Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



17:33
26.04.2024
Петък
18.118.226.105


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Човечеството - Изчезващ вид

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Човечеството - Изчезващ вид

Ченълинг на живо от Портсмът, Ню Хемпшир

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

От писателя...

О! Това заглавие навежда на мисълта, че ни пред­стои изтребление. Дали е така? Продължете да четете и ще разберете. Това е един от най-практичните ченълинги досега (в Ню Хемпшир). Точно след него заминах за Ню Йорк, където Крион отново говори пред 8.Е.А.Т. в Обе­динените Нации (следващата глава). Това посещение на източното крайбрежие беше едно от най-паметните в живота ми.

Поздрави, скъпи мои, защото аз съм Крион от маг­нитната служба! Докато свиквате с гласа на моя парт­ньор, който ви говори сега, ние ще изпълним тази стая с нещо много специално. Защото вече сме ви казвали, че колкото повече хора се съберат, толкова по-интензивна става енергията, в зависимост от съзнанието на присъс­тващите, а ние сме тук тази вечер, за да кажем на всеки един от вас: "О, скъпи мои, ние ви познаваме лично."

Скоро ще свикнете да слушате гласа на моя парт­ньор, както гласа на духовната сила на самия горящ храст, докато спускаме над вашата група конуса на лю­бовта, О, скъпи мои, самият Дух има привилегията да мине между редовете ви! Познаваме лично всеки един от вас и то не по имената, които сте си избрали тук. Всъщ­ност, тази вечер ще ви дадем любов и ако позволите на "частиците от Бог", които сте вие, да засияят и да ни призоват, изживяването за околните ще бъде още по-силно. Защото тази вечер е наситена със сила! Нещата, които сме смятали за невъзможни - може би причината да сте тук - могат да бъдат удовлетворени и разрешени тази вечер. Време е, нали? О, скъпи мои, почувствайте присъствието на благословените, не само вашите вода­чи, но всички доведени от Крион тази вечер. Защото тази стая ще се изпълни със същества, които ви познават много добре и ще ви дадат усещането за любов в живота ви, ще ви прегърнат и ще ви задържат в тези няколко минути и вие ще ги почувствате. Те са тук да ви кажат едно: "Много ви обичаме. Не смятате ли, че знаем какво сте преживели?" С тези думи се обръщаме към вас тази вечер.

Ще преустановим учебните лекции за този ченълинг. Вместо това ще направим обобщение, което не сме правили от известно време - преглед, който ще ни по­могне да обясним някои неща. Ще наречем това посла­ние "Човечеството, изчезващ вид".

Някои от вас ще попитат: "О, не, какво имаш пред­вид, Крион? Нещо лошо ли ни очаква? Ще загинем ли?" Ние сме тук с голяма любов, за да кажем "Не". Човечес­твото както го познавате, ще изчезне, когато хората с повишена вибрация се увеличават. Вашата човешка при­рода ще стане нещо съвършено различно. Протичащата алхимия на Духа ще ви превърне от хора в нещо съвсем различно от човека в старата енергия.

И сега, за да поговорим за тази промяна, искаме да ви дадем перспектива за вас самите - която е леко забавна за Духа. Комичният момент произтича от факта, че е уместно да съществувате в дуализъм, за което ще поговорим след малко.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 839 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.118.226.105          Петък          26.04.2024, 17:33