Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:58
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Вашите слаби места

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Някои често срещани причини за гняв

Гневът непрекъснато е в действие. Навсякъде могат да се наблюдават хора, изпитващи демобилизация в различна степен — от лек яд до сляпа ярост. Това е рак — макар и заучен, — който се разпространява в отношенията между хората. По-долу са изброени някои от най-често срещаните ситуации, в които хората избират   гнева.
     — Гняв в леката кола. Водачите на моторни превозни средства крещят на другите водачи по всякакви поводи. Кръвта ви кипва, когато някой друг шофьор кара твърде бавно, твърде бързо, не дава сигнал, дава погрешен сигнал, минава в друга лента или допуска други грешки.   Като   шофьор   вие   можете да  изпитвате   силен гняв и емоционална демобилизация, когато си мислите как другите водачи би трябвало да шофират. Задръстването на движението също е сигнал за появата на пристъпи на гняв и враждебност. Шофьорите обикновено ругаят пешеходците и причината за забавянето. Цялото това поведение е резултат от една-единствена мисъл: „Това не би трябвало да се случва, а понеже се случва, аз ще се разгневя и ще помогна и на другите да се разстроят."
     —   Гняв в състезателни игри.  Бриджът, тенисът, покерът и редица други игри отлично възбуждат гняв. Играчите се ядосват на партньорите или на противниците си,   ако   те   сбъркат или   нарушат  правилата  на  играта. Понякога   могат да   хвърлят   по   тях   ракетата   за   тенис или други предмети, ако партньорите или противниците им са допуснали грешка. Тропането с крака и хвърлянето   на   спортни  съоръжения  са  по-здравословни прояви от  това  да   се   удрят другите   или да   им   се   крещи,   но те все пак пречат настоящите моменти да се изживяват пълноценно.
     —   Гняв, породен от нещо неуместно. Много хора се вбесяват, когато смятат, че някой човек или събитие не е на мястото си. Например шофьорът на лека кола може да реши,  че  велосипедистът или пешеходецът не  би« трябвало да бъдат на шосето, и да се опита да ги прогони оттам. Този вид гняв може да се окаже опасен.   Голям   брой   от   т. нар.   пътнотранспортни   произшествия всъщност се дължат на злополуки, в които неконтролираният гняв има тежки последици.
     —   Гняв, насочен към данъците.  И най-силният гняв няма да промени законите за облагане с данъци, но въпреки това хората беснеят, защото данъците не са такива,   каквито  те   биха  искали да   бъдат.
     —   Гняв,   породен   от   закъснението   на другите.   Ако очаквате хората да действуват по вашия график, ще ви се наложи да изберете гнева, когато те не спазват разписанието ви, а демобилизацията си ще оправдаете с фразата: „Имам право да му се сърдя.. Накара ме да го чакам половин час."
     —   Гняв,  породен от липсата на организация или от немарливостта на другите.   Вие можете да продължавате да изпитвате гняв, въпреки че така само ще ги окуражите  и занапред да се държат по същия начин.
     —   Гняв   към   неодушевени   предмети.    Ако   ударите пищяла си или нараните с чук палеца си и извикате от болка, реакцията ви може да ви облекчи, но ако изпаднете в ярост и извършите нещо необмислено, например пробиете   стената   с  юмрук,   постъпката  ви   ще   бъде   не само  безполезна,  но и болезнена.
     —   Гняв,   породен   от  загубата  на  предмети.   И   най-силният гняв няма да върне изгубеният ключ или портфейл,   но  ще  ви попречи да ги търсите по-резултатно.
     —   Гняв, породен от събитията в света, които са извън   властта   ви.   Може   да   не   одобрявате   политиката, външната търговия или икономиката на САЩ, но гневът ви и демобилизацията, която той поражда у вас, не ще променят нищо.

Категория: Вашите слаби места | Добавил: Бонд (28.12.2011)
Разгледан: 1093 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 08:58