Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



04:21
29.04.2024
Понеделник
3.22.171.136


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Човешката вибрационна промяна

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Човешката вибрационна промяна

Въпрос: Занимавам се с кинезитерапия от около 15 години, като практикувам на любителски начала за приятелите и близките ми (без заплащане, като услуга). Наскоро забелязах, че почти не усещам енер­гията на хората, на които помагам, но всички те казват, че усещат моята енергия, докато работя с тях. Каква е причината за това явление и как мога да си върна чувствителността?

Отговор: Скъпа моя, ние много уважаваме твоята работа! Вече сме споменавали, че пионерите на новата епоха често ще бъдат лечителите на планетата, онези, чиято страст е да помагат на другите по различни начи­ни. Ти си една от тях.

Новата енергийна парадигма за Земя гласи, че "фа­келът беше предаден" от астралните създания на хората. Това означава, че повечето твои "усещания" в работата преминават на едно съвсем ново ниво. Директният от­говор на въпроса "Как да си върна чувствителността?" е: "Не можеш да си я върнеш." Вече е време да разберете механизма на ставащото и да свикнете с различните чувства, които ще ви служат като "обратна връзка", необходима за увереността, че действително сте настро­ени към енергията.

Сега хората носят енергията на цялото за Земята. Това е удивително и е причината, поради която честваме вашата епоха. По тази причина твоята работа, работата на другите терапевти и на повечето посредници, ще претърпи промяна по отношение на старите сигнали за "връзка" с Духа. Сега това чувство ще произтича само и единствено от вас самите (и никога от друг човек). Това изисква да прекарвате повече време в почитане на Бог във вас и да започнете да общувате с вашия Висш Аз в степента, която ще показва кога сте на върха на енерги­ята си, докато работите с пациентите. Вие вече забеляз­вате по-добри резултати в терапията - иронията е, че не усещате почти нищо! Това не ви ли подсказва нещо за новите механизми? Невероятната сила, предадена на човечеството, сега може да се използва за лечение и съ-творение по съвсем делови начин, без да изисква никакви церемонии или стари усещания, както преди.

Твоите пациенти ще усещат съвсем ясно новата ти сила и интуитивност в новите ти процедури. Знай, че пациентите ще усещат много неща! Затова ги преду­преждавай, после отстъпвай встрани и оставяй Духа да работи чрез теб. Новото усещане се нарича САМО-УПЪЛНОМОШАВАНЕ. Единственото, което ще полу­чиш от Духа, е "прилив на любов" от твоя Висш Аз, докато работиш. Поискай го. Някои хора го описват като топлото усещане за безмерно уважение и любов. Това е нашият дар за вас, да бъдете на точното място в точното време. Това е "блаженото място", за което сме говорили неведнъж.

Въпрос: Скъпи Крион, ти каза, че сферата в ко­метата Хейл-Боб трябва да ни "спусне духовност". Объркан съм. Смятах, че ние, като същества със свободна воля, имаме правото да изберем духовност­та. Също така смятах, че този избор (духовността) е нещо във всеки един от нас. Би ли обяснил концепци­ята за спускането на духовността и кометата?

Отговор: 24-годишният прозорец на възможността, който започна през 1987 г., изисква планетата да бъде заредена с голямо количество енергия. Това е резервоар, който хората ще използват в процеса на повишаване на вибрацията и градацията си. Сигурно много хора ще се изненадат от откритието, че триизмерната физика е свързана с духовността и трябва да се подсигури енергия за целите на човешкото извисяване. Планетата просто не съдържа тази нова енергия. Тя има нужда от зареж­дане, за да позволи на хората да се извисят, както ви е нужно гориво, за да спечелите ралито.

Вашите учени току-що откриха една от снабдител­ните системи. Сега те знаят откъде идват гама лъчите и все още се радват на новината (виж глава Наука). Те откриха най-големия източник на енергия, виждан няко­га във Вселената - освен това най-отдалечения! Наблю­дават съзидателния център! Преди известно време един много голям астероид мина покрай вас от външната страна на орбитата на вашата Луна, малко след като ви дадохме кометата. Те представляват истинска трииз­мерна доставка на духовната енергия.

Тази духовна енергия се съхранява на планетата и в мрежите (къде другаде?), където протичат всички земни промени. Тази енергия очаква хората да изразят намере­ние за нея. Следователно тя е резервоар на новата духов­на енергия от всяка част от човечеството, която изразява намерение за нея. С личното съкровено намерение идват новите дарове на ускорената вибрация, привлечени от качествата на планетата. Това е свободен човешки из­бор! Започвате ли да разбирате как планетата е свързана с вашето лично израстване? Тя е вашият склад! Онези, които нямат намерение за енергията, няма да я получат (това си е техен избор) и изобщо няма да разберат, че тя съществува.

Въпрос: Скъпи Крион, защо сме тук, на Земята - за "опит" или за "урок"?

Отговор: Утре като се събудите, ще "станете" или ще се "надигнете" от леглото? Ставането и вдигането са две коренно различни неща, но означават едно и също. Вашият език е много ограничен, когато се стигне до свещени междуизмерни концепции. Всъщност, вие сте тук да "изпитате урок"!

Няма или-или. Вие сте тук да си спомните защо сте тук. Споменът е за минало преживяване, което сте имали в други инкарнации, които ви дават пластове на прежи­вяването, с което трябва да се справите сега. Някои наричат това преживяване урок. Други го наричат карма. Трети го наричат работа!

Кой просветлен би казал на друг човек, че сте тук да вървите по тази планета, за да преживявате разни неща и да не научите нищо? Туристи? Отговорът е, никой! Светлинните работници знаят, че има смисъл и цел. Следователно изживяването е да напреднете и да промените положението за планетата и за цялата Вселена. Докато много от вас седят и се чудят над смисъла на тези думи, други вече са осмислили факта, че думите не са достатъчни, а силата е в ДЕЙСТВИЕТО!

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 747 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.22.171.136          Понеделник          29.04.2024, 04:21