Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:17
29.03.2024
Петък
3.81.79.135


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Хармонията на числото 9944 е разкрита

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Хармонията на числото 9944 е разкрита

От писателя...

В Книга 1 на стр. 20 Крион ни дава числото 9944. Казва, че то е важна формула, свързана с трансформирането на енергията. Подобно на много други послания, то се съпровождаше от голямо "намигване", в смисъл "хайде, сега да те видим". Крион обича да подмята такива неща и повече никога да не се връща на тях, очаквайки аз да поема топката и да хукна с нея.

От 1992 г. много метафизици се опитваха да пред­положат какво означава това число. Аз, по мой собствен начин, реших, че символизира чистотата на сапуна "Слонова кост" (9944/100 % чист). Вече имате ясна представа за елементарното ми мислене.

Едва когато повдигнах въпроса на национално ниво, получих информация, от която тръпки ме побиха. Тя не дойде от мен, нито от Крион. Дойде от различни математици и метафизици... точно както Крион искаше.

Това и следващото приложение са нови отправни материали за хората с математически заложби, които се интересуват от земната наука на числото 9944. В общи линии тази формула на Крион е навсякъде! Води към нашата математика, химия, свойствата на планетата, слънчевата система, нашия атомен строеж, потеклото и биологията ни. (Пропуснах ли нещо?) Оказва се, че това е голямата мистерия, която се крие зад всеки ъгъл. Нищо чудно, че я открих в чистотата на сапуна "Слонова кост" (ха-ха)!

Ранди Мастърс нарича себе си "артист в резонанс". Освен че е музикант (при това добър), той има диплома по взаимовръзки филми-музика от Калифорнийски универ­ситет в Санта Круз. Понастоящем преподава музика и изящни изкуства и води части курсове в Калифорния.

Ранди композира, записва, преподава... и е специа­лист в областта на свещената геометрия и единна хармония на полетата. Автор е на обширни трудове върху взаимоотношенията между музиката и свещената гео­метрия за Дрюнвало Мелхизедек и е работил върху хармоничната геометрия за проекта Темплар.

Заедно с Уесли X. Бейтмън си сътрудничат по проект, който ще доразвие удивителния 20-годишен труд на Уес­ли, наречен The Rods of Amon Ra. Новата творба ще се нарича Drums of Ice, Harps of Fire. Ранди и Уесли казват, че новата творба ще разшифрова пирамидите на древните египтяни и майте и формациите "Сидония" на Марс.

Когато помолих Ранди да коментира цитираното от Крион число 9944 и ченълинга с информацията за 12-тичната система и числото пи, не допусках, че ще напише толкова голяма статия! По едно време взех да се съмнявам дали е редно да я помествам в настоящата книга. Тя ще предшества други книги по темата и в крайна смет­ка... се отнася до мистерията на Крион.

Дори да не разберете нито дума от следващия мате­риал, моля ви, съобразете се със значението му за онези, които ще го разберат. Понякога математиката може да изглежда досадна, но Крион ни уверява, че елегантността на геометричните фигури и формулите около нас е свещена и красива. Приемете го като приложение, което можете да използвате като енциклопедия. Някои ще го изчетат жадно и ще го сметнат за най-важната част от книгата. Други изобщо няма да си направят труда да го прочетат. Разбирам тази човешка реакция и ви моля само да зачетете мястото на тази нова техническа информация за нашата Нова епоха. Поласкан съм, че мога да я представя в тази книга.

Не пропускайте посланието на Крион за Ранди!

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1381 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.81.79.135          Петък          29.03.2024, 01:17