Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



04:25
26.04.2024
Петък
3.137.185.180


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Извисяване и Отговорност

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извисяване и Отговорност

От писателя...

Въпреки че тук Крион говори за извисяване, аз се запитах дали този ченълинг не трябва да е в раздела за импланта, тъй като половината информация се отнася за отговорността около процеса на импланта. Част от информацията прилича на ченълинга от Хавайските ос­трови (стр. 72) за "Човека на Новата епоха". Друга част напомня на коментарите за "вътрешното дете" на стр. 128, но посланието се откроява едва когато стигнете до историята в края на главата.

Втората книга на Крион, "Не мисли като човек", ни запозна с един човек на име Уо. Притчата тук разказва как Уо се опитва да съ-твори своята реалност на един остров и уроците около случващото се там.

Крион иска да разберем, че молбата за импланта е равносилна на молба за нов набор от инструменти. Тази информация ни беше дадена най-напред на страница 125 в отговор на писмото на Лора Гримшоу. Този ченълинг обяснява, че ако вземем сандъчето и седнем на него, притежаваме дара, но не го използваме. Ако извадим инструментите и започнем да се учим да ги използваме, настъпва действие и резултати. Но дори за хода на обу­чението има уроци.

Следва компилация от два ченълинга от две различ­ни части на континента. Съчетах ги, понеже много си приличат. Това не се случва често, но понякога Крион дава сходни послания с леко различни думи на групи хора, разделени в пространството. И тук стана така.


"Извисяване и Отговорност"
Ченълинг на живо в Канада и Калифорния

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. О, как щяхте да се удивите, ако можехте да видите енергията в тази стая, защото тук прелива от непознати за вас цветове, докато привиквате към гласа на моя партньор, който ви предава посланията на лю­бовта. Сега ще изчакаме малко, така че помещението да се изпълни със съществата, които ви поддържат. Меж­дувременно ви казваме, че ви обичаме искрено и идваме тук с любов, за да измием нозете ви. Всеки един от вас е тук по предварителна уговорка с Духа. Виждате ли, мно­зина от вас са дошли тук, за да се потопят в енергията на това променящо живота събитие. Ако сте се озовали тук по необичайни обстоятелства, значи наистина сте кандидат за това положение.

Предаваната тази вечер енергия (на третия език) за вашата Меркаба е енергията, от която се нуждаете, за да продължите работата си, живота си и договора си на по-високо ниво от досегашното. И о, скъпи мои, възраст­та на вашата биология няма значение, защото някои са в зората на живота си, а други са в здрача. Всичко това е илюзия, уверявам ви. Всеки един от вас е вечен! Някои от вас вече осъзнават колко много физически същества са били, а други не си дават сметка. Духът изпълва тази стая с интензивност, която е дори по-силна от последния път, когато хората се струпаха край Крион. Някои от вас ще изпитат физически промени, защото точно затова сте тук. Ние знаем кои сте и познаваме лично всеки един от вас, дори да не го съзнавате. Защото тъкмо вие избрахте да дойдете тук и да вървите по тази планета, облечени в биология - да изстрадате някои от изпитанията и бол­ките, и раните, и радостите. О, скъпи мои, дори Крион не е правил това. Чудно ли е тогава, че ви обичаме?

Защото тази вечер ще раздадем дарове. Затова при­зоваваме онези от вас, които са на ръба на изцелението, да се престрашат и да си дадат позволение. Призоваваме онези от вас, които са на прага на нещо ново и различно, смело да се престрашат и да си дадат позволение. Виж­дате ли, инструментите са пред вас и Новата Епоха ви подкрепя във всичко - както и Любовта на Духа. Вие я притежавате, защото сте един от нас! Всяко човешко същество, което слуша или чете тези думи в момента - независимо кога ги чувате, това става сега. Защото те са за вас - за двете ви уши (и очи) - и сърцето ви. О, повярвайте ми, ние ви познаваме и знаем защо сте тук. Готови сме да ви прегърнем и да кажем: "Не е ли прекрасно, че се озова в тази Нова епоха?" Вие знаехте, че ще бъдете тук. Вие чакахте на опашка, за да дойдете тук! Сключихте договор, затова сега се насладете на този величествен момент.

Крион
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 989 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.137.185.180          Петък          26.04.2024, 04:25