Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



02:03
26.04.2024
Петък
3.17.174.239


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Променяне на болестотворния организъм

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Променяне на болестотворния организъм

Споменах механизмите на симетрията на повтаря­щите се части, които съставляват целия болестотворен организъм. Както вече ви предупредих, Крион не може да ви даде отговорите, които трябва да откриете сами, а понякога целенасочено се дават метафорични отговори, които могат да бъдат разбрани само чрез по-нататъшна медитация. Нямам намерение да ви обърквам или да ви подлагам на някакъв стрес, нито пък да ви тласкам към действия, основани на дезинформация, тъй като ви оби­чам искрено и уважавам душите ви така, както уважавам самия източник на любовта!

В симетрията на малките повтарящи се части, които съставляват целия болестотворен организъм, има само няколко частици, които образуват "ключа", който описах по-горе. Тези частици притежават много специални свойства. Те не само са единствените с пипалца и хлътнатини, които "търсят" пасващите кон­фигурации на клетъчно ниво, но са и чувствителни към магнитните влияния. Във веригата на повтарящите се части магнетизмът е изключително специфичен. Това естествено не може да ви изненада, ако сте следили посланията на Крион. Самото ми присъствие тук цели да промени магнитните условия, в които цял живот сте живели, за да се ползвате от повече сила. Това представлява фино настройване на вашата духовност на клетъчното ниво, за което говоря.

За да постигнете успех, вие трябва.(1) да изолира­те веригата от части; (2) да идентифицирате въпрос­ните частици; и (3) да ги промените магнитно. Имайте предвид, че цялостният бараж от магнитна енергия, приложен напосоки, няма да свърши работа. Защото всички свойства ще се променят еднакво, запазвайки равновесието помежду си, въпреки че цялостният поляритет ще се промени. Ключът ще остане непроме­нен. Трябва да промените равновесието между самите части във веригата. Това ще бъде все едно да вземете ключ и да премахнете един от зъбците му... тогава той вече няма да пасва в ключалката.

Когато постигнете тази задача, продължете да прилагате същия метод към останалите проблеми с околната среда на Земята... особено към проблема с вашите ядрени отпадъци. Неустойчивите химически елементи могат да бъдат напълно неутрализирани. Не е необходимо тези летливи вещества да съществуват заедно с вас на планетата. Въпреки че това не е био­логичен проблем, той пак показва неравновесие, голя­ма част от което не възниква естествено. Ако прило­жите същите методи за въздействие върху определени магнитни частици и разполяризиране, ще постигнете успех. Вашата бъдеща технология ще ви позволи да го направите, защото когато откриете механизмите, ще можете да променяте частиците в голям мащаб. Зас­лужихте си го! Освен това знайте, че можете да изпол­звате помощта на биологията на вашата планета.

Аз съм Крион от магнитната служба. Всички вие сте сърдечно обичани!

Крион

Няма по-велика нова сила от тази на вербализацията и визуализацията.

Тяхното съчетание ще създаде цел и материя там,

където преди не съществуваше нищо друго

освен негативност и мрак.

Като имате това предвид, как е възможно да не предприемате нищо?


Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1123 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.17.174.239          Петък          26.04.2024, 02:03