Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)09:53
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

3. Утвърждавайте се като човек, който не познава граници.

След като създадете в ума си тази територия на истинската магия и повярвате, че можете да отидете там винаги, когато пожелаете, започнете да утвърждавате пред себе си, че способностите, които притежавате, са буквално безпределни. Ето основното правило: Ако можете да си представите нещо в ума си, то може да се осъществи във физическия свят.

      По едно време аз смятах, че не мога да усвоя бекхенда в тениса, и докато вярвах, че е така, точно това ставаше. Сега бекхендът е най-добрият ми удар. Смених убеждението си и действителността също се промени. Повярвайте ми, когато в една игра спечелих точка с бекхенд, за мен това беше чудо. Вярата в каквито и да било ограничения, повтарям, в каквито и да било, е удар срещу вас в стремежа ви да се срещнете с истинската магия.

      Става въпрос за това, че само вие - и никой друг - можете да създавате магията в ума си. Изборът винаги е ваш. Той няма нищо общо с късмета, но вярата в себе си е част от божествената сила, с която е пропита цялата вселена.

      Като дете сигурно сте били по-близки със скритата у вас невидима магия. Живели сте с фантазии как ще пълзите, как ще се научите да ходите, да се катерите по дърветата, да плувате - колкото и да е трудно това. Знаели сте, че ще го направите и всичко е започнало от ума ви. Невидимите мисли влекат след себе си всичко, което е необходимо в материалния свят. Представяли сте си как ще се научите да карате колело, колкото и да се клатушкате и да падате. Умът ви не е познавал граници. Всичките ви постижения са започнали от това, че сте повярвали в тях. Физически с нищо не сте били по-различни в момента, когато сте се пуснали от ръба на басейна и сте заплували. Тялото ви, като „плувец", е същото, като на „неплувец". Разликата е във вярата. Същото важи за ходенето и неходенето, катеренето и некатеренето. Не сте си казвали: „Не, никога няма да мога да се изправя. Тук ще си стоя до свършека на света. Сигурно съм пропуснал да наследя гените за изправяне." В ума ви не е имало място за съмнение в собствените ви велики способности в тази област. „Невъзможната" идея първо е възникнала в ума ви, а после сте я осъществили.

      Едва по-късно сте започнали да се съмнявате в способността си да правите магии за себе си. Въобще не се съмнявайте, че от гледна точка на детето, което може само да пълзи, ходенето си е истинско чудо. Загубили сте способността да отнасяте същата тази вяра към нови и нови „невъзможни" чудеса. Започнали сте да възприемате неверието на околните - „ограничени" хора, които са ви казвали: „Трябва да се научиш да се съобразяваш с границите на възможностите си", или пък; „Не, това не е по силите ти", или: „Ти си като баща си, а той не умееше да прави тези неща". Списъкът е безкраен - и ограниченията също.

      За да си възвърнете магията от детството и да започнете да правите чудеса за себе си, трябва да промените мислите, създали вашия свят на ограничения и предели на възможностите. Това се случва първо в ума и понеже вие създавате мислите си, можете да претворите представата си за това какъв ще бъде животът ви отсега нататък. Защо той да не включва и истинската магия?

      ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТАЗИ МИСЛОВНА НАГЛАСА:

      • Направете списък на всички ограничения, които сами сте си наложили, в чието съществуване сте успели да убедите себе си. Изследвайте всяко от тях от гледна точка на това как другите са ги преодолели. Щом веднъж разберете, че притежавате вътрешна сила да надмогнете тази представа за себе си, вече ще сте на път към създаването на истинска магия, за която става дума в цялата тази книга.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (20.10.2011)
Разгледан: 842 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 09:53