Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



08:42
19.03.2024
Вторник
54.172.169.199


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Искането на неутрален имплант (духовно освобождаване)

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Искането на неутрален имплант (духовно освобождаване)

Вие желаете ли да отправите молба за смяна на духовния водач и за неутрален имплант/освобождаване? Вече съм наблюдавал подобно състояние в него­вия най-добър... и най-лош случай, като най-добрият е когато някой, по някаква причина, успява да постиг­не промяна на духовния си водач почти за една нощ! Когато разговаряте с подобен човек, изглежда или че (1) промяната е настъпвала бавно през дълъг период от време и се е водила мудна, трудна борба до състо­янието, когато човекът наистина е бил готов за инфор­мацията, както и за импланта; или че (2) в момента на молбата е имало някаква много силна травма (като смърт или застрашаващо живота преживяване). Това сякаш ускорява по някакъв начин събитието. Всичко това ми показва, че смяната на водача беше описана от Крион в нейния най-лош вариант, за да не се учудваме, ако ни се случи. Освен това ми разкри, че събитието не е толкова незабавно, колкото изглежда на пръв поглед. Тоест, то може да бъде мигновено, но може да бъде и доста продължителен процес, започ­нал много преди да прочетете писанията на Крион.

В най-лошия случай съм бил с човек, който показ­ваше всички класически симптоми, описани в посла­нията. Той беше готов да напусне Земята и нямаше за какво да живее... дори не беше в депресия заради изгубено богатство или изгубена любов, а истинско чувство за завършеност, без обещание за нищо, което да последва. Той беше приключил със семейството си, с приятелите си, с професията и с хобитата си. Вече нищо не го интересуваше. Това беше истински "неут­рализиран човек". Тогава се случи нещо неочаквано и неописано (от Крион): изведнъж този човек стана свръхчувствителен към състоянието на Земята. Тоест, всички несправедливости на човека към човека и на човека към Земята станаха потресаващо ясни: и това увеличи нещастието му. Той сякаш виждаше човешка­та раса така, както би я видял Бог, но без всякаква любов и толерантност, които да смекчат усещането. Това задълбочи черната дупка, в която се намираше той. Единственото нещо, което можех да направя, беше да го обичам. Преходът му трябваше да бъде негов собствен. Когато се оттеглих от това преживя­ване, бях натъжен от степента на онова, което бях наблюдавал. Осъзнах, че съм надзърнал в това, което току-що бях описал с помощта на Крион, и отново бях потресен от неговата навременност. За щастие чове­кът преодоля този период и стана по-силен и спокоен вътрешно.

Бил съм и с жена, току-що получила новите си водачи, която буквално пращеше от новата енергия и просветлението на любовта. Нейният опит ме кара да ви дам следващите няколко съвета за общуването с водачите ви.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 3702 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.172.169.199          Вторник          19.03.2024, 08:42