Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:17
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Третият език и новото съзнание
Глава 9
ТРЕТИЯТ  ЕЗИК
И  НОВОТО   СЪЗНАНИЕ
Ченълинг на живо в Рино, Невада - февруари 2000

Текстът от този сеанс на живо беше редактиран, като към него са добавени думи и изрази, за да стане по-ясен и разбираем за читателя.
Приветствам ви, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. Искаме да се потопите в мира, покоя и чистотата на момента - всичко това е Бог. Изрекох думите "АЗ СЪМ Крион" и отново, за тези, които имат нужда да чуят този превод, изрекох думите "АЗ СЪМ". И това "АЗ СЪМ" е семейството. Това не е поздрав. Това е идентификация. "АЗ СЪМ" е поздравът и обявяването на чистотата на семейството, което в момента ме заобикаля.

Някои от вас могат да кажат: "Вероятно това, което слушаме и четем, не е Духът - ние просто възприемаме едно човешко същество, Лий." Ако е така, не бихте почувствали енергията, която в момента се излъчва. Сега е подходящият момент да се спрем на проблема с енергията на това, което е пред вас. Нека това място се изпълни с духа и любовта на семейството. Ние (Духът) сме в СЕГА. Никога не е имало по-трогателен НАСТОЯЩ МОМЕНТ. И аз говоря за семейството, което се е събрало пред мен - братята и сестрите на Крион, както и за читателя, който е в СЕГА. Слушателю, можеш ли да се свържеш със СЕГА на читателя? Можеш ли да разбереш, че твоето бъдеще е тяхното СЕГА, а тяхното минало е твоето СЕГА? И все пак, тук вие сте заедно! Може би разбирате малко повече за преживяването в СЕГА? Слушателят и читателят се намират в една и съща енергия!

Читателю, виждаме възможността за това кой ще чете думите на това послание. Поглеждаме в сърцата ви и виждаме семейството, както го виждаме и в сърцето на читателя. Колкото и странно да се струва на някои от вас, които са в това помещение, това послание на любовта е пропито от възможността за разбиране и пробуждане, защото стотици очи ще се взират в тези думи днес, утре и по-нататък в новото хилядолетие. И аз моля членовете на семейството, които са заели местата си в тази зала, да приветстват читателя, въпреки че не го виждат и на пръв поглед не го познават. Можете ли да видите и тези читатели като семейство? Ако можете, в такъв случай току-що преминахте частично през завесата и се озовахте в нашето СЕГА, където всички неща са заедно. Читателю, спри за момент и почувствай любовта на стотиците същества, които в момента те приветстват от това, което ти наричаш свое минало. В действителност, в момента всички вие наистина сте заедно!

Разбирането на времето на СЕГА е една от първите стъпки към истинското разбиране на Божественото време, в което пребивавате. Семейството изпълва тази зала със същия вид разбиране. За нас вие сте същите, такива, каквито бяхте последния път, когато ви видяхме. Нека в тези няколко момента доказателството, че всичко това е истина, бъде енергията, която се създава тук. Това не са просто думи на един човек. Тук са пристигнали и са се настанили между вас, читателю и слушателю, представители на семейството. Макар и да ви се струва, че за тях няма място, място има, защото то се намира във вашите сърца, които сте оставили отворени за събитие от подобен характер. В този момент членовете на семейството седят в скута на някои от вас. В този момеят приветстваме Божествената енергия на ангелите. В този момент приветстваме и поздравяваме семейството на архангел Михаил. В този момент приветстваме Божествената енергия на Метатрон. Виждаме обединяването на физиката и на Божественото и наричаме всичко това семейство!

Нещата никога не са съществували по начин, различен от този - от кръговия НАСТОЯЩ МОМЕНТ, - но булото на дуалността не ви е позволило да видите истината, за която говоря. Тук пред мен седят и в момента четат тези думи хора, които наистина са частици от Бога. Човече, днес ти си моето семейство, така както беше и вчера. За мен това никога не се променя. Поглеждам към вас, тези, които четете и слушате, и това, което виждам, чувам и вкусвам, е вашето "име". За мен вие не сте непознати. Ако си мислите, че сте дошли тук случайно, се лъжете! Ако си мислите, че сте взели случайно тази книга, не сте прави! Защото сега ние отправяме лично послание към тези, които са пристигнали, за да са част от семейството, заедно с мен.

Преди трийсет дена ви представихме посланието за прекосяването на границата. И за да определим енергията за хората, които ни слушат и четат сега, казваме: това е едва втория месец след преминаването на границата. И въпреки това, скъпи мои, енергията е много по-развита в сравнение с това, което беше! Тази група от придружители е дошла днес не за да ви зарежда, въпреки че е възможно да усещате налягането върху тялото си поради тяхното присъствие. Не. Тази група не е тук, за да направи това. Ние сме тук, за да почетем хората, тези, които са преминали границата, тези, които са прекосили Моста на мечовете. Хора, толкова много от вас са дошли на тази планета свежи и нови, проплаквайки за първи път - и ние бяхме тук, като деца, всеки от нас, пораствайки и съзрявайки. Ние сме едно духовно семейство!
Духовността на вашето споразумение означава, че едва дочаквате да се върнете обратно в тази планетарна енергия, за да довършите проверката, която толкова много от вас, като Лемурийци, са започнали преди много време! Истината е, че много от тези, които са тук и които четат тези думи, ще помогнат за балансирането на самата същност на Земята в края на тази проверка. Вие сте тук в тази нова енергия, за да "хвърлите топката", както се изразявате вие. По-рано ви разказахме за онези членове на семейството, които се връщат отново. Някои от вас едва дочакаха да се върнат отново тук, макар и да знаеха, че бъдещето на планетата е свързано с големи проблеми за тях, дори и със смъртта на някои. Но нищо от това не се случи! Вместо това честваме група, която слуша и чете, която променя реалността на старата Земя и се кани да бъде част от създаването на новата планета!
Вие пресякохте границата и видяхте празничната енергия на този ден. Казахме ви да наблюдавате "снимката" на празничната енергия, свързана с това, което се случва в момента на настъпването на новото хилядолетие, защото тази енергия е предвестник на това, което би могло да бъде оттук нататък. И потенциалната възможност, както сами видяхте, беше възможността за празнуване, което ви донесе мир, не задължително между всички народи, а мир със самия себе си.

Ето за това искаме да говорим, работници на Светлината, защото днес сме дошли, за да говорим лично на всеки от вас за това, което се случва в живота ви. Вие може да си кажете: "О, не смятам себе си за работник на Светлината. Тук съм просто с някой друг." Възможно е някои от вас да са дошли тук с хора, които уважават и обичат, и в действителност да не проявяват интерес съм духовните проблеми. Но това би могло да бъде и едно отваряне на вратата за пробуждането с помощта на избора. Защото казаното от нас се състои в следното: в живота има много повече от това, което може би си мислите. На вашето присъствие тук се отдава необходимата почит, независимо дали вярвате или не, че това е истина. Ние ви почитаме, независимо какво е вашето отношение или поведение. Ценим живота ви в същата степен, като този, който е до вас. Работник на Светлината? Може би не смятате така, но е възможно да дойде ден, когато всичко това ще добие много по-отчетлив смисъл за вас, отколкото сега, когато се преструвате, че не се интересувате! Вашият потенциал е толкова голям, колкото и този на всеки друг в това помещение, но това ще ви стане ясно с минаването на известно количество линейно време на Земята.

Вие сте вечни и в двете посоки - частици от Бога. Винаги сте били и винаги ще бъдете - ето кои са членовете на семейството! Какво според вас чувства тази същност и групата от придружителите, които са с мен и са изпълнили това помещение? Какво според вас чувства тази същност, наречена Крион, когато идва и сяда тук, пред семейството? Когато ви докосваме, се изпълваме с емоции. Знаем за живота на хората, които присъстват тук. Знаем имената, които носите от другата страна на завесата, тези, които ни пеете в Светлината. Познаваме ви от цяла вечност. Играта, в която вземате участие, тази проверка, на която сте се съгласили, е проверка на любовта. Дуалността, която ви притиска от хиляди години, олицетворява този вид енергия, който в момента се променя!

Нека обясня какво означава наистина пресичането на границата. Точно преди да я пресечете, нито едно същество на Земята или в тази Вселена, не можеше да ви каже какво точно ще се случи. Пресичането на границата е един от най-забележителните енергийни феномени, които някога са ставали на планетата. Истина е, че всички хора пресякоха границата, но е истина също така, че са малцина тези, които прекосиха Моста на мечовете. Това беше посланието, което ви дадохме при последната ни среща. Пропастта е голяма. Вие изразихте своето намерение да минете над пропастта от старата към новата енергия. Всъщност точно това представлява пресичането на границата! Но може би не разбрахте какво наистина означава това в новата енергия. Ти, работнико на Светлината и войне на Светлината, след миг ще ти дадем един нов дар, а също така и пет "осъзнавания", но бихме искали още веднъж да задълбочим вашето разбиране за последствията от преминаването на границата. Царят на промяната на земната енергия е намерението, защото намерението на човека и Божията частица, каквато сте вие, изпращат послание до самата същност на Земята за това какво искате да се случи. Това е промяната на реалността.
Земята, вашият партньор, също реагира с енергия, наподобяваща намерение. Тя също се променя и ние вече сме говорили за това. Поради това, точно сега сте свидетели на такива дълбоки промени на Земята. Хората са изразили своето намерение, скъпи мои, да се промени енергията на планетата по такъв начин, че да настъпят действителни промени в дуалността. Много от вас, които през последните години са чувствали, че стоят на едно място или че непрекъснато се натъкват на препятствия по своя път, най-накрая ще разберат за какво са били молени. Членовете на семейството - помощници, хуманисти, лечители и молещи се, предстои ви да се срещнете със СВОЯТА енергия - енергията, която сте създали чрез тази промяна!
Предстои ви да се срещнете с енергия, върху която стои вашето име! Вие поставяте релсите, скъпи мои, защото новият влак на човечеството и локомотивът, който го тегли, ускоряват своя ход. Не се шокирайте и изненадвайте, ако бъдещата енергия ви се стори позната. Тя е ваша! Ето колко са дълбоки нещата. Ако НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ е в един кръг, защо трябва да се изненадвате, когато откриете, че се намирате на познато място? Това е обещанието, стига да изберете да го осъществите! Обещанието е, че вашата реалност ще се промени, за да съответства на най-великото намерение на човечеството. Тя ще се издигне, за да отговори на това, което сте създали.

Трябва да ви кажем следното: пристигнахте, за да седнете в енергията, за да четете в енергията, но има и нещо много повече. Скъпи мои, мое семейство, което обичам, брат, сестра, вие се намирате в новата енергия! Това означава, че сега може да се осъществи лечението, към което се стремяхте. Част от помощта, която се опитвахте и не успявахте да дадете, сега ще проработи. Искаме да кажем отново това, което сме ви казвали толкова пъти досега: защо не позволите на лечението да започне сега? Говорим за човешкото съзнание, говорим за любовта в живота ви, говорим за проблемите, заради които сте пристигнали тук, и ви казваме: слушателю, читателю, не мислите ли, че знаем кои сте? Седим пред царските особи и го знаем. Групата от придружители на Крион знаеше за решението ви да бъдете тук. Някои от вас могат да кажат: "Крион, реших да дойда само преди два дни." или "Взех книгата само преди миг." В тази зала има място с вашето име на него. И това Е място в Божествеността, на което да прочетете и чуете тези думи сега! Ето защо за нас възможността да чуете или прочетете това беше РЕАЛНА. Това е нашето СЕГА. Вие сте тук заради тези няколко момента, когато групата от нашите придружители ще ви докосне, ще ви дари с любовта си и ще приседне в скута ви. Просто ни позволете за миг да ви обичаме. Докато това става, не се изненадвайте и шокирайте, ако успеете да усетите нашето присъствие, ако се почувствате като у дома, защото именно за това става дума. Слушателю, читателю, преди урокът да започне, оставете книгата, ще направим пауза и просто ни почувствайте до себе си, почувствайте семейството, което е около вас!
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 3694 | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:17