Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:17
21.03.2018
Сряда
54.224.28.203


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Животните и бозайниците

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Животните и бозайниците

Въпрос: Животните на планетата толкова ли са обичани (като нас)? Каква е тяхната роля? Имат ли душа? А бозайниците в морето? Недоумявам защо толкова много невинни създания страдат от посега­телството на човека?

Отговор: Като казваме "много ви обичаме", гово­рим за това, че ние с вас се познаваме и вашата човешка душа е на същото космическо енергийно ниво като на­шата, със същата Меркаба като нашата. Именно това наричате вие душа, което всъщност е частица от Бог! Тази душа е тук, за да си научи урока на тази планета с велика мисия.

Животните не са тук да научат урок като вас, а за да ви служат в постигането на вашата цел. Те са създания, които не носят същия урок или частица от Бог като вас, но наистина са "много обичани" и играят голяма роля в земния план.

Животните са тук по няколко причини, които ще се видят логични на някои от вас и ще шокират други. Много от животните на планетата за тук за енергийно равновесие. По този въпрос може да се говори много, но засега ще кажем, че енергията, която усещате около морските бозайници, е реална, защото те са тук с вдъх­новена и благословена мисия, която ще се прояви в бъдеще. Засега, те поддържат специфичен баланс на планетата, който е много духовен! Много от големите горски животни също са тук заради планетното равно­весие. Други животни са тук само заради вашия комфорт и компания. Мнозина от вас познават тяхната любов към хората и знаят какво имам предвид. Те също така под­държат енергията и откликват на мислите ви. Интуитив­но знаят неща, които вие не можете и никога няма да "видите". Те са тук, за да ви балансират, докато живеете на планетата.

И накрая, много от тях са тук, за да ги ядете (ужас!). Те идват в служба на човечеството, допринасяйки за вашето изхранване и здраве. Цялото им предназначение е да изхранват човечеството в определени части на пла­нетата. Без тях би било невъзможно да се поддържа население над пет милиарда души. За онези, които се съмняват в това, приканваме ви да се запознаете с опита на древните, които редовно "призовавали" животното в тяхното село за храна. Благодарение на тази церемония иначе свирепото животно идвало доброволно в селото, където го убивали ритуално и го изяждали. Това било споразумение между животното и човека - и всички го разбирали. Това не означава, че всички хора трябва да ядат месо. Много от вас не ядат месо и балансират телата си без него. Това е достоен процес и ще гарантира добро здраве, но не бива да се възприема като нещо, което правите за животните. Правете го за себе си.

Попитахте също така за страданието, което причи­няват хората на животните. Ваш е изборът дали ще зачитате тези създания, или не - независимо какво е тяхното конкретно предназначение. Онези, които се кон­сумират, заслужават същото уважение като тези, които ви правят компания - може би дори повече! Това, което правите с тях, е ваша карма и показва вашето просвет­ление. Животните знаят защо са тук и хората трябва да уважават всички създания на планетата (а те са много), които са се съгласили да дойдат на служба към тази велика планета на свободния избор. Онези от вас, които работят с животните, за да направят живота им по-добър, докато са тук, правят нещо много стойностно! Да, много ги обичаме.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 589 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.224.28.203          Сряда          21.03.2018, 11:17