Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)19:06
06.03.2021
Събота
3.235.11.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Определете своето чудо

В подхода си към истинската магия, за вас, като съвършен физически индивид, все пак на първо място имайте предвид тялото, в което сте се появили на този свят. Не искайте да станете два метра високи, ако сте метър и шестдесет и пет. Двуметровото тяло не ви трябва и вие го знаете. Може би следващият път!
      Засега, когато обмисляте какво би било истинско чудо за вас що се отнася до физиката ви, задайте си въпросите, които са наистина важни за вас. Как наистина искате да изглежда тялото ви? Какво реално искате да може то? Кои са отровите, които искате да премахнете завинаги от него? Какво изцеление да настъпи, за да изживеете чудо?
      След като си зададете тези въпроси, опитайте едно страхотно упражнение. Застанете пред голямо огледало, в което можете да се огледате в цял ръст, и затворете очи. Представете си точно на какво искате да бъде способно тялото ви, как искате да изглежда, колко здраво и свободно от пристрастяване към определени вещества да бъде. Както стоите със затворени очи, нека тази картина се отпечата трайно в съзнанието ви. После отворете очи и се вгледайте внимателно в тялото, което сами сте създали. Да, сами. Какво знание или съмнение храните за способността си да осъществите мисловната си картина?
      Ако сте като повечето хора, значи се съмнявате в способността си да правите чудеса за себе си. Мнозина, с които съм говорил за чудесата, отнасящи се до собствените им тела, ги определят като мечта, за която знаят, че е в широките граници на постижимото, но в момента осъществяването й е невъзможно.
      Когато се опитвате да определите какво би било за вас чудо в тази област, помнете следното: Всичко, което е било постигнато някога от някого във физическия свят, е в границите на възможното. Това ще ви напомни, че всеобщият закон, който е позволил каквото и да е чудо да се случи някога с някого, продължава да бъде в сила! Не се страхувайте да си представите за себе си нещо, постигнато някога, дори ако засега не сте сигурни, че можете да го осъществите в тялото, с което в момента разполагате. (Може просто да се наложи да попромените тялото си, за да го осъществите!) Засега само си разрешете да си представите какво би било за вас истинска магия и върху него съсредоточете ума си.
      Да определите чудото е първата стъпка към това да го превърнете в реалност. Може би искате тялото ви да изглежда и да се чувства както някога, макар че сте загубили онова вълшебно усещане и отдавна не сте го изпитвали. А може да става въпрос за болест, от която искате да се освободите, но се съмнявате в способността си да се излекувате. Или за преодоляването на пристрастеност към едно или повече токсични вещества, с която е белязан животът ви. Може би искате да спортувате триатлон, да тичате по една миля, да преплувате езерото - каквото и да е, нещо, което винаги ви се е струвало отвъд възможностите ви.
      Не ви карам да ходите по водата или да летите над дърветата, или пък да промените формата на носа си с помощта на магическото мислене. Искам от вас просто да знаете ясно какво би било чудо за вас и само за вас. Нарисувайте в ума си картината и за няколкото минути, в които четете тази глава, прогонете неверието и скептицизма и си позволете това пътуване към истинската магия.
      Помнете, тялото ви не е нищо повече от опаковка, в която се помещава вашата невидима същност, която наричаме душа, или по-висше „аз". Функционирането на това тяло, относителното му здраве и всичките му способности произтичат от ума. Човек е това, което мисли. Хайде да видим какво трябва да направите с ума си, за да направите истинска магия по отношение на физическото си тяло.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (25.09.2011)
Разгледан: 678 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.11.178          Събота          06.03.2021, 19:06