Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



14:48
29.03.2024
Петък
44.223.36.100


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Двойната спирала с дванайсетте чакри от Питър Соренсен

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Двойната спирала с дванайсетте чакри от Питър Соренсен

Тази забележителна формация се появи на 17 юни 1996 г., в прочутата местност Ийст Фийлд, Алтън Барнс (811115-625) край Оксфорд, насочена към Адамс Грейв (гробът на Адам) на север и към Уудбъроу Хил на юг. Официалната дължина е 648 фута и се състои от 89 кръга, образуващи две успоредни нишки от "мисловни балони" (общо 77), увиващи се около централен гръбнак от 12 големи кръга. Всеки, който ги види, се съгласява, че фигурите представляват ДНК.

Забележете, че там, където нишките на двойната спирала се пресичат, при триизмерно представяне близ­ката нишка скрива един от кръговете на външната ниш­ка. Следователно може да има десет кръга във всеки от осемте клупа (с изключение на онзи на клуповете, пока­зани от стрелката, където са единайсет). Така че ако преброим насложените кръгове и допълнителния, об­щият сбор се получава 93.



Този "енергиен печат", както нарича кръговете Крион, е едно от най-убедителните потвърждения, които съм виждал някога на идеите от Крион, Книга 3, по отношение на ДНК и дванадесетичната математика. Си­гурно си спомняте, че в ченълинга на живо от Сидона, щата Аризона, Крион подхвана темата за елегантността на дванадесетичната математика. Той я съотнесе към редица заобикалящи ни явления, включително към гео­метрията, астрономията, юдейския календар, свещените числа на племената от еврейски произход, музиката, духовните ориентири (като 12:12 и 144 000) и накрая към човешката ДНК.

Иска ми се да изясним нещо по отношение на мате­матиката: Крион не иска от нас изведнъж да престанем да броим с пръсти (десетичната система), но настоява, че дванадесетичната математика лежи в основата на фи­зиката. Той държи да знаем, че почти всичко, което виждаме около нас, е дванадесетично. Намеква, че дванадесетичните изчисления и проучвания ще разкрият много неща за физиката и простата математика, които досега са ни озадачавали. От изчисленията с прости числа до по-пълното разбиране на технологията на Тес­ла, Крион ни насърчава да експериментираме с тях. Надявам се, че когато подхвана следващата книга, вече ще разполагам с новини по тази тема. Тя не може да се крие вечно.

Житните кръгове, описани на стр. 363, очевидно се отнасят до ДНК. Ако искате интерпретация, която съ­щевременно представлява резюме, тя е следната: "Ние разбираме вашата ДНК и тя е дванадесетична. Толкова ли е трудно да го разтълкувате?" Крион ни казва, че енергийните печати ни се изпращат от "онези, с които предстои да се срещнем." Искам да изясня нещо за житните кръговете и извънземните. Житните кръговете не са дело на малки сиви човечета с дръпнати очи, които отвличат хора и се опитват да спечелят доверието ни (тъй като отвличането се ползва с лоши отзиви - вижте стр. 92). Тези човечета умират да узнаят тънкостите на нашата ДНК (особено скритите, небиологични части -повече по темата след малко). Ако сте следили последо­вателността на ченълингите за извънземните, те трети­рат стремежа им да ни изследват и проучват.

Посланието в тревите на Алтън Барнс е от онези, които познават тънкостите на нашата биология. То е от онези, които представляват самите семена на нашата ДНК. Всичко в кръговете "крещи" за дванадесетичната математика. Крион вече ни каза, че нашата ДНК пред­ставя конфигурацията на числото 4, повторена три пъти - очевидна дванадесетична система. В същия ченълинг той говори за 12-те нишки на ДНК - 12! Ето го и потвърждението на този факт.

Двойната спирала е дълга 648 фута (за хората, които искат да добият по-ясна представа какво означава това, равнява се на две футболни игрища). Подобна фигура не може да се очертае за една нощ от двама ентусиасти с тояги и въжета и една каса бира! Помислете за това. Математиката и нумерологията са много важни. Анали­зът показва, че числото 648 се дели на 12. Получава се 54; в нумерологията 54 се редуцира до 9, което символи­зира енергията на завършеността. Ако сте прочели ко­ментара на Питър Соренсен, знаете, че на практика броят на кръговете е 93. Сборът на двете цифри отново дава 12. Спомнете си също така, че в нумерологията 12 се редуцира до 3, число с енергията на катализатор. Спомняте ли си дискусията за силата на числото З от Крион, Книга I?

И накрая, на диаграмата има 12 основни чакри (големи кръгове) по дължината на гръбначния стълб, които отново ни насочват да се замислим за значението на числото 12. Това наистина беше ценен ченълинг. Прочетете докрай тази глава. След малко ще се върнем на темата за дванадесетичната ДНК.

Лий Каръл


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1629 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.223.36.100          Петък          29.03.2024, 14:48