Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)09:15
21.03.2018
Сряда
54.81.182.16


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Фотоновият пояс

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Фотоновият пояс

Книгата на Вирджиния Есен и Шелдън Найдъл Уои are Becoming a Galactic Human от месеци оглавява класа­цията за бестселъри (дори сега). Тя заслужава да бъде там и на всички наши семинари съветваме хората да си я набавят, защото подтиква към сериозен размисъл.

На семинарите сме се спирали подробно на темите в книгата. Намирам, че между материалите на Крион и творбата на Шелдън има някои прилики.

(1) Галактичес­кият човек (ГЧ) говори за група, която идва да подготви мрежите (господарите на времето). Убеден съм, че това е групата на Крион.

(2) ГЧ не предвижда физическа смяна на земните полюси (основното послание на Крион).

(3) И двете книги говорят за съвършено новия път за планетата.

(4) И двете книги ни предупреждават да не се доверяваме на думите на Зета.

(5) В ГЧ се споменават дори гама-лъчите (които получават научно потвърждение в Крион, Книга II).

(6) Независимо от възможните страшни събития в бъдеще, Шелдън и Вир­джиния поднасят информацията като общо взето добра новина за човечеството.

Остава фактът, че Крион никога не е споменавал фотоновия пояс или сценария дълъг ден/нощ, предвиж­дани от ГЧ през 1996/7. Крион също подчертава, че мрежите са жизненоважни за нас... а ГЧ обяснява, че са били снети (но заменени от защитен балон). Освен това Крион говори само положителни неща за нашите пред­ци от Плеядите, докато в ГЧ има някои негативни данни за тях.

Крион постоянно се спира на факта, че понастоя­щем ние пишем собственото си бъдеще. Той ни убежда­ва, че няма нито един екстрасенс, медиум или ясновидец, който да може да посочи точната дата на дадено събитие в сегашната Нова епоха. Това се дължи на основния момент в неговите послания: Нашето бъдеще е подвиж­на цел! Забележете, че има нещо общо в много от новите пророци, както и в онези от старата енергия отпреди 400 години - предсказанията им не се сбъдват! Изоставаме с години от предсказанията на християнския Апокалип­сис, Нострадамус и Картата на индианците хопи. Случва се нещо, което неутрализира или отлага значително тези предсказания. През 1989, когато пристигна Крион, ние нямахме доказателства, че наистина сме в Новата епоха. Вече ги имаме.

Цялата работа на Крион е свързана с факта, че сме променили нашето бъдеще и той е тук, за да пренастрои мрежата в съответствие с това. В тази перспектива отк­риваме, че нашето бъдеще продължава да се променя, докато ние повишаваме вибрацията на планетата. Неиз­вестно за нас до 1995 (когато беше написана книгата), сега се променят някои от атрибутите на физическата планета Земя. Резонансът на Шуман, стойността на пос­тоянната вълна в потока между долния слой на йоносферата и повърхността на Земята, от хилядолетия е константа на 7.25 херца до 7.8 херца. Толкова е постоя­нен, че дори някои научни инструменти се сверяват по него. Грег Брейдън, известният автор на Аwакепing оf zего Роint посочва, че понастоящем (спрямо май 1997) резонансът варира между 10 и 11 херца! Земята променя не само духовните си атрибути в резултат на нашата работа, но и физическата си вибрация, което е научно доказано. Дали някой забелязва промените в климата, за които говори Крион още през 1989? Те вече са факт! Цялата тази активност е силна реакция на това, че съз­нанието променя физиката... израз, който Крион обича да повтаря. Чрез нашата работа ние променяме не само лицето на планетата, но и собственото си бъдеще!

Смятам, че преди да е изсъхнало мастилото на ГЧ ние отново сме променили нашето бъдеще, така че пред­сказаното от Шелдън изживяване с фотоновия пояс е станало невалидно. Не че той е "видял" погрешно... просто сценарият се е променил за времето, което му е отнело да публикува книгата. Това ще стане нещо оби­чайно и ще смущава онези контактьори, които не разби­рат новата парадигма.

В Новата епоха все още има "черногледи" пророци, които не схващат ситуацията. Техните прогнози за ско­рошното унищожение на Земята не се осъществиха на предсказаната дата, затова те просто ги актуализираха.

Когато и тези дати отминат и планетата не се килне на оста си или Калифорния не потъне, сигурно пак ще ги актуализират... отново и отново. До това води търсенето на сензации.

Не смятам, че Шелдън и Вирджиния са тук като предвестници на черната орис. Те искат да споделят важна и ценна информация. Според мен проблемът не се крие в датата, посочена за фотоновия пояс. Просто информацията се е видоизменила в нещо съвършено различно поради нашите вибрационни промени. Посо­ченото време не е пасвало с предсказания план, а Крион каза, че няма да има проблем, което обаче не омалова­жава посланията на ГЧ.

Сега не е моментът контактьорите да се заяждат помежду си. Настъпи часът да пречистим егото си и да разкрепостим духа си. Приветствам информацията в ГЧ, понеже вярвам, че е положителна. Основното послание на ГЧ и Крион е, че нашите земни промени и положени­ето ни в галактиката са добра новина за планетата. Това ми стига.

Шумановите резонанси са квазипостоянни електро­магнитни вълни, които съществуват в пространст­вото между повърхността на Земята и вътрешния слой на йоносферата на височина 55 километра. Постоянните вълни обхващат няколко честоти между 6 и 50 херца, основно на ниво 7.8, с ежедневно колебание от +/- 0.5 херца. За повече информация за Шумановия резонанс, виж Напdbooк оf Аtmosferic Electrodynamics, том I, глава 11 от Ханс Воланд, 1995, издание на СRС Ргеss.

 

Резонансът на ШуманКатегория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 961 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.81.182.16          Сряда          21.03.2018, 09:15