Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:07
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Здраве
Номер шест е здравето. Скъпи мои, вие сте на прага на едно откритие и на една революция, наречена удължаване на човешкия живот. Говорили сме толкова много пъти за това и толкова пъти сме се спирали на въпроса за човешката ДНК. Позволете ми да ви го кажа отново: следващите 24 години съдържат в себе си потенциала за удвояването на продължителността на човешкия живот. И не е ли странно, че тези неща се представят едва сега, а не преди десет години? Разбирате ли, моментът е перфектно избран, защото именно вие достигнахте до границата и позволихте на нещо такова да стане възможно! В новата енергия краят на човешкия живот, кратката продължителност на живота и старите кармични атрибути и уроци представляват неща от миналото. Това е краят на една стара парадигма. Новият начин на живот говори за "Новия Йерусалим". Тази метафора означава ново начало и изпълнено с мир съществуване. Тази нова енергия ви дава потенциала за една мирна планета. Тя говори за хората, които живеят тук от много дълго време, с цели, различни от тези, с които са пристигнали през последното хилядолетие - и това е истина. Не е ли странно, че вместо гибел, унищожение и ядрена война на прага на новото хилядолетие, вие правите открития, които ще увеличат продължителността на човешкия живот?

И това не е всичко. В момента има учени, които съставят карта на човешкия геном. Системата на гените на човека се състои от хиляди елементи, изграждащи човешкия организъм. Това е този шаблон на човека или най-малкото тази негова част, която можете да наблюдавате химически. И когато бъде съставена цялата карта, при която всичко ще бъде познато и наблюдавано като едно цяло, ще възникне възможност за велико откритие! Защото тогава и само тогава науката ще започне да вижда цялостната картина на този шаблон. Учените ще видят "веригата", която е била скрита. Освен това ще открият кодирането, което ще ги удиви! Това кодиране ще им покаже абсолютно ясно, че то никога не би могло да възникне от само себе си!

Помислете за следното: да предположим, че отивате на друга планета. На нея съществува най-мощният суперкомпютър, който някога сте виждали - той проблясва и извършва невероятни изчисления. Умен е и се самоподдържа. Можете да го погледнете и да кажете: "Това е невероятно! Каква машина само!" Първото нещо, което в този момент един човек ще попита, е: "Кой те създаде?" Човекът веднага ще се опита да разбере кой е създателят на тази удивителна апаратура, защото той е с нагласата, че машината не може да се създаде сама.

Човешкият живот никога не ви е бил представян по начина, по който ще ви го представи човешкият геном. Когато проектът бъде приключен и след значително количество анализи, резултатите ще поискат да се даде отговор на въпроса: Кой го е създал? Той никога не може да възникне от само себе си, защото е твърде величествен и грандиозен, за да бъде резултат от възприетата теория за еволюцията на Земята. Кодовете разказват история за логика и създаване, а геометрията също разказва история - основаната върху числото 12 история, която така често споменаваме.

Има и още нещо. Тук ви даваме информация, която никой преди това не ви е давал. Когато учените започнат да се възхищават на общата картина, която им рисуват кодовете, когато вкарат информацията в най-мощните компютри и извлекат моделите, които имат свое значение, ще разберат, че разполагат с нещо удивително! Те не само ще наблюдават нещо, което не може да възникне от само себе си в рамките на познатия еволюционен процес, възприеман от тях като нещо дадено, те ще забележат и кода на една загадка! Следете за удивителните открития, свързани с продължителността на живота на човека, защото кодът ще им разкаже историята за начина, по който човек е бил програмиран за кратък живот, и ще им разкрие химически процеси, които унищожават самите себе си. Когато всичко това стане ясно, могат да бъдат отстранени ограничаващите фактори. [Ще се спрем по-подробно на този въпрос по-късно.] Съществува възможността и за формирането на погрешно разбиране, за възникването на силен страх и дори за някои религиозни преоценки - и всичко това - благодарение на химията.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 735 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 11:07