Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:26
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Нийл Доналд Уолш » Общуване с Бога

Разговори с Бога 1 [22]Разговори с Бога 2 [22]Разговори с Бога 3 [23]Мигове на Благодат [22]
Разговори с Бога за младите [10]Приятелство с Бога [22]У дома с Бога [40]Общуване с Бога [32]
Идеите на Разговори с Бога в живота [17]По-щастлив от Бог [12]

Посланието на Твореца

След като преживееш срещата си с Твореца вътре в теб, ти ще запомниш посланието на тоя Творец, защото то е послание на собственото ти сърце. То не е по-различно от посланието, което пее в твоето сърце всеки път, когато се взреш в очите на другия с любов. То не е по-различно от посланието, което крещи в твоето сърце всеки път, когато видиш някой някъде да страда.
    Това е посланието, което носиш на света, и което би оставил на света, когато намериш своето истинско аз.
    Това е посланието, което ти оставям сега и Аз, за да си го припомниш още веднъж и да го споделиш с ония, до чийто живот се докоснеш.
    Бъди мил към всеки Друг, бъди и добър.
    Бъди мил и към себе си, бъди и добър.
    Разбери, че тези две неща не се изключват взаимно.
    Бъди щедър и великодушен към всеки друг и споделяй с него, каквото имаш.
    Бъди и към себе си щедър и великодушен. Знай, че само ако споделяш със себе си, можеш да споделяш и с друг. Защото не можеш да дадеш другиму онова, което нямаш.
    Бъди благ и нежен към всеки друг и му бъди верен.
    Бъди благ и нежен и към себе си, а също така и верен.
    Бъди верен на себе си и от това ще следва, както нощта следва деня, че тогава няма да измамиш никого. Помни, че предателството към себе си, извършено, за да не предадеш друг, все пак е предателство. То е най-висша проява на предателство.
    Винаги помни, че любовта е свобода. Нямаш нужда от друга дума, за да я определиш. Нямаш нужда от друга мисъл, за да я разбереш. Нямаш нужда от друга постъпка, за да я изразиш.

    Търсенето ти на точно, вярно определение на любовта приключи. Единственият въпрос сега е дали можеш да поднесеш този дар на любовта - на самия себе си и на другиго, точно както аз го поднесох на тебе.
    Всички системи, споразумения, решения и избори, които изразяват свобода, изразяват и Бога. Защото Бог е свобода, а свободата е изразена любов. Винаги помни, че светът ти е свят на Илюзията, че нищо, което виждаш, не е истинско, реално и че можеш да използваш Илюзията, за да ти въздаде велико преживяване на Основната Действителност. Всъщност, това си дошъл да направиш на този свят. Живееш в сън, сътворен от самия тебе. Нека бъде сънят на един земен живот, защото той е точно това. Сънувай, мечтай за един свят, където Богът и Богинята у тебе никога не са отречени и в който никога вече няма да отричаш Бога и Богинята у другиго.
    Нека твоят, вашият поздрав сега и во веки веков остане Namaste
    Мечтай за един свят, където любовта е отговор на всеки въпрос, отговор на всяко събитие, изживяване на всеки миг.
    Мечтай за един свят, където Животът и това, което го поддържа, е най-висша ценност, получава най-висока почит и е най-висшето преживяване. Мечтай за един свят, където свободата се превръща в най-висша изява на Живота, в който никой, заявявал, че обича другиго, не се стреми да го ограничава и в който на всекиго е позволено да изразява великолепието на своето същество и съществувание в пълна и истинска мяра.
    Мечтай за един свят, където на всички са предоставени равни възможности, където за всички са достъпни равни източници на благоденствие, където всички имат еднакво зачитано чувство за собствено достойнство, така че всички да могат в еднаква степен да преживеят несравнимото чудо на Живота.
    Мечтай за един свят, където никой никого няма да съди отново, в който никога ограничеността от условия няма да предхожда любовта и в който никога вече страхът няма да бъде разглеждан като средство да се спечели почит и уважение.
    Мечтай за един свят, където различията никога вече няма да водят до разделение, а величието на Цялото се отразява върху величието на неговите части.
    Мечтай за един свят, където винаги има достатъчно, в който простият дар на споделянето води до ясното осъзнаване на това - и го създава, и в който всяко действие го подкрепя.
    Мечтай за един свят, където страданието никога вече няма да бъде отминавано с безразличие, в който никога вече няма да бъде изразявана нетолерантност и в който никой никога вече няма да изрази омраза.
    Мечтай за един свят, където егото ще отслабне и изчезне, където вече няма да съществува чувство за Превъзходство и в който Невежеството ще бъде отстранено от действителността на всекиго, сведено до Илюзия, каквато то е всъщност.
    Мечтай за един свят, където грешките не водят до  срам, съжалението не води до вина и Съденето не води до Присъда и Наказание.
    Сънувай, мечтай за всички тези неща и за повече от тях.
    Избираш ли ги?
    Тогава превърни съня, мечтата за тях в действителност.
    Със силата на сънищата и мечтите си прекрати кошмара на своята действителност.
    Можеш да направиш този избор.
    Или - да избереш Илюзията.
    Казвал съм ти, казвал съм ви и по-рано с думите на поети, водачи и философи. Има хора, които виждат нещата такива, каквито са, и казват: „Защо?" А има хора, които сънуват и мечтаят за неща, които никога не са се случили, и казват: „Защо не?"
    Какво ще кажеш ти?
Категория: Общуване с Бога | Добавил: Бонд (12.08.2009)
Разгледан: 693 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 11:26