Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:14
24.04.2024
Сряда
3.134.104.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Отпечатъци и импланти

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Отпечатъци и импланти

Объркват ли ви тези две понятия и онова, което представляват? Ако е така, не сте единствените. Много хора са ме молили да ги обясня. Въпреки че в хода на книгата Крион дава добри обяснения за тези две важни концепции, смятам, че мога да създам по-ясна картина със следните думи, и с една помощна карта.

Вашият отпечатък е духовният "пръстен отпеча­тък", с който се раждате. Изявява се на клетъчно ниво и взаимодейства с вашата ДНК наред с биологията ви. Не може да се променя. Примерите за отпечатък са: кармичните уроци за овладяване, които сте си определили, астрологическите влияния при раждане­то ви (вашият магнитно-балансиран рожден знак), вашата звездна карма, житейският ви урок и цветът на вашата аура. Това са изключително важни елементи и отразяват личностните ви характеристики, вашето его, телесен тип, емоционално състояние, степен на имунитет към болестите и житейската линия.

Въпреки че този отпечатък не може да се променя (никога), той може да се влияе и неутрализира посредством равностойно могъщ духовен инструмент (виж следващия абзац). Трудно е за разбиране? Представе­те си следното: Водното налягане в градинския ви маркуч винаги е там. Не можете да направите нищо, за да го промените. Налягането идва от един много голям източник и винаги съществува. Можете обаче да го контролирате или дори да го спрете изцяло, като поставите кран. Следователно сте добавили нещо, за да неутрализирате друго.

Вашият имплант е като кранчето. Той укротява отпечатъка ви. Мислете за имплантите си като за "ограничители" или средства за променлив контрол върху вашия отпечатък. За разлика от отпечатъка те постоянно се променят и са интелигентният начин на Вселената да даде достъп на водачите ви до вашия "духовен двигател". При раждането си вие притежава­те цял набор от импланти, които ограничават опреде­лени аспекти на натурата ви. Типичен човешки имп­лант (както обясни Крион), който всички притежава­ме, е ограничителят на интелекта и интелигентността, за да имаме ограничена двуизмерна представа за вре­мето, която ни кара да възприемаме двуизмерно Все­лената. Когато станем по-просветлени, този имплант се "пренастройва" или дори се отстранява, за да ни позволи да "виждаме" по-ясно.

Примери за нещата, върху които въздействат им­плантите, са: духовното равновесие (колко ограниче­но е вашето просветление?), интелекта (както споме­нах), вашата толерантност и нрав, мъдростта ви, та­лантите и вътрешния ви мир. Вашият рожден отпеча­тък може да ви настрои като упорит, едър, болнав човек, но имплантите могат да променят това на 180 градуса, докато преминавате през вашата карма. Из­ключително важно е да запомните предпоставката за всичко това. Вие го избирате, преди да дойдете на Земята, в безкрайната мъдрост и любов, като онази частица от Бога, която представлявате, когато не сте в "обучение".

Най-голямото приложение на импланта за Вселе­ната е да ви ОСВОБОЖДАВА от вашата карма. Кога­то сте преминали успешно пред даден период в живо­та ви, който удовлетворява кармичния ви урок, вие бивате възнаградени с имплант, освобождаващ онази част от рождения ви отпечатък, който подрежда пър­воначалния урок. В сравнение с горната аналогия с маркуча това е като запушване на определени кранове, когато съответните области на ливадата са достатъч­но напоени. Водното налягане продължава да същес­твува, но вие сте приключили с водата на тези места, затова я спирате, като затягате крана и прекъсвате необходимостта от налягане.

Искането на неутрален имплант е като да поиска­те ОСВОБОЖДАВАНЕ от Вселената и е новата при­вилегия, както казва Крион. В новата енергия на пла­нетата Вселената ви предлага специални старши во­дачи, които според собственото ви намерение ще дой­дат и ще ви дадат набор от свръхнеутрализиращи атрибути, които изключват почти всички житейски качества, с които ви е дарил рожденият ви отпечатък. Сега можете да се измъкнете от повечето вродени духовни характеристики - да изхвърлите всичките си кармични уроци, да придобиете повече просветление (а заедно с него и повече мъдрост, толерантност и вътрешен мир), да станете уравновесени и здрави и да се подготвите за работа върху лечението на планетата. Нищо чудно, че някои наричат импланта "Освобож­дението"! Механизмът на освобождаването е основ­ното послание в тази книга, посредством специални любящи писания на учителя Крион.

Преплетен във всичко това е фактът, че като при­емате кармичното освобождаване, вие помагате за трансформацията на отрицателното в положително за планетата по начин, който доскоро не беше възможен.

Скъпи приятелю, който и да си ти, надявам се, че това ти е помогнало. Ние с теб имаме една обща връзка, създадена от нерушимата нишка на енергията на любовта, която сега набира сила. Всички ние сме част от едно и също семейство хора, които полагат максимални усилия да живеят в мир на тази планета. Когато прочетеш тази книга, дай я на някой приятел, защото най-важното е настоящото послание на стигне до всички онези, които са готови.

С искрена обич,

Лий Каръл (авторът)

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2424 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.134.104.173          Сряда          24.04.2024, 13:14