Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:01
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Нийл Доналд Уолш » Мигове на Благодат

Разговори с Бога 1 [22]Разговори с Бога 2 [22]Разговори с Бога 3 [23]Мигове на Благодат [22]
Разговори с Бога за младите [10]Приятелство с Бога [22]У дома с Бога [40]Общуване с Бога [32]
Идеите на Разговори с Бога в живота [17]По-щастлив от Бог [12]

В заключение...

Ако вие искате да споделите своето лично преживяване на Миг на Благодат със света и по този начин да промените света, изпратете писмен разказ на адрес. Moments of Grace Personal Stories PMB 1144 1257 Siskiyou Blvd. Ashland, OR 97520
    Ако желаете да го изпратите по e-mail, адресът е: momentsofgrace@ cwg.cc
    Недейте да се притеснявате от това, че може би не сте добър писател или не се изразявате добре. Просто разкажете своята истина. Рита Къртис, нашата изключителна редакторка, ще работи с вас, за да намери думите, които да изразяват най-точно онова, което се е случило, както сте го почувствали, също както направи с разказите, появили се тук.
    Не всеки разказ, който бъде получен, може да бъде използван, но онези, които са подходящи за нашия обем и редакторски изисквания, ще се появят в бъдеща книга Мигове на Благодат и в нашето списание със същото название. В допълнение, избраните разкази ще бъдат също така редактирани и включени в нашата УЕБ-страница: www.momentsofgrace.net
    Ето някои от нещата, от които трябва да се ръководите, когато обмисляте как да предадете своята история.
    • Това трябва да бъде реално случила се история, в която вие сте почувствали Бог или Ангелите или Водачите, или една Благодатна Сила, или както и да предпочитате да я наречете, която е изиграла решаваща роля във вашия живот
   . • История, в която не можем да използваме реалното ви име и града, където живеете, има по-малки възможности да бъде публикувана.
    Тук ние даваме свидетелства за Бог в действие и когато хората четат нещо, което е невероятно или трудно да се повярва, могат да си кажат: „Не може да бъде... Това не се случва... Нийл си измисля тези истории." Нашите читатели се нуждаят и искат да знаят, че историята е реална - а това, което я прави реална, е, че реални хора застават и казват: Да, това наистина се случи с мен! Затова, моля ви, дайте разрешението си да използваме вашето реално име (и да редактираме разказа, ако това се налага), когато ни го изпращате.
    Ако вашият разказ съдържа информация, за която не желаете останалите да знаят, тогава не я предавайте. Но запомнете - част от причините, поради които се изправяме пред такова предизвикателство, е да променим начина, по който обществото разглежда и разбира Бога, защото много хора, които имат наистина въздействащи, реални житейски преживявания на Бога, изявяващ се пряко в техния живот, не искат да кажат на никой друг за това от страх, че се чувстват неудобно от подробностите. (Не е нужно да посочвам, че ако се бях подчинил и аз на тези критерии, никоя от моите книги нямаше да бъде написана...)
    • История, в която се прави реклама на някакъв продукт или услуга, няма да бъде използвана.
    • История, в която се казва, че вашият Миг на Благодат е бил, когато сте взели в ръце „Разговори с Бога" и че тази книга е променила живота ви няма да се използва, освен ако обстоятелството е невероятно изключително, защото прекаленото преексплоатиране на подобни истории (получаваме стотици от тях) може да изглежда като не съвсем безкористно от наша страна.
    Очаквам огромно количество лични истории и огромно раздвижване на енергия, свързана с това. Вярвам, че хората по целия свят очакват възможността да застанат и да свидетелстват за Бога. Представям си конференции, годишни срещи и събирания от всякакъв вид, които се организират от хора, преживели Мигове на Благодат и които желаят да ги споделят един с друг. Представям си интервюта, давани в медиите и искрени проучвания, които църквите да правят. Даже си представям рекламни афиши, в които се казва: ИМАХТЕ ЛИ ДНЕС СВОЯ МИГ НА БЛАГОДАТ?
    Виждам как целият свят се пробужда и виждам как с вас се случва това. Не с мен, с всички вас. Защото вие сте съгласни, че сега е времето.
    Знаете ли, ако се замислите, това би могъл да бъде за целия човешки род един от най-големите...
    Мигове на Благодат.
    Да бъде благословен!
    Нийл Доналд Уолш
    Ашланд, щата Орегон
    февруари 2001

    Приложение
    За хората, с които се запознахте тук:
    Глава 1
    Джанис Туук, 43 години, живее в Хъркимър, Ню Йорк, има бакалавърска степен по психология и работи в служба на хора, които са избрали да живеят с предизвикателствата на физически, ментални и свързани с развитието различия. Тя също рисува портрети и е илюстрирала една детска книга.
    Бил Колсън Живее В Леи, Утах, където е активен член на адвентистката църква.
    Глава 2
    Уилям Tъкър, 58-годишен, решава да стане атеист на 13 години, когато вижда как едно шестгодишно дете бива прегазено от пиян шофьор. Оттогава той е променил своето отношение към Бога, защото неговият живот е бил пълен с чудеса. Той е командир от запаса на военноморския флот и живее близо до Милоуки, щата Уискънсин.
    Глава З
    Дейвид А. Даниел, 50-годишен, автор и редактор, чиито творби обхващат широк обем от теми. В момента работи върху новия си роман „Там в единството", една истинска мистерия.
    Глава 4
    Фред Рут, 46-годишен и неговата съпруга Ан, Живеят в Хамилтън, Охайо, където публикуват местен вестник, използвайки творческите способности, усвоени чрез „Разговори с Бога" - познание, съществуване и преживяване. Той никога не пропуска възможността да обсъжда материала, който е променил живота му.
    Глава 5
    Дък Фърбъш, 53-годишен, живее в Алфарета, Джорджия, и е консултант в една голяма компания.
    Глава 6
    Каролин Аефлър, 46-годишна, живее в Индианополис и работи като пропагандатор на менталното здраве. Любовта на нейния живот е нейното семейство, приятели, книги и фотография.
    Глава 7
    Денис Морланд, 49-годишна, живее и работи в Хавай. Тя е създала Tour Talk-Hawaii Nei, аудиокасета, в която сама показва красотите на Оахо, подчертавайки културните и духовни представи на стария и нов Хавай. Част от времето си използва като автор и лектор и е омъжена за най-добрия си приятел Майu, майка на семейство с четири пораснали деца.
    Глава 8
    Гери Рийд, 61-годишен, е преподавател по компютърно програмиране в Уитби, Онтарио, Канада, и благодари на Бог всеки ден за това, че е получил мозъчно увреждане.
    Глава 9
    Трой Бътъруърт работи като специалист по компютърна графика в Манхатън, където е посещавал възстановителна програма в продължение на четири години. Неговият дом от детството е в Тексас и Трой Бътъруърт не е истинското му име. Той ни помоли да променим името му от уважение към неговия баща и неговото семейство.
    Глава 10
    Кевин Донка е лечител в областта на семейното здраве, благополучието и усъвършенстването на живота в центъра в Палатин, Илинойс.
    Глава 11
    Мария Ендресен, 36-годишна, живее във Ванкувър, Вашингтон, със своя съпруг и три деца. Тя е била учителка на деца от предучилищна възраст през последните четиринайсет години, а сега завършва университета в Конкордия и работи върху научна степен в областта на образованието.
    Глава 12
    Джейсън Гардхам, 59-годишен, е учител във Феникс, щата Аризона, и работи с ученици от гимназиите, които говорят английски като втори език. Вярва, че за много от неговите ученици неговата класна стая е единственото място на щастие и покой. Тази година той получи награда за най-добър в образованието.
    Глава 13
    Джон Стар е имал преживяването си преди близо 40 години, но се е научил как да се връща към него всеки път, когато пожелае. Сега работи с всичките си сили за спасението на планетата. Избрал е да не казва къде живее.
    Глава 14
    Маргарет Хилър, 52-годишна, е получила званието междуверски проповедник и има магистърска степен в областта на терапевтичната психология. От 1979 година тя пътува навсякъде в САЩ и други страни и работи с групи в областта на лечението и процеса на отваряне на сърцето. Практикува като консултант по психология и духовност в Ашланд, Орегон и Санта Барбара, Калифорния.
    Глава 15
    Дейвид Хилър, 52-годишен, е посветен за междуверски проповедник, автор и консултант в областта на духовните въпроси и работи като инструктор в областта на личното усъвършенстване. Има магистърска степен като терапевт. Пътувал е из САЩ, водейки семенари в областта на лечението, медитацията и освобождаване от страха. Има 20-годишен опит като терапевт с отделни хора и групи, в процеса на тяхното лечение и поддържа частна практика по психодуховна терапия в Ашланд, Орегон и Санта Барбара, Калифорния.
    Глава 16 Моник Росейлс, 36-годишна, живее в Саунд Бенд, Индиана. Тя е третото от пет деца, израснали в семейство на римокатолици. Откъснала се е от семейството си на 12-годишна възраст, за да се грижи за леля си в Коста Рика. Болката от тази раздяла е довела до вътрешна борба и нарушение в храненето в продължение на 18 години. Винаги е имала пророчески сънища и видения и чрез прошка и вяра в Бога тя успява да намери онази любов и милосърдие, с които да помага и на другите. Публикувала е в „Чикаго уиминс джърнъл", има уеб-страница с поезия на адрес: http ://memebers.aol.com/msmomque
    Глава 17
    Бил Тъкьр. Биографичаната бележка за него е дадена по-горе.
    Глава 18
    Сюзън Ф. е 40-годишна и работи като изпълнителен секретар близо до Торонто.
    Глава 19
    Марк Фичпатрик е 50-годишен, работи в брачния бизнес в Атланта, специализира в областта на цветята и тортите. Глава 20
    Нанси Хампсън, 40-годишна, току-що се е върнала от пътешествие от Тайланд, Индия и Камбоджа. Най-важното преживяване е била срещата й с Далай Лама в новогодишната нощ и празнуването на нейния рожден ден. Сега се е посветила на нова кариера като автор в областта на техническата литература.
Категория: Мигове на Благодат | Добавил: Бонд (20.09.2009)
Разгледан: 670 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 04:01