Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)01:35
18.04.2021
Неделя
3.238.88.35


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Умът като ключ към взаимоотношенията ви

 „... всичко, което виждате, макар
да изглежда Навън, е Вътре;
във Въображението ви, на което
Светът т Смъртните
е само Сянка,"
УИЛЯМ   БЛЕЙК
      МАКАР ЧЕ ГОВОРИХ подробно за пътуването навътре в себе си и за огромното щастие, което ще изпитате, когато откриете тихата вътрешна празнота и често се оттегляте там, където божествените напътствия са част от битието ви, самото пътуване, все пак, се разиграва във взаимоотношенията ви с другите, с които споделяте този свят. Истинското мерило на живота е в това как се разбирате с останалите хора. Когато влагате в него душата си и сте се научили да живеете в мир и радост с другите, животът ви е поел пътя на целта. Накратко казано, ще се наслаждавате на истинската магия в него, когато взаимоотношенията ви с другите са в ред.
      Представете си какво би било за вас идеалното състояние, що се отнася до взаимоотношенията ви с другите. Не позволявайте нищо да попречи на тази мис-ловна картина. Тя е във въображението ви. Каква бихте искали да бъде връзката ви с любимия всеки един ден? Как искате да се отнасяте с децата си? Искате ли да се чувствате обичани и ценени и да знаете, че хората, с които общувате в най-важните си житейски роли, се отнасят към вас с обич? Искате ли сексуално удовлетворение и щастие? А връзките ви с приятелите и познатите? Искате ли общуване, основано на съвършена взаимна помощ, уважение и загриженост? Искате ли да видите как колегите вярват повече в способностите ви, да спечелите уважението и обичта на хората, които ръководите при изпълнение на служебната им функция? А какво бихте казали за отношенията ви с всички други хора на света? С непознатите, с които се разминавате всеки ден, с чиновниците, които ви служат в най-разнообразни роли, с хората, до които седите в самолета или автобуса? Какви бихте искали да бъдат всички тези взаимоотношения, ако притежавахте вълшебна пръчица и бихте могли да ги дирижирате според желанието си?
      Умението да творите вълшебства във взаимоотношенията си с другите започва и свършва с вас самите. Ако искате да правите чудеса и действително да живеете истински пълноценен и обновяващ личността ви живот, необходимо е само да поемете отговорността за начина, по който се отнасяте с другите, с които съжителствате на тази божествена, прекрасна планета. Тук, както и в другите области на истинската магия, може да се наложи да се освободите от доста натрупани навици и да сте готови да мислите по нов, магически начин. Можете да поддържате съвършени отношения на любов и удовлетворение с всички хора в живота ви.
      А сега идва трудното. Изобщо не е необходимо да променяте другите, за да се осъществи желаното чудотворно състояние. Позволете за миг на тази „радикална" идея да проникне в съзнанието ви и се пригответе за истинска магия във взаимоотношенията ви с другите.

      Умът като ключ към взаимоотношенията ви

За да правите чудеса във взаимоотношенията си във всички области на живота, трябва да определите отново себе си. Както знаете, искам от вас да се дефинирате като духовно същество в човешки облик, а не обратното. Когато поставите ударението върху духовното си битие, ще знаете, онази невидима част от човешката ви същност - умът - е мястото, където се обработва всичко преживяно. Начинът, по който става това, определя характера и качествата на физическия ви свят, включително и взаимоотношенията ви с другите.
      Очевидно е, че не можете да се слеете с друго човешко същество във физическия смисъл. Не можете да станете чужд организъм. Затова единственият начин да имате в живота си връзка с друг човек е в невидимата ви същност - вашите мисли и ум. Да, умът е мястото, където преживявате отношенията си с другите. Дори да се докосвате, целувате, прегръщате и милвате физически, не друго, а мислите ви за тези физически действия определят характера на връзката ви. Умът е този, който осъществява връзката, дори и физическият допир се изживява в него.
      А сега си спомнете ключовата максима: ЧОВЕК Е ТОВА, КОЕТО МИСЛИ. Тъй като не можете да изживеете физически друг човек, можете да го направите в ума си. Изводът е, че всички други хора в живота ви са просто мисли в ума ви. За вас те не са физически същества, а мисли. Взаимоотношенията ви се съдържат изцяло в това как мислите за другите хора в живота си. Начинът, по който ги изживявате, е единствено в ума ви. Чувствата ви към хората, които обичате, произтичат от мислите. Те може, например, да правят неща, които вие намирате за обидни. Но отношението ви към тях, когато го правят, не се определя от поведението им, а само от начина, по който решите да приемете това поведение. Действията са си техни, вие не можете да ги притежавате, не можете да бъдете „те", а само да ги обмислите в ума си.
      Вашите партньори в живота, децата ви, семейството, колегите, непознатите, дори хората, които живеят другаде по планетата и които в метафизичен смисъл са ваши братя и сестри, са до един мисли. Когато в другия край на света отвлекат самолет, на вас не ви е безразлично какво ще стане с жертвите. Нещото, което усещате, че ви свързва с тези хора, са мисли. Но те самите са в мислите ви. Свързани сте с невидими мисли.
      Обратното се осъзнава още по-трудно. Вие сте физически същества и за себе си имате и невидима същност, но за всички други, които срещате в живота си, сте мисъл. Както те за вас са мисли, така и вие сте за тях мисъл. Взаимоотношенията ви се намират в невидимата ви същност, която не познава граници, където нищо не ви дели от щастието в тези взаимоотношения - нищо, освен начинът, по който използвате мислите си.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (09.10.2011)
Разгледан: 795 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.88.35          Неделя          18.04.2021, 01:35