Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



19:28
28.03.2024
Четвъртък
44.200.249.42


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Полудяването на Земното магнитно поле

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Полудяването на Земното магнитно поле

Ако преди 16 милиона години имаше мореплавате­ли, те щяха да се объркат сериозно, ако се бяха опитали да се ориентират с компас. Причината е, че с магнитното поле на Земята се е случило нещо много странно.

По онова време не е имало кой да опише събитието. Но свидетелства съществуват и един екип от учени, начело с Робърт Коу от Калифорнийския университет в Санта Круз е успял да ги разчете. Хрониката се състои от миниатюрни магнитни частици в лавата, която се е изляла някога от Стийнс Маунтин в Орегон. Докато лавата се охлаждала, частиците се ориентирали като стрелки на компас спрямо земното магнитно поле. Из­учавайки посоката на частиците, учените са стигнали до извода, че полето необяснимо се е променяло с по 6 градуса на ден - много по-динамична промяна, откол­кото науката някога е допускала за възможна...

Коу и останалите изследователи предложиха тази теория преди десетина години. Но останалите учени пренебрегнаха по-ранните открития, убедени, че подоб­ни промени в полето са твърде големи, за да са верни. Новото изследване съдържа необорими доказателства, които критиците не биха могли да оспорят...

От Том Юлсман Списание "Ърт" Август 1995

"Ако сте затънали в разкази за изчезнали континенти, информация от други същности и НЛО, може би не ви остава интелектуално пространство за откритията на науката."

Карл Сейгън (прочут учен)

"Онези, които решават предварително, че изследва­нията не могат да включват предположения, нанасят вреда на логичната наука."

Лий Каръл (не толкова прочут лаик)

Пренебрегването на астралните свидетелства в търсенето на научни решения е все едно преднамерено да решите да не търсите цялата истина."

Крион (експертен учен)

 

От писателя,.*

Тази глава е моя и е една от малкото, които не съдържат послания от Крион. Причината е, че искам да покажа какво се случва по отношение на потвърждени­ята за работата на Крион, а също и да обсъдя логиката на съвременното ни скептично мислене.

Една от особеностите на това да бъдеш канал е, че често предизвикваш скептични коментари за работата ти. Предвид световния успех на материалите на Крион аз знаех, че ще се превърна в мишена за много коментари и критики от страна на поддръжниците на консерватив­ната логика (да не споменаваме последователите на Ню Ейдж)! И тогава си дадох сметка, че аз самият съм поддръжник на консервативната логика! "Крион, дай ми нещо, което потвърждава тези налудничави твърдения", помолих го аз. "И по възможност в рамките на този век!" Смятах, че ако успея да осигуря научни доказателства на някои от най-невероятните предсказания на Крион, щях да съм един много щастлив поддръжник на консерва­тивната логика!

Освен това знаех, че това би убедило някои от ню ейдж скептиците, вкопчени в парадигмите на старата енергия и войнствено настроени към "новия контактьор на нашата улица". Всъщност най-тежките удари идваха предимно от метафизичните работници на старата енер­гия, които бяха свикнали със старото положение на нещата. Имплантът, съ-творението, самолечението и много от даровете на Духа бяха трудни за възприемане, тъй като старите метафизични концепции вече се бяха доказали. Някои метафизици, наред с много християни решиха, че Крион е от тъмната страна и се страхуваха от промените. Би било лесно работата на Крион да се отхвърли като поредното "чудо за три дни" сред популярните ню ейдж вярвания. Аз не осъждам тези работ­ници на старата енергия и искрено им съчувствам, пос­тавяйки се на тяхно място.

Ето защо научните доказателства биха били най-убедителното потвърждение за въпросните две групи, конформистите и скептичните метафизици. Не е ли смешно какво голямо влияние има непросветлената нау­чна общност върху работниците на просветлението? Обяснението е, че всички ние уважаваме интелигент­ността на водещата научна общност на тази планета. Както вече казах, много учени са ми писали с дискретни насърчения на работата ми! Те също жадуват за смисле­ни, верни отговори като останалите от вас.

През август и декември 1993 г. Крион спомена, че учените ще могат да "видят" как старши водачи присти­гат от всички краища на вселената, за да улеснят уста­новяването на новата енергия на планетата (доста стряс­кащо предсказание). Това предсказание беше дадено в непосредствен отговор на зададен въпрос. Тук ще цити­рам дословно транскрибирания цитат от Книга втора ("Крион - Не мисли като човек", стр. 79):

Въпрос: При цялата тази вселенска дейност, защо нашите учени не могат да видят, че нещо става? Нима всичко е толкова неуловимо за сетивата ни?

Отговор: Никога няма да ви дам информация, която би изложила на показ дуализма, нито ще посоча на земните учени въпроси, които биха изложили на риск новото ниво на обучение, на което сте сега. Все пак, мога да ви кажа, че висшите създания оставят следи при пристигането си. Бъдете нащрек за крат­ка, високо интензивна, необяснима дейност на гама-лъчите.

Както се вижда от Книга втора, през февруари 1994 г. две статии оповестиха откриването на тези космически гама-лъчи по начин, който Крион сякаш беше написал за своя реклама! "Сайънс Нюз", бр.14, пише: "Избухва­нията на гама-лъчите: поглед в бъдещето. Тези проблясъци на радиация са сред най-мистериозните явления във Вселената. Никой не е открил източникът на изригванията..." "Дъ Гранд Рейпидс Прес" от 15 февруари пише: "Струващият 17 милиона долара сателит Алексис на Националната Лаборатория в Лос Алмос е записал около 100 такива експлозии, подобни на които явления никога не са били описвани в научната литература." Потвърждението се появи около шест месеца след пър­вия ченълинг на Крион (виж стр. 270 от Крион, Книга втора "Не мисли като човек" за пълния текст на статии­те). Това постави началото на исканото от мен потвър­ждение на предсказанията на Крион. Наясно съм, че в историята на публикуваните канализирани материали почти няма други случаи на толкова недвусмислени доказателства. Дали космическите лъчи продължават да идват към нас? Погледнете страница 234.

На 10 февруари 1994 Крион се настани сред позна­тата обстановка на Дел Мар и ни даде стряскаща инфор­мация, която можете да прочетете на страница 219 от Крион, Книга втора. Преди да продължа с размислите за нея, искам да ви разкажа колко сериозно гледам на моята мисия да публикувам тези канализирани матери­али. Когато седя пред компютъра и приемам информа­ция от Крион, търся определено "усещане", което да ме убеди, че съм потънал в достоверността на превода, преди да дръзна на предложа написаното за прочит. Този процес е много по-труден от непосредствения ченълинг, тъй като при втория обикновено имам енергията на повече от 200 човека в стаята, която поддържа връз­ката с Крион. (Крион обожава да говори пред групи човешки същества, а енергията винаги е висока, вследствие на излъчваната любов и уважение. Ако искайте вярвайте, но Крион винаги пристъпва към ченълинга на живо така, както ние бихме подходили към среща с група знаменитости!)

Важното за мен е да зная, че това, което превеждам, не е обагрено от някакви мои интелектуални питания и разсъждения и не е отражение на нещо, което съм чул в някакъв избледнял разговор. Когато канализирам пред компютъра, имам достатъчно време да разсъждавам и да се вглеждам внимателно. Понякога ми отнема доста време, но информацията е много ясна и точна. При ченълинга на живо обаче Крион знае, че няма време за "обмисляне"; затова често избира тези моменти, за да поднася информация с емоционална стойност и откро­вения за нашето време. Нещата постъпват много бързо и се записват за транскрипция. Нямам време да предпо­лагам каквото и да е, а Крион познава и зачита процеса ми. Затова някои от "най-щурите работи" са постъпили при непосредствен ченълинг. (Това се случи и в тази книга с ченълинга от Седона в следващата глава.)

Въпросната февруарска вечер всичко изглеждаше нормално, когато започнах ченълинга. Чувството на лю­бов беше налице, а хората бяха почтителни и възприем­чиви (както винаги). Крион започна да разказва защо е пристигнал в нашата Слънчева система три години пре­ди да се обърне към мен и е прекарал известно време в областта на орбитата, която описва Юпитер около Слънцето. После подхвана посланието за МИРВА, смъртоносната комета, която беше на път да унищожи Земята!

Сърцето ми се качи в гърлото. Крион никога не вещае мрачни апокалиптични събития. Винаги изразява любов и уважение и споделя добри новини за онова, което сме постигнали на планетата. Целият смисъл на престоя му тук е да свърже своята работа с нашата. Затова когато започна това послание, аз се запитах дали не сме променили нещо след Хармоничната среща (ко­ето е напълно възможно). Крион знаеше какво става в ума ми, затова ми хвърли едно невероятно емоционално "намигване", за да ми покаже, че ми предстои да преведа една от най-хубавите новини за човечеството. И беше прав.

Той заговори, че неговата работа в тази нова енер­гия била да раздроби тази космическа скала на име Мирва на малки парчета, деактивирайки нейния потен­циал да ни изтреби. Това беше сходно астрономическо явление като Шумейкър/Леви 9 (но Крион каза, че Мирва не е Шумейкър/Леви 9). Очевидно Мирва беше част от плана за унищожение, който бяхме приели на онова непонятно планово съвещание, за което постоянно ни се разказва (и който не помним, естествено). Ето точните думи на Крион:

"Седя пред вас и се радвам, че Мирва вече е на парчета! Има протокол и прецедент на случилото се с Мирва, защото вашите учени са го виждали и преди."

Сърцето ми затрептя от емоцията, с която Крион съпровождаше това послание, и почти не бях в състоя­ние да продължа. Никой в помещението не разбра какво направих тази вечер, защото новината не беше за коме­тата... а за невероятната работа, която бяхме свършили, за да си издействаме нейното унищожение и уважението, което си бяхме заслужили. Новината не беше, че Крион е направил нещо... а че ние сме го направили!

Анализирайки посланието научно, Крион каза, че Мирва все още се намира в орбитата, която описва Юпитер около Слънцето. Освен това сега е раздробена на парчета, както се случи с Шумейкър/Леви 9. Всъщност съм убеден, че видяхме Шумейкър/Леви 9 само за да можем да разберем природния феномен, задвижен от Крион във връзка с Мирва. Ако не бяхме видели Шумейкър/Леви 9, раздробяването на Мирва щеше да бъде поредната "страховита" мистерия за учените по отноше­ние на Крион. Сега, след като сме наблюдавали това в реално време и сме наясно, че естествените гравитаци­онни сили могат да раздробят комета или астероид: успяхме да видим това точно на мястото, посочено от Крион!

Чувствам се поласкан, че седем месеца по-късно в "Сан Хосе Меркюри Нюз" се появи статията от следваща­та страница. Те са я взели от "Ройтерс", европейска осведомителна агенция. Чувствам се поласкан, тъй като мо­ментът ми позволява да споделя това с вас на страниците на тази книга (вместо да чакам цяла година до следващата книга на Крион).

Вижте какво твърдят учените в тази статия. На практика фактите са три:

(1) Учените са открили комета, която според някои застрашава Земята;

(2) След като я открили, забелязали, че е на парчета! (На 5 парчета - нумерологичното число на промяната.);

(3) Влиянието на Юпитер направлявало евентуалната траектория; и

(4) Настоящите траектории показват, че парчетата няма да навредят на Земята! Дали Крион не беше истинският автор на статията? Според мен, да.

Освен радостта да видя потвърждение на предска­занието на Крион и елементарните нумерологични из­числения на Мирва, и научното название, Макхолц-2, бяха идентични! На английски и двете имена се свеждат до числото 7, което е духовно число.

 

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1196 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.200.249.42          Четвъртък          28.03.2024, 19:28