Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:39
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Карма

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Карма

От писателя...

Толкова много може да се каже за кармата! Крион я нарича "двигателят на урока" и разказва, че тя на практика движи целия процес на действията ни тук, на Земята! Един от често задаваните въпроси, който не се засяга в ченълинга на следващите страници, гласи: "Мо­жем ли да създаваме нова карма, докато сме на плане­тата?" Както и: "Можем ли да създаваме нова карма след импланта?" Отговорът и на двата въпроса е "да". При доброволното бягство от вашия договор се създава тежка карма. Нормална карма може да се създаде при осъществяване на вашия договор. Ако той е да станете прекрасен лечител, после ще натрупате кармичните ка­чества на велик учител! Те се реализират на клетъчно ниво и вие ги отнасяте с вас в следващата инкарнация на клетъчно ниво.

Въпреки че кармата се възприема обикновено като уроци, тя съдържа и остатъчни преживявания (за които Крион ще говори сега). Следователно дори със съвсем чиста плоча, вие продължавате да записвате нови кармични качества. Типа карма, която се очиства от имп­ланта, е силна и повтаряща се в животите. Би било много трудно да се създаде същия вид карма след импланта (освен ако не свирите на акордеона, естествено).

Другият въпрос е: "Когато приема импланта, той ще изтрие ли и добрата ми карма?" Пълното разбиране на концепцията за кармата ще ви помогне да осъзнаете, че този въпрос е спорен. Няма добра или лоша карма (по мнението на Крион). Имплантът изтрива плочата с уро­ците. Той не отнема овладяното знание, нито полезните неща, които сте си донесли от миналото. Здравият разум трябва да ни каже, че в тази Нова епоха Духът ни пред­лага любяща помощ. Все още има хора, които се опитват да анализират ставащото така, сякаш Духът е някакъв набор от закостенели механични правила, а не любяща, съзнателна енергия. Ние трябва да започнем да осъзна­ваме, че всичко ставащо около нас се базира на любовта: дори нещата, които ни изглеждат негативни. Вслушайте се в посланията на Крион за кармата."Карма"
Ченълинг на живо Сендпойнт

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. О, как копнееха за този момент някои от вас... да се потопят в енергията на Духа. Е, скъпи мои, тази вечер няма да се разочаровате. Защото трябва да знаете, че докато тази стая се изпълва с групата на Крион и енер­гията се повишава, ние идваме при вас с любов. Защото всеки един от вас, седящите на тези столове, е тук по предварителна уговорка. Неслучайно сте тук и слушате гласа на моя партньор, който превежда мисловните групи на Духа в любов към планетата ви. Сега ви молим да отворите сърцата и умовете си. Няма разлика между онези от вас, които четат тези думи в сега, и тези, които ги чуват в сега. Знайте, че неслучайно сте се озовали тук, четете тези редове или слушате този глас.

Тази вечер съзнанието на някои от вас ще бъде взето за кратко и вие няма да чуете много от даваните указа­ния. Защото Духът ще работи върху вас в знак на любов­та ни към вас. Това е причината да сте тук. Всичко станало досега кулминира в този момент за вас. Вие знаете кои сте и сте дошли тук с копнеж за повече, с неосъществена мисия, с въпроси какво да направите. Ние искаме да ви дадем тези отговори, но желаем да ви ги дадем така, че да откриете индивидуалните послания по-късно. Затова ви ги поднасяме в астрална форма, но за целта трябва да ви отведем, само за малко с ваше съгласие. Така че, ако в края на този сеанс се събудите и си кажете: "Съзнателно не чух нищо", ще знаете защо.

О, почувствайте любовта на Духа към вас, скъпи мои! Защото Крион идва при вас тази нощ като механик. И докато седим пред вас, Крион пак ще каже, че вие вършите цялата работа. Вярно е, че гласът, който ви говори сега, и неговите интерпретации са същите като онези от горящия храст в миналото! Защото ние предс­тавляваме градивната сила, голямото централно Слънце. Идваме при вас като Дух, но инструкциите и любовта, и енергията са от едно и също място. Молим ви да почув­ствате това в хода на вечерта. Дори онези от вас, които четат тези редове сега, могат да го почувстват. Защото нашата любов към теб, скъпи читателю, е точно толкова голяма, колкото към седящите пред Крион тази вечер.

Така че зависи от вас, скъпи мои, дали ще пожелаете да приемете даровете, раздавани тази вечер. Говорим за енергия. Вие се намирате на блажено място на тази планета. Изпитваме безмерно уважение към онези от вас, които са тук по свой избор. Знайте, че имате работа тук. Защото ще има сили, които ще искат да запушат тази енергия, но те всичките са от човешки произход. Така че вие имате цялата сила да я запазите чиста, защото това е важно за планетата. И след време ще ви бъде разкрито.

Ще изчакаме още малко, докато тук се установи нужното ниво, преди да започнем с указанията. Между­временно отново ви казваме, че сме тук да измием нозете ви и да застанем сред вас с чиста любов. Виждате ли, ние знаем кои сте! Знаем през какво преминавате. Поз­наваме най-дълбоките ви съкровени желания. Познава­ме договорите ви. И сме тук тази нощ с любов, за да ви помогнем.

Този път искаме да ви дадем инструкции и пример за нещо характерно за човечеството, което често се тълкува погрешно. Тази вечер ще говорим по-конкретно от всякога за кармата. Е, някои от вас смятат, че кармата може да бъде положителна и отрицателна. Тоест, ако човекът се сблъсква с трудности на планетата, сигурно изживява негативна карма. А ако му се случва нещо прекрасно, сигурно изживява позитивна карма. Някои от вас дори смятат, че наблюдават награда или наказание за нещо, което се е случило в минала инкарнация на човека. Нещата не стоят така и ние искаме да ви покажем в резюме как Духът вижда кармата и вашето място в нея. После ще ви дадем някои примери с човешки животи, които ще изяснят недоразуменията.

На практика кармата е двигателят на планетната реализация на Земята. Това означава, че докато вървите през вашите кармични уроци, ставате по-просветлени и планетата се променя. Защото с овладяването на всеки урок настъпва просветление. С груповото повишаване на вашето съзнание на планетата, Земята, самата пръст на Земята трябва да реагира. Защото физическата земя ще откликне на промените във вашето съзнание! Ето как повишавате вибрацията на планетата. Така че, докато вървите през вашата карма, вие всъщност променяте Земята. А индивидуалната карма е най-важното нещо, което имате; тя върши огромна работа за цялото чове­чество.

Може да ви се стори странно, че Земята ще откликне на вашето човешко съзнание; но нещата стоят точно така. Тъкмо затова Крион е тук в този момент и наст­ройва магнитната мрежа на планетата. Благодарение на личните ви постижения в собствения ви живот. Нямаше да е така, ако не се бяхте променили като група. Затова трябва да разберете, че планетата се променя физически в отговор на вашите духовни дела. Това обяснява значе­нието и смисъла на кармата. Освен това обяснява защо бъдещето ви не е предопределено, а се променя успоред­но с вашите промени.

Нека ви дам един пример. Представете си как сте планирали този живот, преди да се родите. И като "час­тица от Бог" и създание на вселената вие сте били избрани и доброволно сте пожелали да бъдете част от земния план. Затова по ваш избор сте свикали планово съвещание, където вие и вашите любими същества сте решили какви да бъдат уроците ви. А уроците се опре­делят от ползата, която смятате, че можете да извлечете от вече наученото в миналото. Разберете, че планиране­то винаги става на ниво, където едно нещо води до друго. Така че уроците, които сте научили в миналото, няма да се повторят. А кармично осъществените житейски пре­живявания не е задължително пак да се появят, защото уроците вече са овладени.

Планирането е сложно, защото включва не само онези ваши близки, които все още не са на планетата, но и висшите части на онези, които вече са на Земята. Това означава, скъпи мои, че дори в момента текат планови съвещания за осъществяването на вашите възможности. Те продължават да текат, макар че вече сте инкарнирани тук. Така че планирането никога не спира. Това на пръв поглед усложнява нещата, но дава отговор на въпроси за способността да съ-творявате! Защото прозорците на възможността се преместват успоредно с промените във вашето съзнание. Това означава още, че вашият "дого­вор" също ще се променя успоредно с повишаването на вашата вибрация. Пак ви казваме, че вие и вашето пла­нетно бъдеще сте взаимосвързани. Докато се променяте, вашият договор и възможности се променят, а планета­та също се променя. Когато ви молим да "узнаете дого­вора си", имаме предвид да го опознаете сега. За повече яснота винаги говорим за сега, когато общуваме с вас.

Представете си, че сте на плановото съвещание преди идването ви на Земята. Набелязали сте различни­те уроци, които искате да научите, и сега сте готови. И когато настъпва най-подходящият, точен и уместен мо­мент, вие поемате към планетата. И първото място, което посещавате, е пещерата на сътворението. Вече сме ви говорили за това. Тя е реално място на Земята, където има енергиен камък, съдържащ вашия Висш Аз. Върху този скъпоценен камък е гравирано вашето астрално име и тогава равновесието на вашата енергия преминава в инкарнираната форма на биологичното раждане. Пе­щерата на сътворението е и мястото, където се съхраня­ват всички хроники за създанията, идвали някога тук, и техните овладени уроци. Така че тук се водят и сметките. На практика това е предназначението на пещерата на сътворението.

Във вашата биологична форма вие получавате въз­можността, макар и скрита от вас, да осъществите уро­ците си. Няма негативни и позитивни уроци. Всички те са просто въпроси, всичките еднакво важни. И въпреки че някои от вас ви се виждат положителни или отрица­телни, те не са такива, защото Божият ум се различава значително от човешкия ум. И когато не сте били тук, вие сте притежавали мъдростта на цялото и сте разбирали напълно значението на всичко планирано... особе­но когато сте избирали някое привидно трудно изпита­ние.

Ах, каква радост носи преодоляването на всичко това! Но вие трябва да го постигнете сами и това е привидният "воал" пред всичко, което изживявате. Няма предопределение. Изборът на всеки човек е какво ще направи той със собствения си урок и тъкмо този избор променя равновесието. Защото без естественото прос­ветление и без пълното познание за истинската ви същ­ност, ако все пак съумявате да виждате и взимате реше­ния, които мотивират към реалната истина, вибрацията на планетата се повишава. А когато приключите, скъпи мои, вие се връщате в пещерата на сътворението, за да вземете същността и името си. Постигнатото се записва, след което преминавате в тържествената зала, неземно място, където поздравявате всички, които са ви помог­нали да планирате инкарнацията си. Там ще видите и другите като мен, скъпи мои. Помнете: аз ви познавам поименно. Посветените на служене като мен винаги присъстват в залата на честта; ние никога не я напуска­ме. Аз съм там дори сега, докато съм тук с вас.

Така в края на всичко това завършва един цикъл и вие отново се озовавате на плановото съвещание, ако пожелаете. Тъй като е факт, че на Земята има все повече човешки същества, трябва да е очевидно за вас, че не всички сте били тук преди. Това означава, че непрекъс­нато идват нови и нови хора. Но ние ще ви кажем, че има връзка между присъстващите в тази зала и броя животи, прекарани на планетата. Защото всички тук имат мно­гобройни животи. Тук няма нито един "дебютант". Защото онези с многото животи и разнообразната отрабо­тена карма са съществата, които имат най-голям инте­рес да постигнат просветление на планетата. Те първи реагират на новата енергия. Така че зависи от вас, тук присъстващите, да предадете факела на новопристигна­лите. А те ще ви познаят и ще бъдат привлечени от вас. Всичко това е част от вашата карма и мисия като същес­тва с "богат минал житейски опит". Както вече казахме, положението много прилича на земна пиеса. Когато пиесата свърши, каквото и да се е случило в нея, дори пронизаният с кинжал в гърдите става и се покланя. Героините се ръкуват със злосторниците. Прегръщат се, после си тръгват и празнуват. Така че перспективата е малко по-различна, отколкото си представяте. Но така стоят нещата.

Онези от вас, които се питат за груповата карма, разсъждават над един много сложен въпрос, защото не всеки е част от група. Груповата карма си има своето обяснение, защото помага за осъществяването на инди­видуалната карма. Ако продължавате да се реинкарнирате като група, имате интерактивни уроци, които могат да продължат да се повтарят, понеже постоянно сте обградени с едни и същи хора. Ето защо групите допри­насят за личните уроци на индивида. Сега ви казвам, че когато станете и си тръгнете оттук, ще минете покрай майки и бащи и синове и дъщери, които са ваши собст­вени... и няма да ги познаете! Лицата на непознатите ще бъдат лицата на собствените ви деца. Такова е взаимо­действието на груповата карма на това място. Някои от вас са принадлежали към много древни племена, насе­лявали този район преди хиляди години. Подавам на моя партньор името "Неспари", великите коневъдци от древ­ността, обитавали същата тази земя. Защото родослови­ето на това място е величествено.

Докато разглеждаме груповата карма, трябва да отбележим, че има още една характеристика, свързана с "енергийното счетоводство", която досега не сме споме­навали. Тази информация ви интересува пряко и ще бъде откровение за останалите читатели. Защото на тази пла­нета има една група същества, които винаги трябва да останат в този си вид; те не могат да се променят. Те са нещо като суровина за груповата карма, котва или на­чална база, от която произлиза системата на групите. Затова ги наричаме "чистата астрална порода" на пла­нетата. С други думи, тази група винаги се инкарнира в един и същи вид. (Съществата, които влизат в групата, остават там, докато пожелаят да я напуснат, и повече никога не се връщат.) Групата е достатъчно голяма, така че да се разпръсне по цялата планета, а новопостъпва­щите в нея винаги остават толкова дълго, колкото поже­лаят, като знаят това предварително. Е, сигурно се до­сещате коя е тази група. Затова Крион толкова често ви връща към родословието на юдеите. Тази група прите­жава един атрибут на Земята, който няма подобие. Моят партньор продължава да изпитва благоговение пред тех­ния род и сега вече знае причината. Защото именно те са чистата астрална порода. Освен това са играли важна роля през цялата човешка история. Принадлежността към чистата астрална порода носи със себе си качества­та на меча с две остриета. Раждането в същата група отново и отново укрепва познанието за начина, по който стават нещата. Докато овладявате уроците си, вие идва­те отново с клетъчното познание за миналите ви пости­жения. Това поражда сплотеност, мъдрост и привидна несправедливост спрямо онези, които често сменят групите. За компенсация съществата от чистата астрал­на порода са се съгласили да поемат най-тежката карма на планетата.

Но Духът не създава йерархия от фаворити. Чистата астрална порода не е по-любима от която и да е друга, а нейните представители не са Божи избраници, макар да се различават от останалите човешки същества по това, че кармата им е чиста. Призоваваме ви да забеле­жите едно интересно биологично свойство... човешката наука не разпознава евреите като отделна раса, но те се държат като такава, те кармично са. Това е тяхното най-голямо наследство, защото те са помогнали да се намери планетата и са тук от самото начало. По този въпрос може да се говори безкрайно. Вашата история показва реакцията на останалите групи към тази чиста кармична група и събитията, спомогнали за създаването на много тежки уроци, всички планирани от съществата, избрали доброволно да влязат в чистата астрална поро­да на планетата Земя. Засега ще оставим този въпрос, тъй като е само част от тазвечерната тема.

Искаме да ви отведем на няколко малки пътешест­вия в живота на отделни хора, за да видите вътрешните механизми на кармата. Даваме ви тези примери, за да вникнете защо сте тук и как да постъпите с някои ваши чувства.

Преди това искаме да замълчим за момент и да ви помолим да почувствате енергията, защото тя продъл­жава да се променя. А знаете ли защо става тази промя­на, скъпи мои? Защото вие я поискахте. Вие имате вър­ховен контрол над ставащото тук тази вечер.


Лий Каръл

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1186 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:39