Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:02
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Нийл Доналд Уолш » Разговори с Бога за младите

Разговори с Бога 1 [22] Разговори с Бога 2 [22] Разговори с Бога 3 [23] Мигове на Благодат [22]
Разговори с Бога за младите [10] Приятелство с Бога [22] У дома с Бога [40] Общуване с Бога [32]
Идеите на Разговори с Бога в живота [17] По-щастлив от Бог [12]

Заключителни думи...

В началото на настоящата книга казах, че ти си причината, за да попадне в твоите ръце. Привлякъл си я, за да те вдъхнови да чуеш, може би по-ясно от преди, истините, които винаги си знаел в своето сърце и които могат да променят света.
    Събитията, които се случиха в САЩ на 11 септември 2001, показаха с отчайваща очевидност, че нашият свят трябва да се промени. Защото в противен случай е възможно да няма свят. Въпреки ужасните събития в онзи ужасен ден, Аз съм тук, за да ви кажа като заключително послание, че това може да бъде един любящ и мирен свят. Вие можете да имате по-радостни преживявания. Ние можем да имаме по-ползотворен живот.
    Милиони хора по целия свят, шокирани от станалото през онзи септемврийски ден, са по-мотивирани от всякога, да променят начина си на живот на тази планета. Но как да стане това? Аз вярвам, че зная поне един добър начин. Погледнете и вижте какво искате да преживявате в собствения си живот и в света и после вижте дали можете да бъдете източника на всичко това.
    Същността на учението на „Разговори с Бога" е:
    Онова, което желаеш да преживееш, дай го на някой друг. Ако желаеш да изпиташ мир, любов и разбиране, стреми се да даваш мир, любов и разбиране на всички, до чиито живот се докоснеш. Ако желаеш да се чувстваш сигурен, накарай някой друг да се почувства сигурен. Ако желаеш да разбереш по-добре привидно непонятни неща, помогни на другите да разберат по-добре. Ако желаеш да преодолееш своята тъга и гняв, стреми се да помогнеш за изцелението на тъгата или гнева на някой друг човек.
    В 15 глава на настоящата книга си спомням, че един млад човек ме бе попитал: „Защо винаги аз трябва да започна пръв?". Това ми напомня един прекрасен духовен въпрос в юдейската традиция: Ако не сега, кога? Ако не аз, кой?
    Bиe младите xopa можете да ни накарате да се променим и поемем напред, за да преодолеем безумието, което се разигра на 11 септември 2001 година. Вие можете да откриете пътя на утрешния ден още днес. Много може да се направи, но не можем да направим само едно - не можем да продължим да преповтаряме живота от миналото. вече знаете това. Повечето младежи го знаят. От години наред го заявявате на света по всякакъв начин, от протести до стихове и песни. Някои от вас са гневни, защото никой не ги чува. И сега в тази критична, повратна точка от човешката история, гневът може би не е неподходящ. Той може да бъде благословение. Ако насочите своя гняв не за обвинение, а към истинската причина, може да поведете пътя към изцелението.
    За мен причината е очевидна. Тя бе дискутирана в цялата тази книга. Ние живеем в свят, който се основава на дълбоко погрешно разбиране за същността на живота. Повечето хора не са научили основните си уроци. Повечето хора не си спомнят основните истини. Повечето хора не разбират основата на духовната мъдрост. Накратко, повечето хора не чуват Бога и затова вършат безбожни неща.
    Посланието на „Разговори с Бога" е просто: Ние всички сме единно цяло. Това е посланието, което човешкият род до голяма степен е пренебрегвал. Нашият манталитет на разделение е заложен в основата на цялото човешко творчество и тъй като религиите, политическите структури, икономическите системи и образователните институции, както и цялостният ни подход към живота се основават на идеята, че ние сме разделени един от друг, нанасяли сме си всякакви рани. Една рана води до следваща, защото подобието ражда подобие и негативността поражда само негативизъм.
    Проблемът е достигнал размери, застрашителни за нашата планета и няма защо да се заблуждаваме. Човешкият род има силата да се унищожи. Ние можем да сложим край на живота, който познаваме на тази планета, още днес следобед.
    За първи път в човешката история можем да заявим това. Преди сме могли да разрушим едно селище, един град или един народ, но не и целия свят за един ден. Сега можем. Затова приканвам младите хора навсякъде да съсредоточат вниманието си върху въпросите, които поставя подобна сила пред вас.
    Надявам се, че ще им отговорите от духовна перспектива, не от политическа или икономическа перспектива, от която са търсени отговори в миналото.
    Надявам се, че ще осъществите своите разговори с Бога, за да постигнете най-върховна мъдрост и най-върховна истина, с които да посрещнете най-върховните проблеми, пред които сега сме изправени и най-върховните предизвикателства в историята на нашия човешки род.
    Ако желаете красотата на този свят, който наистина е толкова красив, да бъде преживявана от вашите деца и от техните деца, вярвам, че ще станете духовни активисти още тук и сега. Трябва да изберете да участвате активно в този процес.
    Това е предизвикателството, пред което е изправен всеки мислещ човек днес, млад или стар. Но младите хора имат енергията, вдъхновението и реалната мотивация да се изправят пред това предизвикателство. Защото утрешният свят, това ще бъде светът, който вие преживявате и светът, който вие ще сътворите.
    Моля ви: Моля ви, моля ви, не пресъздавайте света, който виждате днес.
    Моля ви, не проявявайте повече цинизъм към живота, ако някога сте го проявявали. Моля ви, не проявявайте липса на интерес към живота, ако някога сте го правили. Моля ви, нека да не минава ден без да участвате активно още сега, на мястото, където сте, в своя дом, в своето училище, в своята общност, във вашия свят, без да участвате в движението за по-голямо единство, разбиране, хармония и любов в човешкия опит.
    Бъдете активисти, помагайки на другите да променят поне дълговечните си вярвания, които са създали жестокостта, егоизма, грубостта и нечовешкото поведение, което виждате наоколо си. Превърнете се в Променящите, които не могат повече да се задоволяват с разговорите какво не е наред, а избират още сега да се включат в сътворяването на онова, което ще бъде наред.
    ReCreation, нашата фондация с идеална цел, организира международна общност на младите хора, направили този избор. Ако желаете да се свържете с хората по света, които се присъединяват към активностите и програмите, променящи света и ако имате интерес да вложите своя личен дял, моля свържете се с нас:
    The Changers
    с/о The ReCreation Fondation PMB #1150 - 1257 Siskiyou Blvd. Ashland, OR 97520 Telephone: 541-201-0019
    www.thechangers.org
    e-mail address: thechangers@cwg.cc
    Нека сега се сбогуваме, млади приятели. Надявам се, че разговорът е бил полезен и ще породи у вас по-голямо желание да приложите в живота своята вътрешна мъдрост и своята вътрешна истина ежедневно. Утрешният ден ви принадлежи. Сътворете най-добрият свят, който някога е съществувал. Изпращам ви любов.
    Нийл Доналд Уолш
    Ашланд, Орегон
    12 септември 2001
Категория: Разговори с Бога за младите | Добавил: Бонд (26.02.2010)
Разгледан: 1401 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:02