Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)07:20
20.06.2024
Четвъртък
3.236.83.154


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Нийл Доналд Уолш » Идеите на Разговори с Бога в живота

Разговори с Бога 1 [22] Разговори с Бога 2 [22] Разговори с Бога 3 [23] Мигове на Благодат [22]
Разговори с Бога за младите [10] Приятелство с Бога [22] У дома с Бога [40] Общуване с Бога [32]
Идеите на Разговори с Бога в живота [17] По-щастлив от Бог [12]

Идеите на Разговори с Бога в живота

      Най-голямата ирония на живота е, че онова, което желаем, е всичко което имаме.

    Разполагаме изобилно с онова, което се стремим да имаме в изобилие.

    Може и да не вярвате, че това се отнася за вас, нито пък за някои от хората, които познавате и от които имате впечатления, но е самата истина. И само собствената ви мисъл, че не е вярно, го прави да не изглежда такова във вашия опит.
    Гледната точка играе изключителна роля в житейския ни опит. Това, което един би нарекъл "липса", друг определя като "изобилие". По този начин личният ни опит се сътворява от индивидуалния начин, по който представяме нещата. А определенията, които даваме, аз бих ги нарекъл избора ни, имат свойството да се умножават и разгръщат. Когато определим нещо като такова и такова, то се превръща в това.
    Ще ме запитате откъде зная, че е така. Причината е, че съм много добър слушател. Виждате ли, задавал съм многократно въпроси във връзка с изобилието, благополучния живот, парите и това, което хората наричат "правилен начин да си изкарват прехраната". Преди няколко години започнах да получавам отговори. Аз вярвам, че тези отговори дойдоха от Бога. В момента, в който ги получих, бях толкова впечатлен и поразен, че реших да записвам онова, което възприемам. Записите се превърнаха в поредица от книги "Разговори с Бога", Които станаха бестселъри по целия свят.
    Съвсем не е потребно и вие да повярвате така, както и аз, в това какъв е източникът на отговорите, за да получите полза от самите отговори. Нужно е само да отворите съзнанието си и да допуснете, че е възможно това, че може да има нещо, което хората не разбират съвсем във връзка с благополучието и ако го разберат, всичко би могло да се промени.
    Такава беше съзнателната нагласа на една малка група от около четирийсет души, които се събирахме в един дом, недалеч от Сан Франциско, Калифорния, през януари 1999 година, за да изучаваме съвместно в дълбочина посланието, което предава "Разговори с Бога" по този въпрос, както и по въпросите за човешките взаимоотношения и по-нататък - за холистичния начин на живот. Аз споделих с тази група всичко, което съм разбрал от материала, свързан с тези теми, който се появява в диалога, и отговорих на въпросите, които възникваха. Общото ни излъчване през онези следобеди породи магнетично преживяване у мен и в резултат на това в душата ми потече удивителна мъдрост, която, щастлив съм да кажа, бе записана на видеокасета и аудиокасета и редактираните версии на тези касети получиха публичност.
    Настоящата книга е писмен запис на онова събитие и представя нещата много по-свободно и, както ми се струва, с по-вдъхновяващ стил, отколкото би било, ако бях създал текст с цел да бъде отпечатан. И поради това, че формата на Книга не е ограничена във времето и някои обстоятелства, свързани с производството на видео и аудиокасетите, ние успяхме да включим тук материал, който няма да се открие във видео и аудиоверсиите, защото те трябваше да бъдат съкратени по производствени причини.
    По същество в "Разговори с Бога" онова, което се казва, е, че повечето от нас не разбират истинската същност на изобилието и благата, смесвайки ги с парите, но когато използваме правилно онова, което действително имаме, и решим свободно да го споделим с всеки, до живота на когото се докоснем, ние откриваме, че парите, които за нас са били символ на благополучие, също започват да идват свободно при нас. Но дори и тази последователност от събития е непонятна за някои. Защото, когато мислим за парите, ние си представяме опитност и енергия. Която стои извън Божията реалност. Нищо във вселената обаче не стои извън реалността на Бога; няма такава област, която да не е част от Бога. Разберем ли веднъж, че парите са част от това, което Бог е, нашето отношение към тях се променя. Ние започваме да се отнасяме към тях като към разгръщане на божията слава, а не като корен на всяко зло. А това може да породи удивителни резултати.
    Напълно е възможно да имаме изобилие и благополучие и изключителните откровения на "Разговори с Бога" ни показват как може да стане това. Тук представям някои от тези откровения така, както съм ги получил и разбрал. Споделям ги с пълно смирение, направо от извора, а вие сами преценете каква полза можете да извлечете от тях. Надявам се, че ако поне един Коментар ви открехне нов прозорец или отвори широко вратата към по-голямо щастие, все пак ще има някаква полза.
Нийл Доналд Уолш
Юли, 1999, Ашланд, Орегон
Категория: Идеите на Разговори с Бога в живота | Добавил: Бонд (31.10.2009)
Разгледан: 1748 | Рейтинг: 3.7/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.236.83.154          Четвъртък          20.06.2024, 07:20