Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:48
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Вярата в чудеса и истинската магия

Когато пиша за света на истинската магия и чудесата, не говоря за това да се научите да превръщате камъните в злато, да съживявате мъртвите или да заповядвате на морските талази да се разделят. Когато става дума за чудеса, имам предвид всичко, което сте смятали, че не е по силите ви да постигнете поради недостатъци, които сте вярвали, че притежавате. По-нататък ще опиша главните области на живота, където намира приложение истинската магия. Засега искам от вас да изградите основата за творене на истинска магия във всяка желана от вас област. Ако досега сте живели с убеждението, че определени постижения или успехи са недостъпни за вас, трябва най-напред да обърнете внимание върху какво е съсредоточен животът ви и върху убежденията си, преди да правите опит да прилагате стратегиите на истинската магия. От ключово значение за това да започнете да правите чудеса за себе си е да насочите живота си към цел и да се отворите за помощта, която ще получите. Освен целеустремеността и откритостта, има правила за постигането на подходящата психическа настройка. Тези убеждения или „знания" са необходими, защото ви помагат да намерите път вътре в себе си и буквално да направите това, което преди сте смятали за невъзможно. Навсякъде в тази книга става дума за тези „знания".
      На мен самия ми се е налагало да предприема редица стъпки на психическо ниво, за да стигна дотам да мога да напиша, че се чувствам сигурен в способността си да правя неща, които мога да определя само като чудеса. Наричам ги така, защото до неотдавна, преди да преживея това вътрешно пробуждане, нещата, които сега правя, ми се струваха невъзможни. Предлагам ви тази последователност от стъпки с убеждението, че щом аз съм успял, трябва всеки да успее да постигне това.
      Спомнете си думите на Христос за чудесата, които прави: „Който вярва в мене, делата, които върша аз, и той ще ги върши, и по-големи от тях ще върши..." Някъде дълбоко в себе си вие знаете, че притежавате тази сила. Макар да нямате представа как да я използвате и как да получите достъп до нея, все пак знаете, че във всеки от нас има едно незримо божествено присъствие, свързано със създаването на състояние, което мога да опиша единствено с парадоксалното словосъчетание „истинска магия".
      По-нататък Христос казва: „Вие го познавате, защото той пребъдва с вас, и във вас ще бъде". Да, точно така, именно вътре във вас е това невидимо магическо присъствие, за което става дума тук. То не е нещо извън вас, което да трябва да търсите цял живот, докато го намерите. То е във вас самите, онази недостъпна за погледа част от вас, където правилата на физическия свят просто не важат. Във вашата душа, в духа, в онова по-висше „аз", в ума или в мислите - както и да изберете да го наричате, там са дверите към царството на истинската магия.
      Когато усвоите вътрешния път на съзнанието, изложен в първата част на тази книга, вече няма да се отнасяте скептично към прилагането му и няма да се съмнявате, че ви говоря пряко и недвусмислено посредством това божествено присъствие.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (13.11.2011)
Разгледан: 1123 | Рейтинг: 3.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 03:48