Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:10
23.06.2021
Сряда
3.80.5.103


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Начало

"Космически сили на Светлината и Любовта, давам разрешение на потока на енергиите на Светлината и Любовта да премине през мен и да бъде заземен в мястото, където се намирам. Нека заземяването на тези енергии да бъде устойчиво и нека енергийния поток през това заземяване да нараства всеки миг и да трансформира нашата планета Земя в планета на Светлината и Любовта. Активизирам това място със Светлина и Любов сега и завинаги и нека то да бъде активирано и след като си замина оттук”.


(1) Не мисли като човек по отношение на Божиите неща! Мисли както би мислил Бог. Случват се толкова много неща, за които ти нямаш представа, когато Бог сътворява заедно с теб, за да направи големи проме­ни в живота ти. Нещата, които изглеждат съвършено невъзможни, ще направят неизброими завои, за да станат твоя действителност.


(2) Не прави продиктувани от страха промени в движение! Виждаш ли, ако мислиш като човек, първо­то, което ще създадеш, ще бъде страх. Интелектът ти ще работи срещу теб при тези обстоятелства, крещей­ки в ушите ти да свърнеш вляво или вдясно от пътя -и да хукнеш към моста, който го няма. Може да предпочетеш да спреш въобще и да изоставиш пъту­ването си заради желязната хватка на страха около сърцето ти.


(3) Поеми отговорността за пътуването! Слушай внимателно, понеже това е важно качество. Ако мис­лиш като човек и се страхуваш като човек, няма да имаш вяра и ще обвиняваш Бог за всичко, което ти се вижда като негативна ситуация. "Ето ме на пътя, устремен към моята гибел! Господи, ти ме измами! Господи, ти ме предаде! Със сигурност ще се пребия в пропастта, която зее под мен!" Въображението ти ще заработи на бързи обороти, за да те убеди, че не можеш нищо да промениш - такъв е дуализмът, с който сте се въоръжили за престоя си на Земята.


Ако поемете отговорността за пътуването, тогава Бог нищо не може да "ви направи". Вие сте част от Бог! Вие сътворявате на пътя, мислейки както мисли Бог: без да се страхувате, убедени, че на мястото на някогашния мост ще има нещо друго, което да го замести, без да предполагате какво точно.

   3.80.5.103          Сряда          23.06.2021, 04:10