Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



03:34
20.04.2024
Събота
3.133.121.160


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 4: Притчите на Крион » Джон лечителя

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Джон лечителя

Бележка на писателя:

Тази история притежава потенциала да събуди реакция в много от вас, читателите, понеже е ясно, че който проявява интерес към настоящата книга, веро­ятно работи и като лечител. Тя не само обрисува много от нещата, които се случват с лечителите в момента, но описва и "златното правило" на лечени­ето. Знаете ли кое е то?

***

Джон Лечителя бил духовен човек. Имал чудесна практика и бил вещ в своята наука. Мнозина идвали при Джон и си тръгвали излекувани; все пак винаги имало и такива, на които не успявал да помогне. Но Джон започвал да се чувства неудобно; защото усещал новата енергия и знаел, че Новата епоха е тук. Джон се смущавал по ред причини. Главната била фактът, че неговата лечителска практика вече не му се виждала толкова успешна както едно време. С други думи, той изгубил вътрешния си мир. Постигал все по-малко изцеления. Това го карало да се пита дали изобщо трябва да бъде лечител!

Джон медитирал често, защото умеел да го прави добре. Медитацията направлявала живота му, тъй ка­то той разбирал общуването с Бог и се вслушвал внимателно в думите Му. Дотогава медитацията ви­наги му била помагала и Джон знаел, че отново ще му помогне. Сега ще ви позволим да проследите разго­вора между Джон, неговите водачи и неговия Висш Аз. Това ще ви донесе просветление и е важно за разказа. Щом Джон седнал, неговите ангели водачи каза­ли: "О, Джон, здравей! Как си!" (Те били много друже­любни и грижовни водачи - както всички водачи.) Джон не им обърнал внимание и започнал дихателни­те си упражнения (без да ги слуша). След няколко минути бил готов, затова пристъпил към медитация­та. Краката му били в точната поза. Седял обърнат на север. Ръцете му били изпънати. Главата му била в правилната позиция. "О, Господи", започнал Джон, а водачите го прекъснали: "Здравей, Джон, как си?"

Джон казал: "Имам нужда от помощ. Нищо не се получава", и назовал поименно хората, които били идвали при него за лечение. Той попитал: "Какво ще кажете за еди-кой си? От толкова време работя върху гърба му, а нищо не се получава! Сега ви моля за помощ. Излекувайте този човек. Помогнете ми: дайте ми това - направете онова." Джон не знаел откъде да започне, искал да отправи толкова много молби.

А неговите ангели водачи казали: "О, Джон, ние те обичаме! Цялата сила, която ти е необходима, е тук и ние сме готови да ти я дадем." После го заляла такава невероятна любов, че Джон веднага разбрал, че се намира в присъствието на Бог.

Той почувствал, че разполага с отговорите и че нещата ще се променят. Но следващия път, когато видял човека с болния гръб, осъзнал, че състоянието му се е влошило. Джон приложил всичките си умения, но изцеление не настъпило. Той отново се отдал на медитация със същите резултати. Седял дълго време, докато се почувствал в правилната позиция, Бог се явил и той усетил любовта на своите ангели водачи и Висшия си Аз. Те казали: "О, Джон, ние наистина те обичаме. Ти си толкова силен."

А Джон помолил Бог: "О, моля те, покажи ми какво да направя в моя лечителски кабинет." И живо­тът продължил да си тече по този начин.

Джон имал сестра. И му било много болно и обидно, че тя също имала здравословни проблеми, а той не можел да й помогне. Затова седял с нея и се молел и й изпращал енергия. Прилагал целия си опит, всичките си умения, но сестра му не оздравявала. Непрекъснато страдала от болки.

Накрая, след много време, на Джон му дошло до гуша. Ядосан, той се втурнал в стаята за медитация, седнал на фотьойла и казал: "Омръзна ми! Къде сте?"

"Здравей, Джон, как си?", тутакси му отговорили неговите ангели. Джон бил толкова шокиран, че едва не паднал от стола.

"Как е възможно да дойдете толкова бързо? Аз не съм готов."

"Ние винаги сме били тук, Джон", отговорили водачите. "С теб сме дори в лечебния кабинет."

"Вие ми казахте, че съм силен", започнал Джон. "Дадохте ми невероятни отговори. Почувствах ги в любовта, която ми пратихте. Но нищо не се получава! Вече съм на ръба на лудостта! Какво да направя?"

Водачите на Джон застанали през него и казали: "О, Джон, толкова се радваме, че дойде. Слушай, Джон: няма значение колко добра е печката; храната никога няма да се сготви, ако котлоните не са вклю­чени."

И тъй като Джон не бил глупав, рекъл: "Котлони­те - това съм аз?"

"Да", отвърнали благо ангелите водачи. "Какво да направя?", попитал Джон.

"Ти какво избираш да направиш?'

"Искам да осъществя договора си!", заявил висо­ко Джон.

Ах, каква радост настъпила при тези думи! Защо­то точно това искали да чуят. Този път Джон не уточнил чий гръб трябвало да се излекува. Не посочил какво точно искал, нито откъде да дойде силата, нито в кой ден пациентът да оздравее. Най-накрая Джон казал: "Искам да излекувам себе си. Искам да изпълня моя договор. Искам страстта ми да се осъществи. Искам да правя онова, за което съм дошъл тук."

Чрез неговите ангели Бог му отвърнал: "Джон, толкова време ти трябваше, докато го поискаш. Ще го имаш! Вече е твое, още докато отправяш молбата."

Когато се надигнал от медитацията си тази вечер, Джон осъзнал, че нещата се били променили, понеже изпитвал непознат покой. Още преди да отиде в лечи­телския кабинет, той знаел, че нещата ще са различни. Духът му казал, че трябвало само да се погрижи за себе си и всичко останало щяло да се нареди само. Когато Джон влязъл в кабинета, започнали да се случват удивителни неща, защото бил получил ново познание. "Днес ще положа ръцете си тук", казал си той. "Това е различно. Никой не ми го е казвал, но аз знам, че така трябва." Резултатите настъпили незабав­но. Джон усещал, че Бог стои зад рамото му и му казва с намигване: "О, да, точно така. Сега опитай това." Джон започнал да постига невиждани дотогава резу­лтати. Казвал на хората, които идвали при него за лечение, да се приготвят за изцеление. Провеждал с тях церемония, преди да ги докосне. Те го мислели за луд - докато не видели как оздравяват. Тогава при него започнали да идват все повече и повече хора - при Джон, могъщия лечител.

И така, Джон отишъл да види сестра си. Влязъл с танцова стъпка в стаята й, целият сияещ, убеден, че изцелението ще настъпи незабавно. Видял как лицето й просветнало! Измъченото й изражение се стопило, а той дори не я бил докоснал.

"Джон, какво стана?", попитала го тя. "Толкова се тревожех за теб!" Всичко спряло. Тогава Джон осъз­нал, че собственото му терзание се предавало на оне­зи, които се опитвал да излекува. Колко пъти бил влизал в стаята й, повлякъл със себе си собственото си притеснение. На практика влошавал здравето й със своите тревоги. Нищо чудно, че нищо не се получа­вало!

"Бог ми каза, че ще оздравееш", съобщил сърдеч­но Джон. Провел церемонията със сестра си и почув­ствал как Божият мир ги обгърнал и двамата. Запла­кал със сълзи на радост в новооткритото си познание и благодарил на Бог за помощта, която породила такива чудесни резултати. Сестра му наистина оздра­вяла, защото била готова и защото Джон вече се бил погрижил за себе си - неговата сила и мъдрост се били увеличили многократно. Неговото намерение проме­нило не само собствения му живот, но и живота на всички, които се докосвали до него от този момент нататък.

Послепис на писателя:

Много хора си задават въпроса: "Каква е тайната на силния лечител?" Опознайте науката на вашия занаят, а после балансирайте себе си! Поискайте до­говорът ви да бъде изпълнен. Това равновесие пораж­да ново познание, нови инструменти и способността да виждате дали полюсите са разменени. Всичките тези прекрасни лечителски дарби са ваши, но първо трябва да се погрижите за себе си. Когато медитирате, не е нужно да измолвате изцелението на вашите паци­енти. Оставете това за груповите медитации, когато се събирате с други хора, за да изпращате положител­на енергия на околните и на цялата планета. Вашето познание е основата на вашето лечение, а намерението ви е вашата сила. Когато медитирате самостоятелно, грижете се за вас самите. Вашият договор на лечител поражда силата да прочиствате пътя към лекуването на другите. Колкото повече го осъществявате, толко­ва по-силен лечител ще ставате. Сътворете пълното обвързване с вашия договор и вижте какво става!

Лий Каръл

Категория: Книга 4: Притчите на Крион | Разгледан: 1235 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.133.121.160          Събота          20.04.2024, 03:34