Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:07
18.04.2024
Четвъртък
18.119.126.80


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Продължително захлаждане с инцидентни цунамита

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Продължително захлаждане с инцидентни цунамита

Честно! Това е заглавието на статията, която излезе в списание "Аутсайд". Добре, добре... Сигурно не е не­обходимо да прочетете материала, за да забележите, че на планетата протичат големи метеорологични проме­ни! На някои им стига да отворят прозореца и да пог­леднат навън, за да се уверят. Някои от вас все още се борят с щетите от наводненията.

И все пак, просто исках да спомена, че през 1988, когато първата книга на Крион беше канализирана, те­мата беше именно тази, за онова, което предстоеше да се случи. Ченълингите разказваха за предстоящите зем­ни промени - и те вече са факт!

Крион каза: "Разбира се, ще има наводнения и зе­метресения и изригвания във вашето бъдеще... някои от тях ще са реакция на моята нова работа..."[1]

Наблюдавате точно онова, което Крион ни каза, че ще се случи. Дори докато пиша тези редове, моят град (Сан Диего) очаква бурята на столетието за втори път през последните 15 години! В резюме, Крион е тук да настрои мрежите. Мрежите крепят нашето просветление, а вибриращата на по-високо ниво критична маса хора предизвиква земни промени. Да сте наблюдавали някакви промени напоследък?

Трябва обаче да осъзнаем, че Земя реагира в син­хрон с НАС! Нито една промяна не ни е стоварена отгоре. Ние сме поискали от планетата да повиши виб­рацията си и тя го прави! Статията по-долу се отнася за 1996 година. Авторът не е предполагал, че 1997 г. ще донесе още повече катаклизми!

Продължително захлаждане с инцидентни цунамита


"Ей, беше страхотна година, нали? Имам предвид миналата година, която не беше чак толкова отдавна, ако се движите със закъснение както държавните метеоро­лози. Тъкмо те закъсняха да прогнозират световните природни бедствия, а както споменахме, 1996 наистина беше страшна година. Ураганът Фран, сушата в Монго­лия, старозаветната върволица от силни бури, цунамита и тайфуни на територията на цяла южна Азия - да не споменаваме вулканите и земетресенията, вътрешното време на самата планета. Според най-големия презастраховател в света, през 1996 година е имало около 600 големи природни бедствия, причиняващи щети на стой­ност 60 милиарда долара - 400 % нетно увеличение на катастрофите от 60-те години насам! Това хубаво време ли е?"

... като заговорихме за земните промени

Цялата работа на Крион се върти около факта, че ние сме променили нашето бъдеще и той е тук да наст­рои мрежата. Междувременно става ясно, че нашето бъдеще продължава да се променя, докато повишаваме вибрацията на планетата. Неизвестно до 1989 г. (когато беше написана първата книга на Крион), някои свойства на физическата планета Земя се променят. Резонансът на Шуман, величината на стоящата вълна в потока меж­ду долния край на йоносферата и повърхността на Земя­та, милиони години е била константа с величина около 7,25-7,8 Херца. Била е толкова постоянна, че някои научни апарати са се настройвали по нея. Грег Брейдън, прочутият автор на книгата Аwakening to Zero Point, изтъква, че в момента този резонанс (през месец май 1997 г.) се измерва на величина 10-11 Херца! Земята променя не само духовните си качества в резултат на работата ни, но и физически променя вибрацията си и науката го доказва. Цялата тази активност е силна реак­ция на факта, че съзнанието променя физиката... спом­няте ли си тази тема от началото на тази глава?

Резонансът на Шуман

Резонансът на Шуман представлява квази стоящите електромагнитни вълни, които съществуват в кухината между повърхността на Земята и вътрешния край на йоносферата, 55 км над нея. Стоящите вълни представ­ляват няколко честоти в диапазона между 6 и 50 Херца, с основна стойност 7,8 и ежедневна вариация от около +/- 0.5 Херца. За повече информация за резонанса на Шуман вижте Напdbook of Atmospheric Electrodynamics, том I, Глава 11 от Ханс Воланд, 1995, издаден от СRС Рress.



Лий Каръл


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1367 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.119.126.80          Четвъртък          18.04.2024, 07:07