Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:05
03.05.2024
Петък
18.216.251.37


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Човешките предсказания са трудна задача"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Човешките предсказания са трудна задача"

Ченълинг на живо от Портланд, щата Орегон

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Лий: Преди да излезе Крион тази вечер, искам да кажа една молитва. Заявявам намерението в този мо­мент заедно с другите хора тук. И това намерение е тази стая да се изпълни с любовта и силата на Духа и нищо тъмно да не може да проникне в тази сфера на любовта. Нека всичко представено тази вечер да бъде чисто и точно, и вярно. Това е нашето намерение и ние го искаме в името на Духа.

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба! Сред вас има хора, които са чакали толкова дълго да чуят тези думи, но все пак когато ви казваме, че те могат да отекнат в сърцето ви във всеки един момент, щом пожелаете, вие се учудвате. Защото виж­дате ли, аз съм просто специалист по магнетизма. Нося ви посланието на любовта - послание, което е достъпно за всеки един от вас, когато си пожелаете. Моят партньор знае това и желае да ви го каже, тъй като сърцето му се изпълва с чувства, когато казва, че Духът не е частна собственост! Това означава, че няма човек на тази пла­нета, който да може да го притежава за себе си. Той е за ВСИЧКИ и ВСИЧКИ трябва да го открият сами.

Обгръщаме тази група в балона на любовта и ще ви залеем с тази любов, докато слушате мъдрите думи споделяни тази вечер. Така че любовта ще бъде за всички онези, които пожелаят да ни допуснат. Ах, скъпи мой, може би ти си тук тази вечер в недоверчиво настроение? Уверяваме те, че те обичаме колкото всеки друг тук. Няма да ти се случи нищо страшно, просто семената на истината ще бъдат посадени в душата ти.

Някой ден, когато решите сами да напоите тези пло­дородни семена, те ще покълнат в знание и мъдрост и истина и вие, заедно с другите присъстващи тази вечер, най-накрая ще осъзнаете любовта, която изпитва към вас Духът и по този начин ще повишите вибрацията на цялото. И така, лекцията започва. Искаме да ви разкажем за предсказанията. По принцип, тази лекция ще разгледа същността на човешките предсказания. Духът ви е каз­вал вече няколко пъти чрез ченълингите на моя партньор да имате едно наум към всеки, който твърди, че ще се случи нещо в точно определено време на точно опреде­лено място. Казвали сме ви това и сме ви обяснили, че вашето бъдеще е подвижна мишена, която вие променя­те всеки ден. Повярвайте ми! Вярно е! Дори Духът не може да ви каже какво ще се случи по точно определен начин в точно определено време, защото вие контроли­рате ситуацията.

Сега ще ви обясним защо тези ясновидци се затруд­няват с точните предсказания. Защото, виждате ли, има много ясновидци и много се говори и се дава много информация. Вече сме ви казвали, скъпи мои, че всеки един от вас притежава способността да преценява и когато слушате информацията, вие можете да прецените дали е подходяща за вас и дали действително това ще се случи - независимо дали става въпрос за вашата сегаш­на реалност, или не. Сега ще ви разкажем защо това е толкова трудно.

Ясновидецът бива метафорично издърпан през малка дупка в преградата между вашето ниво и нашите многобройни нива, която е създадена специално за него. Ще ви разясним трите особености, на които се натъква всеки един ясновидец, когато бъде изтеглен през тази дупка.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 838 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.216.251.37          Петък          03.05.2024, 11:05