Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:23
25.04.2024
Четвъртък
18.119.143.4


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Атаката срещу Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Атаката срещу Крион

През месец февруари 1996 г. една организация със седалище Тъксън, щата Аризона, поведе атака с всич­ки средства срещу работата на Крион. Жената, която ръководи тази група, обяви Крион за "голямото, кос­мическо зло на века". Тя изпращаше хиляди брошури на просветителите и в книжарниците, в които съобща­ваше, че неутралният имплант е номер на Крион (въп­реки че за неутралния имплант или "Моста на мечо­вете" се говори от векове в различни астрологически, духовни и религиозни книги). Освен това много хора, свързани с работата с Крион, получаваха лични писма или телефонни обаждания в домовете си, като се по­веде и атака срещу форума на Крион в "Америка Онлайн".

Цялата тази негативност разтревожи и изплаши мнозина. Страхът притежава тази сила, а нейното послание се основаваше на страха. Получавах многоб­ройни писма с въпроси по темата и няколко абонати на излизащото на три месеца списание Kryon Quarterly се отказаха от абонамента си. Излишно е да казвам, че атаката разбуни духовете!

Последва национален метафизически ответен удар, като много Ню Ейдж списания публикуваха ста­тии, в които порицаха подхода на тази жена да не отпечатва фактологическа информация. Някои от ста­тиите дори даваха примери как нейните писания, взети само от тази първа книга на Крион (без да вземат под внимание останалите шест), са били перифразирани и цитирани за постигане на собствените й цели. Тя вземаше изрази от пасажи на разстояние 10 страници помежду си, после ги съчетаваше в едно-единствено изречение, което на пръв поглед да подкрепя обвине­нията й.

Аз бях лично засегнат от нападките, но се почув­ствах още по-обезсърчен, когато виждах как тези съ­бития разконцентрираха положителни, ентусиазирани просветители и се обезверявах от мисълта, че подобно нещо можеше да се случи в духовната общност.

Накрая отидох в Тъксън, за да се запозная с мо­тивите на тази жена. Научих, че това не беше първият път, когато тя нападаше публично друг известен прос­ветител. Всъщност в средата на 80-те години тя повела подобна кампания срещу един много възрастен и чувствителен оракул от Ню Йорк и в крайна сметка успяла да го компрометира, като отмъкнала и голя­ма част от доходите (и клиентите) му. За жалост изглежда, че това се прави за власт и пари, все кон­цепции на старата енергия, които сега лесно можем да трансформираме в любов.

Въпреки че нейните кроежи бяха разкрити, атаки­те й продължават в такива части на света, като Европа и Азия, където има възможност да плаши неопитните просветители.

Призовавам хората, които вследствие на подобни атаки изпитват вътрешна несигурност, да използват собствената си преценка. А на вас, които ми пишете писма в знак на подкрепа и насърчение, ви благодаря за обичта и молитвите.

Като читател на Крион, смятам, че трябва да знаете останалата част от историята.

Лий Каръл

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1151 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.119.143.4          Четвъртък          25.04.2024, 16:23