Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:37
26.04.2024
Петък
3.16.15.149


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Смърт

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Смърт

Въпрос: Наскоро загубих любим човек. Смъртта му беше неочаквана, а скръбта е съкрушителна. С ума си знам, че си е "отишъл у дома", но емоционално се чувствам съсипана. Как мога да се науча да разбирам и приемам смъртта!

Отговор: Скъпа моя, в случая тук действа синхронността, защото един от ченълингите, избрани да влязат в тази книга, се отнася за седемте връзки (стр. 73). Едно от тях е разбирането за смъртта.

Няма да повтарям казаното в този ченълинг, а ще те помоля да го прочетеш. Верният отговор в твоя слу­чай е следният:

(1) Скърби за любимия човек и не позво­лявай на другите да те спират. Това е напълно нормално и е знак на уважение към живота му. Ти никога няма да го забравиш и това също е в реда на нещата.

(2) Посте­пенно разбери и почувствай истината, че вие двамата сте уговорили неговото преминаване в отвъдното, още пре­ди да дойдете тук. Така че е "любовен подарък" от него за теб, който цели да ти даде развитие и просветление. Няма по-голям подарък от този и той те моли да го "приемеш", защото ти си участвала в изработването му. После реши по какъв начин можеш да зачетеш този дар, така че да промени в положителен смисъл живота ти. По този начин ще отговориш подобаващо на неговия по­дарък. Мнозина използват този специален момент за самоосъзнаване и преминават към следващото ниво на прос­ветление.

(3) С течение на времето придвижи знанието на ИНТЕЛЕКТА, който смята, че той се е "върнал в дома" към СЪРЦЕТО ти. Знай, че само част от него е отишла някъде другаде, а енергията на любовта му остава с теб! Ти можеш да го усещаш и да общуваш с него, когато пожелаеш. Ако той реши, може дори да разговаря с теб в сънищата ти. Това е обичайно и съвсем реално изживяване.

Нима смятате, че не можем да разберем болката на сърцето? НИЕ СМЕ ЛЮБОВТА! Ние сме наясно, че едва ли има по-голяма болка за човека от тази на сърцето. Можете да носите със себе си енергията на този любим човек непрекъснато. Така че се чувствайте свободни да го чувствате около вас и да попивате любовта. Той не си е отишъл и ще ви съпровожда до края на живота ви.

Толкова много ви уважаваме! Нашата любов прелива от възхищение за свършената от вас работа. Наистина е велика тази планета на свободния избор. Някой ден ще го разберете.

Крион

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 682 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.16.15.149          Петък          26.04.2024, 22:37