Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:16
27.04.2024
Събота
3.144.127.232


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Обичният Дейвид

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Обичният Дейвид

И накрая искаме да ви разкажем за един човек, който идва на Земята без карма, а само с мисия. Ще ви разка­жем за Обичния Дейвид. И така, Дейвид се родил с мозъчно увреждане. Той бил интелигентно дете. Съзна­нието му било непокътнато, но онази част от мозъка му, която контролирала растежа, липсвала. Лекарите знае­ли, че той нямало да живее дълго, защото физически не би могъл да се справи. Единственият смисъл на същес­твуването му била неговата мисия. И макар все още да не била очевидна, тя щяла да се прояви. Родителите на Дейвид били млади и много го обичали, наоколо имало и други хора, които също много го обичали.

Станало така, че Дейвид имал удивителен живот за няколкото години, които прекарал на планетата. Близ­ките му го водели на места, на които обикновено не ходели деца. Дейвид се къпел в любов и имал най-раз­лични възможности за учене. Но когато навършил 12 години, той починал. Защото мисията на Дейвид на тази планета била да поднесе дар на родителите си. О, ако кажехте на родителите му, че това било дар, те щяха да се обидят! Смъртта му им причинила неописуема мъка. Едва ли щяло да им стане по-леко, ако знаели за мисията на Дейвид. Също както и вие, скъпи мои, когато знаете, че някой умира, не ви става по-леко от мисълта, че това е в реда на нещата. Защото когато настъпи моментът, болката идва и никаква астрална мъдрост не може да заглуши емоцията.

Всички тъгували по малкия Дейвид. Родителите му скърбели за него, както става обикновено. Но виждате ли, Дейвид имал договор с тези родители, а те също имали договор с Дейвид. Смъртта на Дейвид представлявала възможност и макар да били на дъното на отча­янието, и двамата млади родители открили пътя към ускореното просветление, крачка, която предприели в търсенето на вътрешен мир и която никога не биха направили, ако не беше подаръкът на Дейвид. Така два­мата родители водили много просветлен живот, станали лечители, помогнали на мнозина през годините. Така мъката се превърнала в радост и изцеление. Просветле­нието им било пълно. А кармата им се осъществила, благодарение на подаръка на Обичния Дейвид.

Цялата мисия на Дейвид била да направи възможно просветлението и изцелението на стотици хора в едно бъдеще, в което той никога нямало да бъде. Неговата любов била дарът му към младите му родители, а тях­ната любов била способността им да видят дара му и да се възползват от него. Така че привидната саможертва на единия създала радост за мнозина. Духовната красота тук е, че Дейвид е вечен, а дванайсетте години, които прекарал, раздавайки своя дар, били само миг от време­вата линия на много по-голямо събитие... извисяването на планетата Земя.

Ние седим тук с любов към всеки един от вас и ви казваме, че сред вас има хора, които могат да променят живота си тъкмо заради присъствието си тук. Питали ли сте се някога каква е вашата мисия? Защо сте израснали в такава среда? Какво общо има образованието ви с вашата мисия? Ако се натъквате на тухлена стена, както казва партньорът ми, по отношение на живота ви и не разбирате защо, може би е време да се замислите защо притежавате знанията, които имате. Сега се обръщам лично поне към осем от вас, които се намират точно в това положение. Време е да седнете и да се потопите в енергията на Духа. Тази вечер двамина ще си тръгнат оттук изцелени. Това е един от първите пъти, когато казваме нещо подобно, но намерението беше изразено през последните няколко минути и действието вече е имплантирано. Вие сами го направихте! Призоваваме ви, всеки един от вас, да поемете пълната отговорност за положението, в което се намирате. Защото едва тогава ще видите ясно мисията си. И макар да минете през процеса на опита и грешката, за да откриете най-добро­то за вас, потърсете пътя с отворените врати. Дори най-страшните наглед врати и онези, които изглеждат плътно затворени, могат да се отворят широко, когато потропате на тях. Тогава ще разберете каква е вашата мисия.

Тази вечер идваме при вас с голяма любов, за да ви дадем примерите за тези човешки животи и да ви разка­жем за човешката карма. Защото виждате ли, създанието Крион не притежава почестите, които заслужавате вие заради избрания от вас път. Затова изпитвам към вас такова благоговение и уважение, когато казвам, че ви обичам искрено! Вие вършите универсална работа и всичките ви трудности се признават. Но ние знаем какво преживявате и тази вечер изказваме дълбокото си ува­жение към хората с наранени сърца. Специалното ни послание към вас е да помните, че животът е вечен. Преминаването на един човек от това ниво към другото е само енергийна промяна! Починалият прекарва три дни в пещерата на сътворението и през това време е тук с вас. Дори след изтичането на това време той си запазва способността да ви посещава. Затова трябва да знаете, че изобщо не си е отишъл; просто се е променил.

Тъкмо това помогнало на родителите на Обичния Дейвид да продължат живота си. Защото те осъзнали неговия подарък и разбрали, че общуването с детето им никога не преставало. Затова ние също се надяваме да осъзнаете, че общуването на Духа с вас, скъпи мои, никога няма да секне. А ако по някаква причина ви се струва, че Духът Божи се е отдръпнал от вас, не го вярвайте. Защото ние ви обещаваме, че повикате ли ни, ще дойдем тук. Ако изразите намерението, ще бъдем до вас. Със завършването на този ченълинг ви молим да помълчите, защото ще помолим моя партньор (Лий) да ви разкаже за своята карма и случилото се с него. Молим го за това, за да разберете как се появи гласът на Крион и можеше лесно да бъде подминат, ако партньорът ми беше останал верен на кармичното си наследство.

Така е!

(Говори Лий Каръл):

Крион иска да ви разкажа за това, че от малък исках да бъда служещ: сега ви говори Лий. Жан (която е до мен) ще потвърди, че до ден-днешен, когато видя уни­формени мъже и жени, изпитвам силно желание да съм като тях. На 8 години постъпих във военно училище и прекарах 3 години съвсем сам в пансиона. Знаех какво е да бъдеш на служба, но все пак никога не бях служил. Когато се качих на мостика на един кораб в Сан Диего, моментално разпознах стола, на който някога съм седял, и разбрах, че съм бил военноморски капитан. Бях убеден, че съм открил призванието си, и в гимназията започнах да се подготвям за военноморското училище и кроях планове след колежа да стана военноморски офицер... за да направя кариера на морски капитан. Но това беше наследство от минал живот. И Духът направи изумител­ни неща, за да ме задържи далеч от военноморските сили!

Най-напред се появиха алергиите. В колежа ме по­викаха за мобилизацията във Виетнам, но изследванията ми се оказаха лоши. "Не можеш да постъпиш на служба, понеже си алергичен", казаха ми. Сега знам защо Духът ми даде алергиите. По-късно открих, че страдам от морска болест! (Представяте ли си как великият военно­морски капитан се надвесва над борда насред някоя битка?... това е космическа шега!) На всичкото отгоре миналата година (на 50-годишна възраст) открих, че съм се родил с един бъбрек. Никога не бих издържал изпи­тите за военноморското училище. Просто нямаше начин да постъпя на военна служба за родината ми, а аз само за това мечтаех!

Животи наред бях служил в армията. Беше естест­вено и този път да се опитам да направя същото. Фактът, че се бях родил в моята кармична група във военномор­ския град Сан Диего беше истинско предизвикателство за човек с кармично военноморско наследство, но друга духовна мисия.

Затова Духът постави пречки по пътя ми, за да ми покаже разликата между наследство от минал живот и договор. И аз изчаках да наближа 50-те, преди да намеря мисията си... все се питах дали не е трябвало да стана морски офицер. А човекът, с когото имам споразумение, е тук до мен (става дума за съпругата на Лий, Жан Тоубър). Тя ме подкрепя през цялото време и ме доведе дотук... също както бащата на Филип. Така че сега вие сигурно разбирате защо преди време споменах за учас­тието на Жан в работата с Крион. То е дълбоко. Кармичен договор. То е мисия и аз се радвам, че Духът ме удостои с препятствията, които ми попречиха да поема по грешен път. Съдейки по тазвечерното послание, това е нещо обичайно и Духът зачита всички нас по този начин.

Благодаря ви за любящата реакция към посланията на Крион тази вечер.

Крион

КРИОН В ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ!

През месец ноември 1995 г., ноември 1996 г. и отно­во през ноември 1998 г. Крион говори пред Обществото за Просветление и Трансформация към Обединените Нации в Ню Йорк. По покана Жан и Лий изнесоха лекция, настройване, медитация и ченълинг пред избра­на група делегати и гости на ООН.

Книга 6 на Крион, "Партньорство с Бог", съдържа първите две транскрипции на онова, което пожела да каже Крион... част от което беше потвърдено от научната общност. Книга 7 на Крион, "Писма от дома", съдържа срещата от 1998 г. И трите транскрипции могат да се намерят в уебсайта на Крион

Изказваме искрени благодарности към Мохамед Рамадан през 1995, Кристин Арисменди през 1996 и Дженифър Борчърс през 1998, които бяха президенти на това светло място в Обединените Нации, за поканата и за работата им по просветлението на планетата.

 

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 928 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.144.127.232          Събота          27.04.2024, 07:16