Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:38
18.04.2021
Неделя
3.238.174.50


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Дорийн Върчу » Пътят на работника на светлината

Пътят на работника на светлината [2]

ДА ОСВОБОДИМ ДУХА

Покойният баща на моята клиентка Лорън стоеше до дясното й рамо, молейки я за прошка. Лорън усещаше неговото присъствие, но не можеше да го види или чуе. Така че се наложи да използвам способностите си на медиум и лечител, за да посреднича при техния разговор.
- Той казва, че не може да си прости за оскърбителното държание, което е имал спрямо теб - казах на Лорън. - Въпреки всичко те моли да имаш милост и да разбереш, че съжалява и че много те обича. "Моля те, моля те, да ми простиш'', постоянно повтаря той.
Лорън седеше със скръстени ръце, а сълзите се стичаха по лицето й. С треперещ глас тя обясни, че има желание да прости на баща си за неговата жестокост. Тя обаче, се притесняваше, че нейната прошка може да бъде погрешно изтълкувана като извинение за травмите, които й бяха причинени. Лорън беше наясно, че дългогодишният гняв, който таеше към баща си, пречи на силното й желание да се превърне в духовен лечител и писател. Тя знаеше, че трябва да освободи натрупания гняв, за да може наистина да стане лечител, но не беше сигурна, че иска да прости на баща си. Все пак той й беше причинил огромна болка.
Докато Лорън се бореше със себе си, търсейки думи, един друг дух се намеси в сеанса ни. Виждах го като висок и червендалест, с рошава брада. Можех да кажа, че приживе е бил мъж с отлично здраве. Докато описвах чертите му, Лорън разпозна мъжа като своя дядо по бащина линия. Неговата личност се прояви с пълна сила» когато чрез мен той каза на Лорън:
- Аз съм този, който се нуждае от твоята прошка. Биех баща тя толкова често, превръщайки го в един гневен мъж, какъвто и аз бях. Моя е вината, че той изля целия този гняв върху теб.
Дядото на Лорън обясни, че често се напивал, за да потуши страховете си, че може да изгуби семенния бизнес. Това пораждало взривоопасна смес от гняв и физическо насилие. Без да се опитва да омаловажи отговорността за своите действия, дядото на Лорън ни помоли да разберем неговата гледна точка и ролята, която е изиграл за трудното й детство. Той молеше внучката си да прости и на двамата, за да могат те да бъдат свободни. Когато чу това, Лорън изхлипа в кърпичката си. Обзета от силни чувства и неспособна да говори, тя енергично поклати глава, вдигна нагоре дясната си ръка каза:
- Да, искам да ти проста, дядо. Дядо й я прегърна през рамо с етерната си ръка и я притисна за сбогом. Видях как една жена придружи бащата и дядото на Лорън до нещо като площадка от жълта светлина, след което те изчезнаха.
След като оставих Лорън да си почине известно време, а помолих да легне на кушетката. Преди да започне сеанса, чакрата на слънчевия й сплит беше доста разширена. Сега, докато сканирах и проверявах чакрите й с дясната ся ръка, усетих, че те пулсират с чиста н арка енергия. Тя се изправи и се усмихна. Докато изтриваше следите от размазания по бузите й грим, Лорън погледна в близкото огледало и забеляза, че обривът по лицето.
По късно та ми се обадя да ми разкаже за напредъка, който беше осъществила след нашия сеанс. Зарадвах се да науча, че тя се беше освободила от много от страховете, които й пречеха да осъществи мечтата си да бъде лечител. Тези добри новини не ме изненадаха, тъй като с много от клиентите ми се случват подобни неща. Всъщност собствените ми способности на медиум и лечител са резултат от пътуването ми за духовно освобождаване и прошка, каквото предприе и Лорън. Спомних си, че също като нея, и аз бях уплашена, когато за първи път стъпих на пътя на работника на Светлината.
Бележка на авторката: Всички истории в тази книга са истински. Променени си само имената на моите клиенти и някои отличителни подробности, които биха могли да разкрият тяхната самоличност.
Категория: Пътят на работника на светлината | Добавил: Бонд (22.08.2011)
Разгледан: 1003 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.174.50          Неделя          18.04.2021, 14:38