Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)20:39
07.05.2021
Петък
3.92.96.236


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55] Вашите слаби места [34]

7. Повтаряйте си, че намеренията ви създават вашата действителност.

Научете наизуст и постоянно си повтаряйте това изречение: „Моите намерения творят моята действителност". Идеята за ролята на намеренията при творенето на чудеса вероятно ви е непозната. Повечето от нас са възпитани да смятат, че желанията, стремежите, надеждите и фантазиите са семената, от които пониква себеосъществяването. Желанията обаче са нещо неподвижно, те не задвижват никаква енергия и нищо не създават. Намерението е онази енергия на душата, която близа в досег с физическия ви свят. Всичко, което виждате около себе си, хората, с които общувате, начинът, по който протичат дните ви, взаимоотношенията ви, доходите ви, това как се разбирате с другите, физическата ви форма - практически всичко във вашия физически свят е резултат на вашите намерения, на това как мислите ви се зареждат с енергия за действие.
      Осъзнаването на намеренията ще ви помогне да осъзнаете духовната си природа. Те могат да се синхронизират с осъзнатата от вас цел или с нещо друго. Ако целта ви е да давате, да обичате и да служите на хората, независимо дали сте учители, родители, съдии или шофьори на такси, намеренията ви наистина ще се осъществят. Сигурно често установявате, че сте заобиколени от хора със сходни ценности. Вашите ценности и висшето ви духовно аз отразяват вашите намерения. Вие гледате на света като на място, където се дава, сигурно сте оптимисти относно способността на човечеството да престане да воюва, вероятно виждате доброто у другите и вероятно срещате мнозина, които искат да ви дадат нещо в отплата. Често получавате жестове на благодарност и учите другите да обичат.
      И обратно. Ако намерението ви е да вземете всичко, което можете, сигурно се сблъсквате с голям брой алчни за богатство и власт люде. Сътрудниците ви имат сходна нагласа и постоянно се убеждавате какъв алчен и повърхностен е светът. Виждате ли как невидимите ви намерения създават вашата действителност?
      Тайната, от която зависят промените в живота ви е във вашите намерения. Желанията, надеждите, поставянето на цели не могат да постигнат нищо без намерението. Това, което ви трябва, е да замените инертната енергия на желанието с активната енергия на действието и намерението. Разберете, че всичките ви постижения, дори онези, с които не се гордеете особено, са резултат от намеренията ви. Взаимоотношенията ви с другите отразяват онова, което сте създали с намеренията си. Финансовото ви състояние произтича от намеренията ви. Щом разберете, че намеренията ви са подчинени на вас самите, че те се раждат у вас, ще осъзнаете, че вашият свят зависи и винаги е бил зависим от вас.
      Докато се стремите да си изградите умствената нагласа за истинска магия, моля ви да помните постоянно това. Чудесата в живота ви идват от намерението ви да ги създадете, не от желание или цел. Трябва да преминете от инертен към активен режим на ума, за да си създадете вътрешна среда за потенциала на истинската магия. Единствено и само тогава ще превърнете този потенциал в реалност от материалния свят.
      ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТАЗИ МИСЛОВНА НАГЛАСА:
      • Вместо просто да описвате целите или желаните си за това как да се развие животът ви, опитайте се да използвате действения език на намерението. Ако например сте болни, опитайте да си кажете: „Възнамерявам да се излекувам от тази болест" вместо: „Искам да ми мине", или пък: „Поставил съм си за цел да се оправя". Идеята за намерение, за превръщането на вътрешните ви желания в действие ще ви позволи да задвижите всичко необходимо, за да осъществите мисълта и да я превърнете във физическа реалност. Различавайте ясно мечтите и надеждите от онова, което възнамерявате да осъществите. Ако аз имам намерение да бъда поздрав и умът ми го съзнава, обикновено се пораздвижвам след ставане, дори това да означава просто една разходва из квартала. Намерението буквално превръща мисълта в действие. Това именно е материалът, от които са направени чудесата.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (20.10.2011)
Разгледан: 788 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.92.96.236          Петък          07.05.2021, 20:39