Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:15
03.05.2024
Петък
3.15.6.77


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Измеренията

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Измеренията

Представете си живота си на тази планета като игра, която се играе на поле. Колко от вас в тази култура познават игрите, които се играят на полета с ширина и дължина, а също и висота на играта и времева рамка. Ако съберете тези особености, ще видите, че те са чети­ри. Тези четири качества съответстват на четирите из­мерения, в които се намирате и които за целта на този пример ще наречем едно ниво - нивото на човека в урок.

Ясновидецът, който има привилегията да бъде из­теглен през дупката в преградата, за да разгледа нещата от другата страна, изведнъж попада сред многобройни измерения. Той идва от четирите измерения и неочаква­но се озовава сред безброй нива. Ниво след ниво сложни космически измерения - някои от който той дори не различава от собствените си, защото са толкова необик­новени за мисленето му! Защото той е свикнал само с четири, а те са много, много повече. Изведнъж неговото игрално поле става многоизмерно, въпреки че той си остава същият. Сякаш полетата са натрупани едно върху друго. Все едно границите и параметрите на всяка игра стават различни едни от други, макар че всъщност се играе само една игра. Докъдето му стигат очите, са натрупани поле след поле - сякаш се играе многоизмерна партия шах върху дъски, които стигат чак до небето, но само с двама играчи. Той си казва: "Как е възможно да се играе тази толкова сложна игра?"

Без да има представа за правилата и границите, ясновидецът трябва да вземе решения за наблюденията си, които поставят видяното отново в реалността на четирите измерения. Този човек с неговия четири-измерен интелект трябва да погледне сцената и по някакъв начин да прозре бъдещето на вашата планета. И това е само един от проблемите, пред които е изправен, така че през онази дупка трябва да бъде изтеглен много мъдър човек, за да наблюдава непонятни за него изме­рения и все пак да схване нещо от видяното, което да има отношение към неговата действителност.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 894 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.15.6.77          Петък          03.05.2024, 07:15