Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:43
25.04.2024
Четвъртък
3.15.147.215


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Отключването на мрежата

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Отключването на мрежата

Земният магнетизъм и нашето променящо се съзнание

Магнитната мрежа е фокусът на работата на Крион. Всъщност, Крион ни напомня, че той е "специалист по магнетизма", дошъл да настрои магнитните мрежи в отговор на нашето променено съзнание. Още в Книга I Крион заяви, че "магнитните полета са много важни за вашата биология! Освен това, магнитните полета могат и влияят на вашата биология. Магнитното поле на пла­нетата е необходимо за вашето биологично здраве и е фино настроено, за да пасва на вашия духовен план" (стр. 25). Няколко страници по-нататък Крион добавя: "С пренастройването на мрежите през следващите няколко години, вие ще получите още по-голямо просветление. Както вече ви казах, вашите ограничителни импланти са настроени към моите мрежи. Промяната в мрежата ще ви освободи от някои ограничения и вие ще можете да контролирате онова, което правите оттук нататък в не­позната досега степен."

Могъщи думи! Само че е трудно да обясните нещо толкова концептуално като магнитните мрежи, когато се изправите пред ежедневните житейски предизвикател­ства, като общуването със семейството и колегите, пла­щането на сметките, боледуването от грип и т.н. Пред­ставете си как ще кажете на вашия не чак толкова прос­ветлен приятел, че сте имали лош ден, понеже магнит­ните мрежи се променят. Той може да реши да ви избягва известно време!

Но хората, които четат тези думи, разбират, че наистина ПРОТИЧАТ промени - ние НАИСТИНА пре­минаваме в нова епоха - и ИМА много невидими сили зад тези промени. Така че, ако казаното от Крион е вярно, къде са свидетелствата за промените в мрежите (освен непосредствените промени, които наблюдаваме в собствения си живот)?

Първото "подсказване", че нещо се случва, се появи в края на 1996 г., когато посетих Каспър, щата Уайоминг, за семинар. Нашите домакини, Карън и Франк Маквей, ни посрещнаха на терминала на малкото летище. Преди да сме успели да се съвземем от турбулентния полет на 30-местния самолет, Франк развълнувано изтъкна, че маркировката на пистите наскоро е обновена. В първия момент не осъзнах думите му, но с негова помощ скоро схванах смисъла. Посоката на пистата - магнитно по­казание, използвано като навигационно средство - е обновено, за да отразява посоката на стрелката на ком­паса!

Всеизвестен научен факт е, че магнитният Северен полюс е склонен към изместване, но този случай с мар­кировките беше като сигнал за събуждане от страна на Крион, подтикващ ни да се вгледаме по-внимателно в "доказателствата" за промените в мрежата.

Най-напред направихме справка с няколко летища, за да видим дали случаят в Каспър е аномалия. Оказа се, че летището в Билингс, щата Монтана, също е промени­ло маркировката си. След това се обадихме във Феде­ралната авиационна администрация, откъдето потвър­диха, че в последно време много летища са променили маркировката на пистите си, но добавиха, че това е най-обикновено "съвпадение".

По-нататъшното разследване ни отведе в "Джепесън Сандерсън, Инк.", най-утвърденият производител на авиационни карти и таблици. Компанията използва дър­жавна информация за изготвянето на тези карти и таб­лици, използвани от пилотите. "Джепесън" потвърдиха, че през последните години голям брой летища са про­менили маркировката на пистите си. Посъветваха ни да установим връзка с Националната администрация за атмосферата и океаните (НААО).

Разговаряхме с Алън Хитълман в офиса на НААО в Боулдър, щата Колорадо. Когато го попитахме марки­ровката на колко летища е променена през последните десет години, отговорът му беше еднозначен: "На всич­ките - 100 %!" Той отбеляза: "Скоростта на намаляване (на магнитното поле на Земята) се увеличава." С други думи, магнитното поле бързо отслабва. И мрежите се променят по-бързо от всякога досега.

Сякаш колкото повече отговори получавахме, тол­кова повече въпроси възникваха. От тези експертни из­точници ние научихме, че

1) мрежите действително се променят;

2) силата на магнитното поле отслабва; и

3) силата и движението на магнитното поле се променят по обичаен начин.

Нито един от проверените от нас източници, включително геолози, учени и държавни слу­жители, не знаеха ЗАЩО протичаха тези промени. Пред­полагаше се, че промените се дължат на метеорологични промени, слънчеви изригвания и дори "трептене" на Земята около оста й. Но никой не можеше да ги обясни със сигурност.

Следващата ни крачка беше да проследим движени­ето на магнитния север през последните 160 години. Изглежда, че магнитният Северен полюс се е изместил с около 150 км за този интервал. Необикновеното е, че само през последните 15 години полюсът се е изместил с 60 километра. За останалите 90 километра са му били нужни 145 години!

След това съставихме списък на 20 града в САЩ и проследихме промените в техните магнитни характерис­тики от 1960 г. насам. Характеристиките включваха маг­нитната деклинация, инклинация, северния компонент, източния компонент, вертикалния компонент, хоризон­талния компонент и вектора на магнитното поле. Докато компютърът изчисляваше показанията, ние започнахме да забелязваме необичайни конфигурации в определени периоди от време. С други думи, магнитните промени не бяха константа - не бяха дори предсказуеми!

Нашето любопитство нарасна, когато се задълбах­ме в темата. Сега мога да ви кажа, че все още не знаем със сигурност отговора, но сме формулирали теория. Ако тази теория се окаже вярна, тя определено ще ни помогне да разберем връзката между мрежите, нашето съзнание, работата на Крион и собственото ни премина­ване към новата енергия. За съжаление обемът проучва­ния и таблици, необходими за този проект е толкова голям, че не могат да бъдат завършени заедно с насто­ящата книга. Смятаме да публикуваме резултатите в следващия брой на тримесечното списание на Крион.

Ето я теорията: Когато анализирахме магнитните промени в 20-те американски града от 1960 г. насам открихме някои необичайни обрати през определени периоди от време. Тези обрати показваха мащабна про­мяна в магнитния строеж и дори пълна промяна в посо­ката. Отначало недоумявахме какво означаваше тази информация. Но след по-внимателно вглеждане в годи­ните на случване на даденото събитие ни стана ясно, че това бяха години на значими промени в социалния жи­вот, културата и съзнанието на обществото ни.

Възнамеряваме да направим по-задълбочен анализ на градовете по цялата планета, връщайки се 200 години назад, после да съпоставим тази информация с истори­ческата хронология. Дали ще проследим например "об­рат" в епохата на Втората световна война? Или при събитията около убийството на президента Кенеди? Или при падането на Берлинската стена?

Ако нашата теория се окаже вярна, това ще означава няколко неща.

Първо, че човешкото съзнание влияе на силата и движението на магнитните характеристики на Земята.

Второ, че магнитните мрежи ни помагат да определяме нашия фокус на тази триизмерна планета.

И накрая, Крион казва, че голяма част от нашето съзна­ние и по-висш Аз се съдържат мрежите, докато не достигнем момент, когато ще бъдем в състояние да поемем по-голяма част от истинската си същност (тоест, нашето извисяване в сегашната ни биология). Следова­телно, ако променим съзнанието си и променим мрежи­те, ние ще променим фокуса си в това измерение на времето и пространството. Ние буквално можем да от­ключим хватката на магнитната мрежа. Вероятно тъкмо това позволява преходът към новата епоха? Вероятно именно по тази причина календарът на майте свършва през 2012 г., отбелязвайки края на нашата свързаност с настоящия магнитен фокус.

Лий Каръл


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1134 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.15.147.215          Четвъртък          25.04.2024, 13:43