Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:47
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Как да предадете новото си съзнание на околните

Какво можете да дадете на другите? Като се има предвид, че целта ви е винаги да давате, да обичате и да служите по някакъв начин на другите, каквато и професия да сте избрали, въпросът какво можете да дадете е от огромно значение за мисията ви. Не е необходима особена интелигентност, за да осъзнаете една проста истина: Няма как да дадете нещо, което не притежавате. Ако нямате пари, ясно е, че не можете да раздавате пари. Същото важи за приноса ви към духовната революция.
      Ако нямате в себе си любов, хармония и мир, просто не можете да допринесете с нищо подобно. Тогава ще се наредите сред хората, които ще наблюдават отстрани революцията и ще се питат защо не участват в нея или пък не й се съпротивляват. Ако сте обзети от тревоги, стрес, страх, гняв и напрежение, само тях можете да раздадете. Тях ще излъчвате и, разбира се, тях ще виждате навсякъде наоколо. Изборът, както винаги, е ваш и зависи от начина, по който ще решите да възприемате света.
      Съставките на тревожността, стреса, страха и гнева не съществуват в света отделно от вас. Не можете да си ги донесете отнякъде в кофа. Те просто не съществуват във физическия свят, макар че говорим за тях, сякаш съществуват. Това, което съществува, са хора, които в действията си дават израз на стреса, тревожността, гнева или страха. Действията им произтичат пряко от начина, по който мислят. Ако носите тези емоции в себе си, това е така, защото сте избрали по този начин да възприемате събитията и обстоятелствата във физическия свят.
      Хората, които тръгват с оръжие срещу други хора, действат въз основа на мисли, свързани със страх. Тези мисли се оправдават от светоглед, който оправдава подобно поведение. Такива хора вярват, че светът е подозрително и опасно място, както на индивидуално, така и на обществено равнище.
      Ако искате да се разделите с това поведение, ще трябва да промените вътрешните си гласове. Както казва Алберт Айнщайн: „Важните проблеми не се решават на същото равнище на мислене, на което сме ги създали." Всички важни проблеми, пред които сме изправени ние, хората, са продукт на начина ни на мислене. Човекът, смятан за един от най-блестящите умове на века, ни напомня, че за решаването им ще бъде необходимо ново мислене.
      Ако искаме да видим единство на тази планета, не можем да продължаваме да мислим за разделение. Ако искаме мир, не можем да мислим за война. Ако искаме любов, не можем да мислим за омраза.
      Вашият принос е всяка мисъл, която се превръща в полезно, целенасочено, носещо любов действие. Няма значение какво казват или правят другите - те си имат своя съдба, която трябва да следват. Когато някой би отправя критика или ви мрази, можете да му отвърнете само с това, което носите вътре в себе си. Ако това са хармония и мир, защото така сте избрали да мислите, с тях ще му отвърнете. В този момент вие променяте нещо. Правите чудо в света и излъчвате истинската магия, за която става дума тук.
      Като постъпвате така със себе си и с околните, ще видите как имате допирни точки с все повече и повече хора. Това се случва с всички промени - част от духовната революция, която виждате около себе си. Природозащитното движение се е родило в отделни умове, а сега е явление от световен мащаб. Присъждането на Нобеловата награда на Далай Лама, духовен водач на Тибет, човек, чийто живот отразява духовно съзнание и почит към всичко живо, е хрумване на един ум, а се превръща в действителност. Краят на апартейда, също както и възникването му, са били само идея, преди да се превърнат в действителност. Идеите, които вие носите в ума си, имат не по-малка сила.
      Истинско духовно послание съдържат думите на Майкъл Джексън: „Ние сме светът, ние сме децата, ние ще направим света по-добър, затова нека започнем да даваме". Думи, които са допринесли за премахването на глада в много точки на тази планета.
      Наистина, вие сте светът, мислите ви ще го направят различен. Отнасяйте се с почит към ума си. Гледайте на невидимата си вътрешна действителност с радостно уважение и знайте, че в този свят можете да правите истинска магия, че всяка мисъл за любов и хармония е още един атом, участващ във фазовото изместване, което протича неотменно дори и сега, докато четете тези редове.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (23.09.2011)
Разгледан: 478 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 04:47