Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)13:41
15.06.2024
Събота
44.221.73.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Вашите слаби места

Истинска магия [55] Вашите слаби места [34]

ДА ПРИДУМАТЕ СТРЕМЕЖА КЪМ ОДОБРЕНИЕ ДА СЛЕЗЕ ПО СТЪЛБИТЕ - СТЪПАЛО СЛЕД СТЪПАЛО

Нека се замислим над нещата в света. Казано с няколко думи, не можете да угодите на всички. Ако 50% от хората са доволни от вас, вие имате успех. Това не е тайна. Известно ви е, че поне половината от хората във вашия кръг няма да се съгласят най-малко с половината от нещата, които им кажете. Ако това е точно (дори само да погледнете резултатите от изборите, печелени със съкрушителна победа, ще видите, че 44% от населението гласуват срещу победителя), вероятността да спечелите неодобрение, когато изкажете дадено мнение, винаги  ще  е   50%   на  50%.
     Имайки предвид това, можете да започнете да гледате на неодобрението по нов начин. Когато някой се възпротиви на нещо, казано от вас, вместо да се засегнете или мигновено да промените мнението си, за да получите одобрение, можете да кажете, че сте се сблъскали с един представител на тези 50%, които не са съгласни с вас. Съзнанието, че винаги ще срещнете известно неодобрение за всичко, което чувствувате, казвате или правите, ще ви помогне да излезете от тунела на отчаянието. След като очаквате неодобрение, няма да сте склонен да се огорчавате от него и моментално ще престанете да приравнявате отрицанието на една идея или чувство   с  отрицанието  на самия вас.
     Никога не можете да избегнете неодобрението, независимо от силното си желание да го отпъдите. На всяко поддържано от вас мнение съществува контрамнение. Ейбрахам Линкълн споменава за това в разговор, воден в  Белия дом,   за който пише  Франсис Б.   Карпентър6:
     „...Ако трябва да чета и да отбивам всички нападки срещу мен, по-добре това „заведение" да се затвори за всяка друга дейност. Правя това, което смятам за най-добро — най-доброто, на което съм способен, и възнамерявам да го правя докрая. Ако накрая изляза прав, всичко, казано против мен, ще е без значение. Ако изляза неправ, и десет ангела да се закълнат,  че  съм  бил  прав,   няма  нищо да променят".
Категория: Вашите слаби места | Добавил: Бонд (09.10.2012)
Разгледан: 1215 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.221.73.157          Събота          15.06.2024, 13:41