Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:39
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 4: Притчите на Крион » Минали животи - Настоящи страхове

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Минали животи - Настоящи страхове

Бележка на писателя:

Това е поредица от четири истории, базирани на четири типични страхове. Различава се от всички други разкази и притчи в тази книга. По онова време Крион седеше пред събралото се множество в край­морското градче Дел Мар, Калифорния. Сред слуша­телите имаше четирима човека, които Крион удостои с честта да им опише обстоятелствата или изживява­нията от техен минал живот - понякога дори подроб­ностите около смъртта на човека в съответния минал живот. Причината беше да се даде пример за това как енергията от минал живот допринася за кармата на настоящия и спомага за оформянето на индивидуал­ните ни уроци днес. Разказите са сериозни и се отнасят до реални хора. Преди самата история Крион дава кратка представа как се развива кармата и защо при­съства въобще. Посредством всичко това Крион ни подканва да видим невероятната победа, която можем да постигнем, осъзнавайки нашия житейски урок като цяло - защото това е тайната на бързото овладяване на тези уроци и воденето на много по-спокоен живот.

***

Някои от вас седят пред Крион и казват: "Разкажи ни за страха и вярата, и гнева и смелостта. Разкажи ни за последователността. Как могат да се овладеят тези неща? Те притежават ли своя енергия?" Отговорът е да. Вие ги виждате ежедневно и всички те ви принадле­жат в степента, която е уместна за кармичния отпеча­тък, за който сте се приготвили, когато не сте били тук.

Вашата карма е вашият житейски урок и се осъ­ществява чрез магнитния отпечатък върху една от скритите ви нишки на ДНК. Смятате, че това са фантасмагории? Днешните фантазии ще станат утрешна­та наука и тогава ще можете да прегледате отново тези писания и да откриете тяхната скрита мъдрост.

Някои питат: "Искаш да кажеш, че биологичният пакет съдържа духовен аспект?" Да. Аз ви казвам, че вашата карма, духовен аспект, включва пряко вашата биология. Страхът поражда химични промени - кара сърцето ви да бие по-бързо, а дланите ви да се потят. От него ви заболява главата, а може и да припаднете. Науката открай време изучава влиянието на тревогата върху човешкия организъм. Причината зад тези при­видно нелогични чувства се крие в набора указания от миналите животи. Вашата ДНК съдържа много набо­ри указания, които са магнитни. Когато се научите да преодолявате тези основни шаблони, същата тази ин­формация ще престане да ви изглежда фантастична и ще стане съвсем реална. Цялата тази информация и нейното съвсем практично приложение са буквално на прага ви!

Преди да пристигнете тук, вие сте взели решение да преминете през изживявания, които да създадат днешните ви уроци. В настоящия ви живот пред вас се отварят възможности да изживеете неща, които ще неутрализират уроците и ще ви издигнат над тях. Вие наричате това карма и разрешаване на кармата. То е предварителният сбор на всички ваши страхове и много от качествата ви в този живот.

Така че ние искаме да ви разкажем за четирите най-типични човешки страхове и начините за тяхното преодоляване. Аз заставам пред вас с любов, за да ви дам тази информация, и ще го направим по уникален и много интересен начин. Понеже искам да илюстри­рам четирите страхове като ви отведа на четири малки пътешествия - пътувания, които илюстрират минали­те животи на четирима от тук присъстващите. Няма да посоча никого с пръст. Ако описваният минал живот ви се стори познат, чувствайте се удостоени с честта да бъдете избрани, защото Бог ви почита дъл­боко за вашата служба.

Това ще бъдат най-значимите минали животи в тази стая. Имайте предвид, че описваните страхове могат да се дължат на най-различни неща. Никой от тях не е задължително да бъде чак толкова драматичен или сериозен като тях. Но тези конкретни страхове ще ви опишат човешките типове, които са сред вас, и техните преживявания. Тъкмо затова Бог ви почита толкова много, понеже сте се съгласили да дойдете тук и да повишите вибрацията на тази планета!


Лий Каръл
Категория: Книга 4: Притчите на Крион | Разгледан: 1056 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:39