Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:00
26.04.2024
Петък
18.188.61.223


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Съществата около вас - Ченълинг

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Съществата около вас - Ченълинг

Ченълинг от 22 септември

Дел Мар, Калифорния

Група на Светлината на Крион

Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. Сега се обръщам към моя партньор: приеми спокойно онова, което следва, защото можеш да отстраниш себе си, партньоре май, докато информацията тече свободно.

Поздрави, скъпи мои (читателите са специално включени). Аз ви познавам и вие ме познавате. Всичко, което иска Духът в този момент, е да застане пред онези, които се събират в името на Духа, и да му позволите да седне в краката ви! Ние приветстваме онези, които са с нас (не-човеци), за които не сме говорили досега... от Слънчевата група. Ние ви почитаме и ви обичаме, като част от подкрепата, и ви признаваме.

На всяка наша среща Крион споменава една и съща тема: макар че АЗ СЪМ механикът и съм дошъл от много далеч, темата е любовта... и темата сте вие, а също и вашата сила. Ние, като Крион, ви молим да седнем в краката ви и да ви обичаме, и междувременно да ви информираме. Тази вечер следната фраза може да придобие специално значение... и вие сте я чували многократно от този канал: ВИЕ СТЕ ВОИНИТЕ НА СВЕТЛИНАТА. Това е вашата мисия, докато сте тук, и не е случайно, че избрахте да присъствате тук (или да прочетете това). Млади хора, чуйте това: не е случайно, че и вие сте тук... защото ще говоря директно на вас. Макар да не запомните (или да не разберете) всичко, което ще бъде казано тази вечер, когато всичко това се върне, ще настъпи "пробуждане", защото вие ще бъдете тук (на Земята) през специалните времена (предстоящите планетарни промени). Няма нищо случайно за никой от вас. Вие ме познавате и аз ви познавам.

Използваме този момент, за да ви обичаме и да ви поздравим, и да признаем силата, която притежавате вътре във вашия Висш Аз, и да признаем вашата борба за просветление... която ви се отдава все по-леко.

Причината този ченълинг да бъде такъв, какъвто ще бъде, е, че хората по природа са любопитни. Аз ви разбирам, защото моята работа е да ви подкрепям чрез магнитната мрежа и магнетизма в тази система, наред с вашето здраве и просветление. Знам как разсъждавате, защото разбирам вашия отпечатък. Много пъти сме говорили за това. Вашият отпечатък е онова, което ограничава познанието ви за вашия дуализъм и ви държи "в мрака", докато не станете готови да изразите намерение към Вселената за промяна на положението.

Вашето любопитство ви кара да задавате въпроси за съществата около вас... за йерархията на вашата поддържаща група във Вселената, за другите медиуми, за които чувате, за постъпващата информация по отношение на разни същества със странни имена. Къде е мястото на Крион сред тях? Кои са те? Какво правят те? Каква трябва да бъде вашата реакция към тях? Въпреки че това не играе почти никаква роля в онова, което ще направите със себе си в новата енергия, ще изпълня молбата ви за отговори... според способностите и уместността, с които разполагам като Крион.

Човешките същества обичат да поставят нещата в кутии и да им окачат етикети. Те подреждат внимателно кутиите си и когато са доволни от подредбата, преминават нататък. Уважавам този процес, защото той е част от човешкия отпечатък. Надявам се още тази вечер да ви дам някои етикети за вашите кутии (за да можете да продължите нататък).

Потърсете доказателство за онова, което ще последва през следващите няколко минути. Ще получите известна информация, която ще ви прилича на пъзел. Духът иска да го подредите. На Духа му харесва да ви накара да отворите кутиите и да разбъркате етикетите... и да намерите нов етикет. Духът иска вие сами да откриете отговорите, като използвате решенията, които са навсякъде около вас. Затова този ченълинг наистина ще бъде информативен, но някои въпроси ще останат без отговор. Някои от вас ще получат отговорите още докато слушат това (или четат тези редове). Други ще открият отговорите, докато четат и слушат неща от предстоящата канализирана информация. Тогава ще си спомните част от информацията, постъпила тази вечер, както чута, така и прочетена. Търсете доказателствата, защото те ще бъдат около вас. Сега даваната информация е точна и вярна, защото вие седите пред Духа. Събули сте обувките си от уважение към Духа, а Духът събува своите обувки от уважение към вас. Вие сте почетните гости. Това е вашето време. Това наистина е повтарящата се тема на Крион, която ви нося и ще продължа да ви нося до времето, когато вече няма да бъдете тук.

Границите на човешката история на Земята: Вие имате великолепно родословие на планетата! Вашето родословно дърво се връща назад цели 300 000 години. Все пак щяхте да получите предупреждението (ако трябва да изучите историята, за да разберете кои сте) да прегледате информацията, която е само на 100 000 години. Причината за това? Ако се заемете с търсене на знания и информация отвъд този период, ще трябва да изучавате хора, които не са като вас, защото в онази епоха настъпи голяма промяна (преди 100 000 години). Хората, които познавате около вас сега, приличат на хората само отпреди 100 000 години. Преди това имаше различен сценарий, който сигурно би бил интересен, но няма да го обсъждаме тази вечер. В миналото сме разговаряли за вашата история преди ледниковия период (в предишните ченълинги) и за семето на биологията на вашия вид. (Конкретно вашата пъстра история е канализирана съвсем ясно от някои от онези, за които предстои да говорим.)


Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1584 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.188.61.223          Петък          26.04.2024, 11:00