Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:29
26.04.2024
Петък
18.216.190.167


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Фотоновият пояс

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Фотоновият пояс

Книгата на Вирджиния Есен и Шелдън Найдъл Уои are Becoming a Galactic Human от месеци оглавява класа­цията за бестселъри (дори сега). Тя заслужава да бъде там и на всички наши семинари съветваме хората да си я набавят, защото подтиква към сериозен размисъл.

На семинарите сме се спирали подробно на темите в книгата. Намирам, че между материалите на Крион и творбата на Шелдън има някои прилики.

(1) Галактичес­кият човек (ГЧ) говори за група, която идва да подготви мрежите (господарите на времето). Убеден съм, че това е групата на Крион.

(2) ГЧ не предвижда физическа смяна на земните полюси (основното послание на Крион).

(3) И двете книги говорят за съвършено новия път за планетата.

(4) И двете книги ни предупреждават да не се доверяваме на думите на Зета.

(5) В ГЧ се споменават дори гама-лъчите (които получават научно потвърждение в Крион, Книга II).

(6) Независимо от възможните страшни събития в бъдеще, Шелдън и Вир­джиния поднасят информацията като общо взето добра новина за човечеството.

Остава фактът, че Крион никога не е споменавал фотоновия пояс или сценария дълъг ден/нощ, предвиж­дани от ГЧ през 1996/7. Крион също подчертава, че мрежите са жизненоважни за нас... а ГЧ обяснява, че са били снети (но заменени от защитен балон). Освен това Крион говори само положителни неща за нашите пред­ци от Плеядите, докато в ГЧ има някои негативни данни за тях.

Крион постоянно се спира на факта, че понастоя­щем ние пишем собственото си бъдеще. Той ни убежда­ва, че няма нито един екстрасенс, медиум или ясновидец, който да може да посочи точната дата на дадено събитие в сегашната Нова епоха. Това се дължи на основния момент в неговите послания: Нашето бъдеще е подвиж­на цел! Забележете, че има нещо общо в много от новите пророци, както и в онези от старата енергия отпреди 400 години - предсказанията им не се сбъдват! Изоставаме с години от предсказанията на християнския Апокалип­сис, Нострадамус и Картата на индианците хопи. Случва се нещо, което неутрализира или отлага значително тези предсказания. През 1989, когато пристигна Крион, ние нямахме доказателства, че наистина сме в Новата епоха. Вече ги имаме.

Цялата работа на Крион е свързана с факта, че сме променили нашето бъдеще и той е тук, за да пренастрои мрежата в съответствие с това. В тази перспектива отк­риваме, че нашето бъдеще продължава да се променя, докато ние повишаваме вибрацията на планетата. Неиз­вестно за нас до 1995 (когато беше написана книгата), сега се променят някои от атрибутите на физическата планета Земя. Резонансът на Шуман, стойността на пос­тоянната вълна в потока между долния слой на йоносферата и повърхността на Земята, от хилядолетия е константа на 7.25 херца до 7.8 херца. Толкова е постоя­нен, че дори някои научни инструменти се сверяват по него. Грег Брейдън, известният автор на Аwакепing оf zего Роint посочва, че понастоящем (спрямо май 1997) резонансът варира между 10 и 11 херца! Земята променя не само духовните си атрибути в резултат на нашата работа, но и физическата си вибрация, което е научно доказано. Дали някой забелязва промените в климата, за които говори Крион още през 1989? Те вече са факт! Цялата тази активност е силна реакция на това, че съз­нанието променя физиката... израз, който Крион обича да повтаря. Чрез нашата работа ние променяме не само лицето на планетата, но и собственото си бъдеще!

Смятам, че преди да е изсъхнало мастилото на ГЧ ние отново сме променили нашето бъдеще, така че пред­сказаното от Шелдън изживяване с фотоновия пояс е станало невалидно. Не че той е "видял" погрешно... просто сценарият се е променил за времето, което му е отнело да публикува книгата. Това ще стане нещо оби­чайно и ще смущава онези контактьори, които не разби­рат новата парадигма.

В Новата епоха все още има "черногледи" пророци, които не схващат ситуацията. Техните прогнози за ско­рошното унищожение на Земята не се осъществиха на предсказаната дата, затова те просто ги актуализираха.

Когато и тези дати отминат и планетата не се килне на оста си или Калифорния не потъне, сигурно пак ще ги актуализират... отново и отново. До това води търсенето на сензации.

Не смятам, че Шелдън и Вирджиния са тук като предвестници на черната орис. Те искат да споделят важна и ценна информация. Според мен проблемът не се крие в датата, посочена за фотоновия пояс. Просто информацията се е видоизменила в нещо съвършено различно поради нашите вибрационни промени. Посо­ченото време не е пасвало с предсказания план, а Крион каза, че няма да има проблем, което обаче не омалова­жава посланията на ГЧ.

Сега не е моментът контактьорите да се заяждат помежду си. Настъпи часът да пречистим егото си и да разкрепостим духа си. Приветствам информацията в ГЧ, понеже вярвам, че е положителна. Основното послание на ГЧ и Крион е, че нашите земни промени и положени­ето ни в галактиката са добра новина за планетата. Това ми стига.

Шумановите резонанси са квазипостоянни електро­магнитни вълни, които съществуват в пространст­вото между повърхността на Земята и вътрешния слой на йоносферата на височина 55 километра. Постоянните вълни обхващат няколко честоти между 6 и 50 херца, основно на ниво 7.8, с ежедневно колебание от +/- 0.5 херца. За повече информация за Шумановия резонанс, виж Напdbooк оf Аtmosferic Electrodynamics, том I, глава 11 от Ханс Воланд, 1995, издание на СRС Ргеss.

 

Резонансът на Шуман



Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1283 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.216.190.167          Петък          26.04.2024, 22:29