Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:07
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Няколко думи за пристрастяването и чудесата

Ако през някаква част от живота си сте били пристрастени към нещо, вредно за тялото ви, сигурен съм, че за вашия ум освобождаването от въпросното вещество или занимание би представлявало чудо. Ако сте имали нарушения в храненето, или тялото ви не е било в добра форма поради поведенческите ви навици, за вас ще е чудо да промените това състояние. Ако сте пристрастени към никотина, кофеина, марихуаната, кокаина, алкохола или дори към по-твърди наркотици и просто не можете да се отърсите от зависимостта си, прочистването и освобождаването от тях би било за вас чудо във физическия свят.
      Повечето хора си изграждат система за отстояване на зависимостта си, те я бранят и аргументират. Опитват се да убедят другите, че това пристрастяване всъщност не е проблем, че ако искат, могат да спрат, или пък че могат да променят живота си, ако пожелаят. „Какъв е смисълът да живееш, ако не се забавляваш?" - защитават те позицията си. Наркоманите (а на някакво ниво всеки е такъв) искат другите да вярват, че те нямат проблем.
      Вътре, в невидимия свят, където виждаш истината лице в лице, дори когато отричаш външно, всички наркомани знаят, че имат проблем и че биха предпочели да не се тровят. Те вярват, че им трябва само още малко смелост или воля, за да се променят.
      Можете да получите всичката помощ, която се предлага от близките ви и от обществото, да участвате в групова терапия, да отидете при най-добрите лекари и психолози на света, и въпреки това, когато променяте навиците си и постигате чудото да се освободите от зависимостта, трябва да го направите сами. Трябва да вземете решението в ума си и да го осъществите във физическия свят. Никой не може да го стори вместо вас. И вие не бихте могли, ако гледате на себе си само като на физически същества. Всичко трябва да дойде от невидимия вътрешен свят.
      Важно е отново да ви напомня, че всевластният закон, позволил някога някому да преодолее сериозна зависимост, продължава да бъде в сила. Няма значение колко далеч сте стигнали. У вас е жива способността да направите чудо за живота си и да се отърсите от зависимостта.
      Ето едно писмо, което получих преди време от една жена, върнала здравето в живота си по чудотворен начин. Учителят се е появил, когато ученикът вече е бил готов. Аз се срещнах с Кати и двамата участвахме в предаване по националната телевизия, където тя имаше смелостта да разкаже пред милиони хора историята си.
      „Драги Уейн,
      След като прочетох книгите ти, слушах касетите с твоите записи (ВСИЧКИТЕ, поне хиляда пъти!) и накрая имах възможност да слушам на живо твоя беседа тук, в Сиатъл, миналия май, вече съм готова да ти пиша. Казвам готова, защото когато за първи път чух твой запис преди години, събрах всичко, което успях да намеря, за да подхраня болезненото си „влечение" към теб, влечение, което се превърна в почит, после във възхищение и накрая в съзнание, че незнайно по каква причина, ти си станал моят учител в живота. Не искам да те отегчавам с подробен разказ как буквално спаси живота ми, сигурна съм, че получаваш стотици такива писма... Но искам да знаеш откъде тръгнах, за да разбереш колко много съм постигнала и какво въздействие си оказал върху живота ми.
      През 1982 - вече от около година - осъзнавах дълбините на падението си. Бях ненаситна на водка и кокаин проститутка, омъжена на седемнадесет години, разведена на двадесет и две, с четири аборта и два опита за самоубийство зад гърба си. Горе-долу по това време срещнах сегашния си съпруг, който имаше подчертан вкус към проститутките и кокаина. Започнахме взаимно да подхранваме кошмарите си и отчаянието ни стана двойно по-черно. Животът ни се превърна в поредица от дни, в които пиенето и наркотиците ни държаха „на крака". Спомням си как се събудих една сутрин и си помислих: „Няма да доживея да навърша тридесет. Ще умра."
      Един ден бях в някаква книжарница, исках да купя книга за рождения ден на сестра ми и видях на щанда някакви касети. Кой знае защо, заинтригуваха ме касетите с надпис: „Как да промените живота си". На една от обложките видях лицето ти и тръгнах натам. Знам, че звучи странно, но от този момент нататък животът ми се промени изцяло. Купих всички твои касети в магазина и всичките ти книги. Помолих съпруга си да ги слуша и заедно ги слушахме непрекъснато. Попаднаха ми поредица твои издания и си ги купих всичките! Постепенно животът ни започна да се променя. Без да ходим в санаториуми, в дружеството на Анонимните алкохолици или в група за психотерапия, от пет години вече не докосваме наркотик и алкохол.
      Животът ни надхвърля и най-смелите ни мечти! Имаме прекрасен дом, корпорация и още други две отделни фирми и сме на път да имаме и дете. Животът ни е изцяло в наши ръце и се чувстваме уверени и силни! Отдавна исках да те видя лично и това стана миналия май. После ми се искаше да ти благодаря. Невъзможно е да се обясни как някой съвършено непознат може да изиграе толкова важна роля в живота ми, но както и да е. Важното е, че животът ни се промени завинаги и аз научих, че няма нищо по-велико от човешкия дух и че може никога да не разберем  какво ни тласка в определена посока. (Била тя добра или лоша.) Искам да ти благодаря от цялото си сърце за това, което правиш! Информацията, която разпространяваш, е по-нужна, отколкото можеш да си представиш. Ти променяш живота на хиляди хора, Уейн! Благодаря ти за това, че се вслушваш в по-висшето си аз и го споделяш с нас,
      С най-топли чувства
      Кати"
      За Кати, която сега е красива и горда майка, преуспяваща делова жена с духовен брак и партньорство, животът й е едно чудо. Кой през 1982 г. би си представил, че е възможно това да се случи?
      Чудесата във вашия физически свят, независимо от характера им - да се излекувате, да постигнете най-добро здраве, да се отървете от вредна зависимост или да постигнете нещо отдавна желано - зависят от това как като духовно същество използвате ума си и напътствията, които можете да получите.
      Ето няколко конкретни съвета как да превърнете това в своя реалност и кратък преглед на мисловната нагласа, необходима за постигането на чудеса.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (24.09.2011)
Разгледан: 761 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 05:07