Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:48
19.04.2024
Петък
3.145.23.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Истинската природа на ДНК и ролята на магнетизма?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Истинската природа на ДНК и ролята на магнетизма?

Хората в сферата на метафизиката знаят, че ДНК се състои от 12 нишки. Крион е съгласен и описа подробно нашата ДНК. В обобщение на казаното от Крион се оказва, че освен двете биологични нишки в нашата ДНК има и МАГНИТНИ елементи! Изненадани ли сте? Тези магнитни елементи са част от програмирането на био­логичните и са част от електромеханичната - химична система на човешкото тяло.

Това е изключително трудно за доказване и в крат­ката дискусия, която следва, ще цитирам само някои от убедителните доказателства, че действително може да е така. Крион ни казва, че никога няма да успеем да видим магнитните ДНК нишки, но може да видим тяхната "сянка". (Може би някоя следваща книга на Крион ще потвърди и това?)

Докато четете тези редове, ще започнете да добива­те представа защо магнетизмът изобщо въздейства на тялото. Също така, докато четете, ще осъзнаете, че това, което ви поднасям в момента, е чиста наука, без други източници. Смятам, че сме на път да разберем електро­магнитните механизми на нашата човешка ДНК. Ако наистина е така, тогава се връщам към основната пози­ция за силата на човешкото съзнание. Ако човешкото съзнание наистина е измерима енергия (както демонст­рирах в първата част на тази глава), а ДНК има елект­ромагнитен елемент, тогава започваме да разбираме защо НАМЕРЕНИЕТО работи за собственото ни изце­ление! Изведнъж "свръхестествените" свойства на енер­гията се трансформират в понятна наука. Всичко е въп­рос на време! Не че това е необходимо, за да подейства енергийното лечение, но би било хубаво да получим признание от останалия свят.

През 1996 г. получих писмо от един изследовател. Този доктор (както научих по-късно) бил първенец в потока си от 1800 човека в Северозападния университет в Еванстън, щата Илинойс, когато го приели в програ­мата за ускорено дипломиране по медицина в универси­тета Джон Хопкинс. След като защитил магистратура там, той започвал работа в университетската болница "Джорджтаун" във Вашингтон. Там спечелил престиж­ното звание "най-добър лекар". Давам ви тази информа­ция, за да се уверите, че този изследовател е здраво стъпил на научните методи. Но това не му пречи да МЕДИТИРА. В писмото си ми беше написал следното:

"Скъпи Лий, току-що прочетох първите две книги на Крион и съм удивен по ред причини. Провеждам задъл­бочено електромагнитно проучване, което следи отбли­зо и оказва земна, физическа подкрепа на принципите, залегнали в посланията на Крион.. Точно както предпо­лага Крион, тази стратегия върши работа."

Запознах се с д-р Тод Овокайтис и оттогава съм негов приятел. Той е истински представител на разум­ната, логична наука на най-високо ниво, но е готов да се вслушва в своя Висш Аз, който започва да му подава странна, невероятна информация за механизмите на ДНК. Преди да продължа нататък, може ли отново да цитирал Карл Сейгьн? "Науката изисква особено свър­зване на две противоречиви тенденции: готовността да обмислиш дори най-налудничавите идеи и същевремен­но яростен скептицизъм, искащ неоспорими доказател­ства зад всяко твърдение. Ученият трябва да живее в своеобразна шизофрения - отворен за всичко, но затво­рен само за най-необоримо доказаното. И двете перс­пективи са решаващи в научното търсене и никоя не работи без другата."

Тъй като тази глава е към края си, кръгът се затваря. Представям ви един учен, който е готов да обмисля налудничави идеи - и да доказва, че те са възможни!

Д-р Овокайтис защитава една концепция, която зву­чи доста странно за нашето време. Той твърди, че в ДНК има магнитен елемент и че посредством свое изобрете­ние е разработил и прилага с изключително обещаващи лабораторни резултати метод за премахване на болес­тите. Работата му се следи от неговите колеги, които потвърждават достоверността й. Експериментите про­дължават да се провеждат и дори в момента правят постижения, водещи до позитивното заключение, че ДНК действително е отговорна за целенасочената ма­нипулация посредством сложни магнетични процеси. Неговата работа е уникална.

В лабораторни условия д-р Овокайтис е изкоренил рака и СПИН посредством живи заболели клетки и успехът е потвърден от независими експерти. Нали пом­ните, тук не става въпрос за лекарства или химия - а за физиката! Когато разговарям с него за онова, което се случва в лабораторията, той е предпазлив (като всеки изследовател) и постоянно ми напомня, че този процес е в етап на разработване и протича само в епруветките. Когато го попитах: "Докторе, какво точно се случва в епруветките в хода на този процес?", последва пауза. После се осмели да изкаже предположение. "Според мен протича ДНК подмладяване - магнитно препрограмиране на клетките", каза той.

Подмладяване? Магнитно? Това беше посланието на Крион през 1988 г. като нещо, което действително щяхме да открием, подобно на Храма на подмладяване­то в Атлантида (както се разказва в Крион, Книга ІІ), който също бил магнитен. Крион казва, че можем да балансираме нашите клетки чрез магнетизма, да елими­нираме болестите и да живеем много по-дълго. Сега виждаме как процесът се разработва научно - точно по разписание.

Не мога да не спомена също така факта, че д-р Овокайтис експериментира и произвежда продукти, ко­ито използват тази балансираща технология по други начини, а хората, които взимат продуктите, споделят за подобряване на паметта, намаляване на теглото и чув­ство за благополучие. Използват се и мозъчни скенери, които демонстрират физиологическата полза от рабо­тата.

Започваме да виждаме как доскоро странни и недоказуеми от гледна точка на научния протокол на Карл Сейгън концепции започват да се вписват в логиката, а междувременно новата епоха се потвърждава. Не мога да ви опиша колко се вълнувам. Ако искате на научите нещо повече за работата на доктор Овокайтис или поз­навате хора, които биха финансирали проектите му, на драго сърце ще ви кажа къде можете да го намерите. Групата на Крион няма никаква финансова облага от тези усилия, всъщност е точно обратното. Аз бях един от първите спонсори, когато осъзнах потенциала на ра­ботата на д-р Овокайтис. Тя е в тон със съвета на Крион да потърсим "ключа в ключалката". Гордея се, че имам възможността да представя настоящата информация в тази публикация.

Отново ще цитирам нещо по отношение на Карл Сейгън. "Карл никога не искаше да вярва. Той искаше да знае." Вярвам, че доктор Овокайтис изповядва също­то кредо и сега той знае, че ДНК е магнитна.

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2070 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.23.123          Петък          19.04.2024, 18:48