Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



05:33
26.04.2024
Петък
3.137.221.163


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Искането на неутрален имплант (духовно освобождаване)

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Искането на неутрален имплант (духовно освобождаване)

Вие желаете ли да отправите молба за смяна на духовния водач и за неутрален имплант/освобождаване? Вече съм наблюдавал подобно състояние в него­вия най-добър... и най-лош случай, като най-добрият е когато някой, по някаква причина, успява да постиг­не промяна на духовния си водач почти за една нощ! Когато разговаряте с подобен човек, изглежда или че (1) промяната е настъпвала бавно през дълъг период от време и се е водила мудна, трудна борба до състо­янието, когато човекът наистина е бил готов за инфор­мацията, както и за импланта; или че (2) в момента на молбата е имало някаква много силна травма (като смърт или застрашаващо живота преживяване). Това сякаш ускорява по някакъв начин събитието. Всичко това ми показва, че смяната на водача беше описана от Крион в нейния най-лош вариант, за да не се учудваме, ако ни се случи. Освен това ми разкри, че събитието не е толкова незабавно, колкото изглежда на пръв поглед. Тоест, то може да бъде мигновено, но може да бъде и доста продължителен процес, започ­нал много преди да прочетете писанията на Крион.

В най-лошия случай съм бил с човек, който показ­ваше всички класически симптоми, описани в посла­нията. Той беше готов да напусне Земята и нямаше за какво да живее... дори не беше в депресия заради изгубено богатство или изгубена любов, а истинско чувство за завършеност, без обещание за нищо, което да последва. Той беше приключил със семейството си, с приятелите си, с професията и с хобитата си. Вече нищо не го интересуваше. Това беше истински "неут­рализиран човек". Тогава се случи нещо неочаквано и неописано (от Крион): изведнъж този човек стана свръхчувствителен към състоянието на Земята. Тоест, всички несправедливости на човека към човека и на човека към Земята станаха потресаващо ясни: и това увеличи нещастието му. Той сякаш виждаше човешка­та раса така, както би я видял Бог, но без всякаква любов и толерантност, които да смекчат усещането. Това задълбочи черната дупка, в която се намираше той. Единственото нещо, което можех да направя, беше да го обичам. Преходът му трябваше да бъде негов собствен. Когато се оттеглих от това преживя­ване, бях натъжен от степента на онова, което бях наблюдавал. Осъзнах, че съм надзърнал в това, което току-що бях описал с помощта на Крион, и отново бях потресен от неговата навременност. За щастие чове­кът преодоля този период и стана по-силен и спокоен вътрешно.

Бил съм и с жена, току-що получила новите си водачи, която буквално пращеше от новата енергия и просветлението на любовта. Нейният опит ме кара да ви дам следващите няколко съвета за общуването с водачите ви.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 3712 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.137.221.163          Петък          26.04.2024, 05:33