Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:15
20.01.2018
Събота
54.227.6.156


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Отпечатъци и импланти

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Отпечатъци и импланти

Объркват ли ви тези две понятия и онова, което представляват? Ако е така, не сте единствените. Много хора са ме молили да ги обясня. Въпреки че в хода на книгата Крион дава добри обяснения за тези две важни концепции, смятам, че мога да създам по-ясна картина със следните думи, и с една помощна карта.

Вашият отпечатък е духовният "пръстен отпеча­тък", с който се раждате. Изявява се на клетъчно ниво и взаимодейства с вашата ДНК наред с биологията ви. Не може да се променя. Примерите за отпечатък са: кармичните уроци за овладяване, които сте си определили, астрологическите влияния при раждане­то ви (вашият магнитно-балансиран рожден знак), вашата звездна карма, житейският ви урок и цветът на вашата аура. Това са изключително важни елементи и отразяват личностните ви характеристики, вашето его, телесен тип, емоционално състояние, степен на имунитет към болестите и житейската линия.

Въпреки че този отпечатък не може да се променя (никога), той може да се влияе и неутрализира посредством равностойно могъщ духовен инструмент (виж следващия абзац). Трудно е за разбиране? Представе­те си следното: Водното налягане в градинския ви маркуч винаги е там. Не можете да направите нищо, за да го промените. Налягането идва от един много голям източник и винаги съществува. Можете обаче да го контролирате или дори да го спрете изцяло, като поставите кран. Следователно сте добавили нещо, за да неутрализирате друго.

Вашият имплант е като кранчето. Той укротява отпечатъка ви. Мислете за имплантите си като за "ограничители" или средства за променлив контрол върху вашия отпечатък. За разлика от отпечатъка те постоянно се променят и са интелигентният начин на Вселената да даде достъп на водачите ви до вашия "духовен двигател". При раждането си вие притежава­те цял набор от импланти, които ограничават опреде­лени аспекти на натурата ви. Типичен човешки имп­лант (както обясни Крион), който всички притежава­ме, е ограничителят на интелекта и интелигентността, за да имаме ограничена двуизмерна представа за вре­мето, която ни кара да възприемаме двуизмерно Все­лената. Когато станем по-просветлени, този имплант се "пренастройва" или дори се отстранява, за да ни позволи да "виждаме" по-ясно.

Примери за нещата, върху които въздействат им­плантите, са: духовното равновесие (колко ограниче­но е вашето просветление?), интелекта (както споме­нах), вашата толерантност и нрав, мъдростта ви, та­лантите и вътрешния ви мир. Вашият рожден отпеча­тък може да ви настрои като упорит, едър, болнав човек, но имплантите могат да променят това на 180 градуса, докато преминавате през вашата карма. Из­ключително важно е да запомните предпоставката за всичко това. Вие го избирате, преди да дойдете на Земята, в безкрайната мъдрост и любов, като онази частица от Бога, която представлявате, когато не сте в "обучение".

Най-голямото приложение на импланта за Вселе­ната е да ви ОСВОБОЖДАВА от вашата карма. Кога­то сте преминали успешно пред даден период в живо­та ви, който удовлетворява кармичния ви урок, вие бивате възнаградени с имплант, освобождаващ онази част от рождения ви отпечатък, който подрежда пър­воначалния урок. В сравнение с горната аналогия с маркуча това е като запушване на определени кранове, когато съответните области на ливадата са достатъч­но напоени. Водното налягане продължава да същес­твува, но вие сте приключили с водата на тези места, затова я спирате, като затягате крана и прекъсвате необходимостта от налягане.

Искането на неутрален имплант е като да поиска­те ОСВОБОЖДАВАНЕ от Вселената и е новата при­вилегия, както казва Крион. В новата енергия на пла­нетата Вселената ви предлага специални старши во­дачи, които според собственото ви намерение ще дой­дат и ще ви дадат набор от свръхнеутрализиращи атрибути, които изключват почти всички житейски качества, с които ви е дарил рожденият ви отпечатък. Сега можете да се измъкнете от повечето вродени духовни характеристики - да изхвърлите всичките си кармични уроци, да придобиете повече просветление (а заедно с него и повече мъдрост, толерантност и вътрешен мир), да станете уравновесени и здрави и да се подготвите за работа върху лечението на планетата. Нищо чудно, че някои наричат импланта "Освобож­дението"! Механизмът на освобождаването е основ­ното послание в тази книга, посредством специални любящи писания на учителя Крион.

Преплетен във всичко това е фактът, че като при­емате кармичното освобождаване, вие помагате за трансформацията на отрицателното в положително за планетата по начин, който доскоро не беше възможен.

Скъпи приятелю, който и да си ти, надявам се, че това ти е помогнало. Ние с теб имаме една обща връзка, създадена от нерушимата нишка на енергията на любовта, която сега набира сила. Всички ние сме част от едно и също семейство хора, които полагат максимални усилия да живеят в мир на тази планета. Когато прочетеш тази книга, дай я на някой приятел, защото най-важното е настоящото послание на стигне до всички онези, които са готови.

С искрена обич,

Лий Каръл (авторът)

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2053 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.227.6.156          Събота          20.01.2018, 17:15