънати. Лежах будна още три часа и разговарях с моите водачи, с Христос, с Крион, и се чувствах прекрасно! Поспах още два часа, преди да стана и да поема към летището!

Това беше голям урок за мен. Чувствах се страшно потисната заради неспособността да ходя, а срещата с вас ми показа, че не мога да си губя времето с депресии; трябва да се заловя да работя над себе си. Щом проти­чащата през мен енергия лекува другите, значи мога да я използвам (с помощна на Бог и Крион) и върху себе си. Сега знам, че мога и съм в състояние да го направя!

Жан, твоето настройване беше прекрасно. Купих си и касетата ти - страхотна е! Когато всички се настроихме заедно, не можех да не се възхитя на Светлината и енергията. Аз съм лечителка, която работи с вибрация и звук, и тези хармонии просто се сляха. Вие двамата сте невероятни водачи!

Благословени да сте за вашата прекрасна работа. Никога не съм изживявала толкова силен приток на Светлина, с изключение на моментите, когато Христос протича през мен в отговор на писмата и въпросите на другите! Истината сияе толкова ярко!

Обичам ви всички!

 

Бренда Монтгомъри

Толхаус, Калифорния

 

Скъпи господин Каръл:

Давате ли си сметка, че в метафизичната общност в национален мащаб вашите книги бързо си спечелват славата на масивна контраатака на тъмните сили срещу истинската информация за любовта, светлината и сила­та, спускана свише?

Обвито в изящен, добре написан формат, използ­вайки правилната духовна терминология и концепции, вие успявате да "зарибите" хората към идеята да прове­дат вашето упражнение. Ако черният облак не е доста­тъчен знак, то изчезването на духовните водачи на инди­вида - чувството за убийствена депресия в течение на 90 дни - би трябвало да свърши останалото. Наясно ли сте каква вреда ще нанесе това на невинната читателска аудитория и добронамерените, но наивни читатели? В момента ние би трябвало да премахваме кармичните импланти, а не да искаме още един.

Призовавам ви да се замислите над масовата вреда, която ще нанесете с тези крайно опасни писания, и ви моля да спрете. Това не е писмо на разярен читател. Аз съм преподавател по тези дисциплини и Космическите Братя ни предупреждават за теб, особено чрез своите канали в Солт Лейк Сити и Сан Педро, Калифорния.

Бивш читател.

За предишната страница...

Как се отговаря на такова писмо? Ако имаше посо­чен адрес, щях да призова няколко хиляди от вас, прежи­велите прекрасни житейски промени и физически изцеле­ния, да отговорят на този анонимен подател. Или може би човекът очаква да му отвърна със същото? Последвалата атака срещу цялата работа на Крион през 1996 г. изясни авторката и нейните предани последователи. Тъмният "облак" е популярно метафизично понятие за воала. Загу­бата на водачите също е типично изпитание преди всяка вибрационна промяна, потвърждавана от много религии. Сполетяла е дори Иисус на разпятието. Това е документи­рана, всеизвестна духовна история. Следователно този масиран опит за създаване на нещо тъмно и зло около един вестител на светлината изглежда глупаво. Повечето мета­физични Ню Ейдж издания в САЩ и Канада споделят същото мнение. Крион определя дара на импланта като кармично освобождение, а не като кармично утежнение... така че авторката на писмото е права като казва, че в момента трябва да чистим карма. Точно такъв е смисълът на посланията на Крион. Той ни моли да открием светли­ната във всеки един от нас.

Лий Каръл

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1007 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.239.15.34          Петък          29.03.2024, 13:42