Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)15:05
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Нийл Доналд Уолш » Разговори с Бога 3

Разговори с Бога 1 [22] Разговори с Бога 2 [22] Разговори с Бога 3 [23] Мигове на Благодат [22]
Разговори с Бога за младите [10] Приятелство с Бога [22] У дома с Бога [40] Общуване с Бога [32]
Идеите на Разговори с Бога в живота [17] По-щастлив от Бог [12]

15. Каквото преживявате, това мислите.

Искам да ви кажа, мои скъпи чеда, че въпросът Кои Сте и Кои Избирате да Бъдете е от първостепенно значение. Не само защото той определя духа на вашия опит, а защото създава естеството и на Моя опит.
    През целия ви живот са ви внушавали, че Бог ви е създал, сега Аз идвам, за да ви кажа: вие създавате Бога.
    Зная, че това е огромно пренастройване на вашите разбирания, но то се налага, ако искате да осъществите истинската работа, заради която сте дошли.
    Свята е работата, с която ние с вас сме се заели. Свещена е земята, по която стъпваме.
    Това е Пътят.
    Всеки момент Бог Се самоизразява във вас, като вас и чрез вас. Вие сте в процес на непрестанен избор на това как Бог да бъде пресътворен сега и Той никога не би ви отнел този избор, нито ще ви накаже, ако изборът ви е „неправилен". Но в този избор вие не сте и никога няма да бъдете оставени без напътствия. Във вас е вградена вътрешна система за ръководство, която ви посочва винаги пътя към дома. Това е гласът, който винаги ви напомня най-върховния избор и който ви изправя пред най-мащабната ви визия. Нужно е само да послушате гласа и да не се отказвате от тази визия.
    През цялата ви история Аз съм ви изпращал учители. Всеки ден, по всяко време моите вестители ви носят светлия полъх на огромна радост.
    Писани са свещени писания и светци са живели, за да можете да познаете вечната истина: „Вие и Аз сме Едно цяло".
    Сега отново ви изпращам писания - едно от тях държите в ръцете си. И отново ви изпращам вестители, които се стремят да ви предадат Божието слово.
    Ще се вслушате ли в думите им? Ще чуете ли вестителите? Ще станете ли едни от тях? Това е големият въпрос, това е големият призив, това е великият избор. Светът очаква да го изявите. А вие го изявявате с начина, по който изживявате своя живот.
    Човешкият род няма шанс да се повдигне от своите най-низши мисли, докато вие не се издигнете на нивото на своите най-възвишени идеи.
    Тези идеи, изразени чрез вас и като вас създават трегера, разчистват мястото, служат като образец за следващото ниво на човешкия опит.
    Вие сте пътят и животът. Светът ще ви последва. В това отношение изборът не ви принадлежи. Това е единственото, в което нямате свободен избор. Просто Така Е. Вашият свят ще последва собствената ви представа за самите себе си. Следвал я е винаги и винаги ще я следва. Първо идва вашата мисъл за самите себе си, а после следва външният свят на физическото проявление.
    Каквото мислите, това и създавате. Каквото създавате, в това се превръщате. В каквото се превръщате, това изразявате, каквото изразявате, това преживявате. Каквото преживявате, това сте. Каквото преживявате, това мислите.
    И така кръгът се затваря.

    Святата работа, за която сте призовани, едва сега започва. Едва сега вие започвате да разбирате какво вършите.
    Вие самите сте причина да го узнаете. Вие самите сте причина да се интересувате от това. И вие наистина се интересувате повече от всякога преди коя е Вашата Истинска Същност, защото сега най-сетне можете да видите цялата картина.
    Аз съм това, което сте вие.
    Вие сте определението на Бога.
    Изпратил съм ви една благословена частица от Себе Си във физическа форма, за да позная Себе Си от опит, да преживея всичко, което теоретично зная, че Съм. Животът съществува като средство Бог да превърне теорията в преживяване. Животът съществува заради това и вие да направите същото. Защото вие сте Бог, осъществяващ това.
    Аз избирам да пресътворявам Себе Си отново във всеки отделен момент. Избирам да преживея най-мащабната версия на най-върховната визия, която съм имал за Своята Същност. Аз съм ви сътворил, за да Ме пресътворявате. Това е Нашата свещена работа. Това е Нашата най-върховна радост. Това е самата Наша причина да бъдем.
Категория: Разговори с Бога 3 | Добавил: Бонд (07.05.2009)
Разгледан: 912 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 15:05