Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



06:17
19.04.2024
Петък
18.190.219.65


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Общуването с Вселената

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Общуването с Вселената

Ако трябваше да посоча едно основно нещо за начина, по който другата страна взаимодейства с нас, бих казал, че те работят буквално. Много просветлени вярващи все още смятат, че Вселената е някакъв вид духовен Дядо Коледа, който знае кога спите или сте будни, или кога сте добри или лоши... и че е необхо­димо само да се завъртите и нещата ще паднат от небето. Е, в тази представа има известна истина. Ако следвате пътя си, прозорци на възможностите ви на­истина ще се появяват, докато вървите по него. Но тук трябва да се помисли и за ред други неща:

Знайте следното: Ако Вселената ви преведе през смяна на водача и успеете да трансформирате нега­тивното в позитивно, Вселената вижда, че вие върши­те работата си и изпълнявате договора си. Но ако по случайност в същото това време умирате от глад, Вселената не го знае! Как е възможно (може да попи­тате вие)? Спомнете си, че сте биологични, в процес на обучение, в малък културен аквариум, който е уни­кален за човешките същества. Вселената трябва да бъде информирана от какво се нуждаете и това става чрез общуване с водачите ви. Колкото и странно да звучи, всички недуховни неща трябва да се искат. Вселената наистина знае какъв е следващият ви кармичен урок или през какво трябва да преминете, или каква добра възможност се задава на пътя ви, но тя трябва да бъде информирана от какво се нуждаете, за да съществувате в човешкия декоративен аквариум. Първо се нуждаете от храна! Сдобивате се с нея, като работите за пари (парите не са духовна концепция). Не изисквайте конкретни сценарии; вместо това инфор­мирайте вашите водачи как по принцип стават нещата там, където се намирате. Крион съвсем ясно ни на­помни, че водачите са нашата главна връзка с другата страна на воала. Позволете им да знаят, че се нуждаете от работа, или споменете количеството пари, които са ви необходими, или им кажете как Вселената може да ви помогне да се озовете на място, където можете да работите по-малко и да печелите повече и т.н. Не бъдете прекалено конкретни за "начините", защото ще ограничите резултатите, тъй като всичко се възприема буквално. Дайте им да разберат от какво се нуждаете, но не им казвайте как да го направят за вас. Това се нарича съвместно създаване.

Водачите имат нужда да им се говори. Изказвайте тези неща гласно. Слушайте се как произнасяте думи­те (за да звучат правилно); след това се отдръпнете встрани! Със сигурност ще получите онова, което сте обсъдили. Многократно съм се убеждавал в това. Ко­гато не общувам, нещата стават маргинални. Когато общувам на глас, нещата започват да се случват и се случват по някои от най-неочакваните начини. Винаги продължавайте общуването (почти като ежедневни молитви, но не пропускайте да оставите време и за тихо слушане.

Съветът ми към онези, които получават нови во­дачи, е незабавно да започнат да разговарят с тях. Първо: ако не го направите, те ще започнат да работят толкова бързо, че ще се чувствате като извънземни, и се обзалагам, че ще се изтощите. Ще трябва да им обясните с каква скорост могат да работят върху вашите нови импланти... в противен случай те ще включат на "скорост на изкривяване" и вие няма да можете да функционирате както трябва! Скъпата жена от горния разказ, която току-що беше получила своите нови водачи, не знаеше това. Тя изпитваше такова огромно напрежение в главата си, че имаше чувство­то, че носи шлем! На всичкото отгоре енергията пос­тъпваше толкова целенасочено, че понякога тя тряб­ваше да стане и да напусне помещението, ако в него имаше други хора, понеже техните енергии се блъска­ха в потока и й създаваха неудобства. Нито едно от тези неща няма да се случи, ако просто информирате вашите водачи за потребностите си. Като послепис към това предупреждение, трябва да ви кажа, че съ­жителството с човек, който току-що е преживял по­добно нещо, е много ценно преживяване. Не е възможно да не се извисите... когато сте с подобно свежо, ново просветление. Аз получих представа как биха изглеж­дали събиранията на такива хора. Негативността няма да има никакъв шанс.

Онези от вас, които не искат да имат нищо общо с това ново преживяване, пак могат да получат много от тази основна универсална информация за новата енер­гия. Крион посочва съвсем ясно, че тази нова енергия ни дарява с нови способности. Тези способности всъщност представляват усилване на самосъзнанието и осъзнава­нето. Тоест, сега ние имаме позволението да направим много повече с онази част от нас, която е заложената могъща "частица от Бог", за която говори Крион, и единственият начин да я използваме е посредством во­дачите. Не е възможно да я използваме сами (оттук и предложението за неутралния имплант), но все пак мо­жем да станем много по-силни... да помагаме на хората и на себе си чрез постоянно общуване с водачите ни.

За доброто общуване с водачите може да се напи­ше цяла отделна книга, тъй като то изглежда не е интуитивно, човешко поведение. Простата бърза тай­на? Попитайте вашите водачи за най-добрия начин! Започнете тромаво, ако е необходимо, и кажете на глас, че се нуждаете от помощ, за да откриете най-доб­рия подход за общуване. Веднага започнете да обяс­нявате от какво се нуждаете, както духовно, така и физически. Помнете, те са тук, за да осъществяват нещата за вас. Истинската им мисия е да ви помогнат да осъществите (и развиете) общуването, така че да можете да се придвижвате по-добре през кармичните си взаимодействия. Използвайте този подобрен ка­нал!

Най-важната част от общуването с водачите е (познайте какво?) ЛЮБОВТА. Просто няма да може­те да общувате без нея. Обичайте водачите си така, както обичате Бог. Обичайте ги така, както бихте обичали най-любимия си човек, животно или същес­тво на Земята. Визуализирайте се в обятията им, като всички се прегръщате помежду си... после започнете общуването. Искате резултати? Този подход ще ви ги донесе.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1167 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.190.219.65          Петък          19.04.2024, 06:17