Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:24
18.04.2021
Неделя
3.238.174.50


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Дорийн Върчу » Пътят на работника на светлината

Пътят на работника на светлината [2]

Пътят на работника на Светлината

ПРЕДГОВОР от Луиз Л. Хей
В безкрайността на Живота, в която всички пребиваваме, всичко е съвършено, цялостно и завършено. Това е истината за нашето съществуване. Когато сме се родили, сме били наясно с нея. Но после много от нас са я забравили. Може би нашите родители са ни учили да се страхуваме от света, който ни заобикаля. Страхът може да бъде проследен назад, чак до поколенията на нашите далечни предшественици. Може би нашите родители, деди и прадеди също са били забравили истината за своето съществуване. Когато сме отгледани от хора, които се страхуват, е много лесно да загубим връзка с истинската си същност. Аз наистина вярвам, че ние сме великолепно Божествено проявление на Живота и имаме неограничен потенциал. В нас има таланти и способности, за които изобщо не подозираме.
Способността да лекуваме е вродена при всеки от нас. Тя е нормален и естествен процес. Някои хора говорят за "полагане на ръцете", сякаш това е нещо странно и необичайно. В същото време всеки от нас, когато се случи да нарани някоя част от тялото си, веднага поставя ръка на болното място, за да облекчи болката. Всички го правят, защото това е нормално и естествено. И точно по този начин трябва да гледаме на всички форми на лечение. Ако се чувствате "призвани" да лекувате по някакъв начин или да правите предсказания, тогава знайте, че притежавате всичко необходимо да упражнявате и развивате своите умения. Бих искала да насърча всички бъдещи лечители и хора с психични способности да следват мечтите си и да научат колкото се може повече за различните методи на лечение.
Нашите мисли са толкова мощни, че пораждат обстоятелствата в живота ни. Начинът, по който мислим за себе си, за другите и за самия живот, в огромна степен влияе на живота, който водим. Това, което правим, винаги се връща при нас. Следователно, ако искаме в живота ни да цари хармония и благоденствие, то в съзнанието ни непрестанно трябва да пребивават хармонични и любящи мисли. Никога няма да бъдем в състояние да излекуваме тази планета, ако критикуваме и осъждаме други хора, места и събития. За да бъдем истински лечители, трябва да концентрираме мисловната си енергия върху това да виждаме позитивното всеки път, когато реалността се разкрива пред нас по някакъв неприятен начин.
Всеки път, когато чуя за член на банда, престъпник, корумпиран политик, наркобарон, диктатор или някой, който носи болка в света, аз го благославям с Божествена любов, тъй като знам, че в него също присъства доброто, което е във всички нас. Тези хора също притежават способността да се обърнат към тази част от себе си във всеки един момент. Ако чуя за някое бедствие или катастрофа, моментално изпращам любов и лечебна енергия към това място. Всеки ден визуализирам света като едно хармонично място, където има достатъчно храна, дрехи и подслон за всички. Виждам как всеки работи това, което му носи удовлетворение, и получава достатъчно възнаграждение за своя труд. Визуализирам разбирателство в семействата и между различните нации. Използвам ума си, за да изпращам колкото се може повече позитивна енергия в атмосферата. Всички можем да дадем своя принос и да излекуваме света със силата на нашето колективно съзнание.
Ако мислите, че вашият принос е прекалено незначителен, моля ви, помнете, че източниците на лечебната ни
сила са нашата истинска същност и Бог. Това дали сме уверени в себе си, няма нищо общо с лечението. Всички ние разчитаме на помощта на Висшата сила. Когато се свързваме с тази сила, можем да извършим чудеса.
Книгата на Дорийн Върчу "Пътят на работника на Светлината", която е написана с много любов, ще вдъхнови и изпълни със сила всички нас, които сме поели по пътя на лечителя.
Луиз Л. ХейУВОД
Работниците на Светлината са тези от нас, които още преди да се родят, доброволно са се заели със задачата да помогнат на планетата и хората да се излекуват от последствията от страха. Всеки работник на Светлината има свещена мисия. Много често обаче, животът на Земята и неговата материална насоченост пораждат форма на амнезия у тези хора. Тогава те забравят своята Божествена и съвършена самоличност, както и способностите си на чудодейни лечители, с които могат да помогнат на планетата и на всички живи същества. Когато работниците на Светлината забравят истинската си идентичност и мисията си, те се чувстват уплашени и изгубени.
Вие сте работник на Светлината, ако:
• Се чувствате призвани да лекувате хората;
• Искате да разрешите социалните проблеми в света, както и проблемите на околната среда;
•  Вярвате, че духовните методи могат да излекуват всяка ситуация;
•  Имали сте духовни преживявания, като психични предчувствия или срещи с ангелите;
• Преживели сте големи трудности, които са ви накарали да се съмнявате в своето божествено съвършенство;
•  Искате да излекувате своя живот като първа стъпка за лечението на света;
•  Чувствате се подтикнати да пишете, да обучавате другите или да им разказвате за собствения си опит на лечители;
•  Знаете, че сте тук в името на една по-висша цел, дори ако не сте сигурни каква е тя или как да я осъществите.
В момента, навсякъде по планетата работниците на Светлината вече си припомнят защо са дошли на Земята. Чуват един вътрешен зов, който не може да бъде пренебрегнат. Този зов им припомня, че е дошъл моментът да престанат да се залъгват с материални мечти и е време да се захванат за работа.
Много работници на Светлината откриват, че притежават вродени духовни дарби, като способността за психично общуване и духовно лечение. Това са дарби, които доброволно сме избрали да използваме, за да излекуваме Земята и нейното население в критичните десетилетия около навлизането ни в новото хилядолетие. Пророчествата са предсказали нашето пристигане и дойде време да изпълним Божественото си призвание. Светът разчита на нас!
Това е книга за моето лично пътуване, чрез което си припомних своята истинска самоличност и способностите си на работник на Светлината. Нейната цел е да ви помогне да си спомните собствената си Божествена мисия и естествените си духовни умения. Ето защо в моя разказ съм включила и подробности за това как съм възвърнала своите дарби за психично общуване, проявление и духовно лечение. Представила съм също някои научни изследвания и методи, които ще ви помогнат да възвърнете своето духовно зрение и способности. Много работници на Светлината получават напътствия да пишат книги и статии и въпреки всичко вие се чувствате объркани и уплашени от това да издавате своите книги. Ето защо тук съм включила и изключително важна информация за това как да направите така, че трудът ви да бъде публикуван.
В процеса на писане на това ръководство аз се чувствах изцяло ръководена от Духа. И макар че пиша за своето възпитание най-вече в религията на християнството, както и за взаимодействието си с други религии, книгата няма религиозна насоченост. Аз просто споделям своя опит с религиите, които пресякоха моя път към духовното израстване и осъзнаване. Въпреки че понятията "духовност" и "религия" често се припокриват, аз не вярвам, че едното зависи от другото. В книгата съм описала и работата си по лечението на белезите, оставени от "злоупотреба с религията".
Написването на тази книга е част от моята свещена мисия на работник на Светлината. Аз съм тук, като вас, за да осветя пътя на тези работници на Светлината, които все още се лутат и тепърва започват да се пробуждат за своята мисия.
Нека мирът бъде с вас.

Д-р Дорийн Върчу


БЛАГОДАРНОСТИ
Тази книга нямаше да се появи без помощта, напътствията и вдъхновението, които получих от някои ангели, живеещи сред нас. Първо, бих искала да благодаря на Джил Крамър, която ми предложи да напиша книгата. Джил е не само превъзходен редактор, но също така чудесна приятелка, както и пробуден работник на Светлината. След това искам да благодаря на Луиз Хей, която е пример за всички работници на Светлината по целия свят. Луиз ни показва, че когато човек с благодарност оставя всичко в ръцете на Бог, Той автоматично се погрижва за всички дребни детайли. Изказвам благодарност и на Рейд Трейси, вицепрезидент на издателство "Хей Хаус", който по всякакъв начин подкрепя всички мои проекти за книги. Освен това искам да спомена и Кристина Трейси, която отделя толкова много от личното си време, енергия и ентусиазъм за разпространението на Божията любов - за мен е чест да работя с нея. Благодаря и на безкористното и любящо дело на Джанин Либерати, която пътува неуморно в ролята си на работник на Светлината.
Искам да изкажа благодарност и на останалите членове на екипа, които дадоха своя принос за създаването на книгата, между които са Рон и Хайди Тилингъст, Кристи Салинас, Джени Ричардс, Ейдриън Еди Сандо-вал, Барбара Спайвък, Маргарет Нийлсън, Поли Трейси, Гуен Уошингтън, Лиза Келм, Лин Колинс и всички, които работят в Хей Хаус.


Дорийн Върчу
Сърцето ми е изпълнено с благодарност и към моите учители, сред които Исус Христос, Финиъс Кимби, Мери Бейкър Еди, Ърнест Холмс, Форест Холи, Джоан Ханън, Уилям Ханън, Луиз Л. Хей, Уейн Дайър, Джон Рандолф Прайс, Бети Ийди, Дейниън Бринклн и Розмари Алтяа. Докато пишех тази книга, получих невероятни напътствия и задълбочена помощ от двама работника на Светлината, които присъстват в моя живот, Пърл Рейнолдс и Е Тед Ханън. Благодаря и на двама ви, че дойдохте в моите сънища в правилния момент и ми донесохте точно тази информация, от която се нуждаех тогава! Цял букет от благодарности изказвам на чудесното си семейство, което ме подкрепяше през цялото време: Стивън Фармър. Грант Шенк, Чарлз Шенк, Кей Ханън и моята котка-ангел.

Дълбоко съм благодарна и за безценната помощ, която ми оказаха главният редактор на списание "Завършена жена". Бони Крюгер, и помощник редакторьт, Марта Карл сън, като ми дадоха възможност да се срещна лично с много от хората, които в качеството си на мои учители промениха живота ми, както и да взема интервю от тези хора. Искам да благодаря и на Бевърли Хачинсън, Мишел Голд, Нанси Грифин и д-р Джордан Уайс за светлината, която ми дариха, Изказвам и безкрайната ся Признателност към своя ангел-пазител, Фредерик. Благодаря на всички ви! Най-съкровеното ми желание е да предам на другите даровете поучени от вас.
Категория: Пътят на работника на светлината | Добавил: Бонд (19.08.2011)
Разгледан: 1467 | Рейтинг: 4.7/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.174.50          Неделя          18.04.2021, 14:24