Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:27
07.03.2021
Неделя
3.220.231.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Тайното отделение - драмата
Уо се тресе. Свежда поглед надолу. Не иска да е тук и не иска да се вижда какво има в тайното отделение с ципа. Ангелът разбира това и просто стои там с малката неотворена чантичка в голямата си ръка. Чака Уо да заговори.

- Моля те, недей - казва Уо с умоляващ глас.

- Няма да я отворя, - казва ангелът - защото те обичам, Уо, и никога няма да те накарам нарочно да се чувстваш неудобно, но не можеш да вземеш и това нещо със себе си и ти го знаеш.

* * *

А сега, скъпи мои, какво според вас е имало в тази малка черна чанта? Отново прекъсваме своя разказ, за да представим по-пълно пред вас тази метафора. Отговорът ще дадете вие, слушателите, както и вие, читателите, като отговорите на следните въпроси: "Кой е този, с който в никакъв случай не бихте разговаряли през живота си? Кой е този, скъпи кандидати за извисяване, на който през живата си не бихте простили за нищо на света? Кой е този, с който сте преживели изключително драматични моменти, който не може да спечели отново вашата любов? Кой е този, който ви е предал? Кой е във вашия черен списък?"

Това е енергията в черната чантичка, която държи в ръцете си ангелът. Тя е грозна. Тя не се чувства добре, когато вибрациите са високи. Не се слива с чистото намерение на човек, който се кани да поеме по новия път на по-високите вибрации и не може да остане тайна. Отново ще говорим за това след пресичането на границата.

Подхожда ли ви това? Ако е така, позволете ми да ви кажа какво се намира в другото тайно отделение, наречено Божествената душа на човека. Това е силата и способността да се издигнеш над проблемите и драмата, спотайващи се в най-тъмните ъгълчета на вашия ум. Това е СВЕТЛИНА, която може да освети всякаква ситуация. Това е същността на прошката, на зрелостта и мъдростта. Тя олицетворява помазването на новия човек. Тя е осъзнаването, че вие сте част от Бога и семейството около вас изпълнява своята роля също в качеството си на частица от Бога. Каквото и да правят, които и да са те и където и да се намират (дори и в смъртта), сега се явяват като равностойни играчи в една грандиозна игра, която сте създали заедно, и двете страни. Можете ли да видите общата картина на нещата? Можете ли да разберете, че са били нужни ДВАМА, за да се създаде енергията, която държите в черната чантичка? Можете ли да им простите и да ги дарите с любовта си? Можете! Това е чудото на съзнанието на новия човек, което е ваше, стига да го поискате. Това е силата на извисеното човешко същество!

* * *

- Моля, вземи чантата - казва Уо със сълзи на очи. - Сложи я при останалите ненужни вещи, където й е мястото.

- Каква чанта? - пита радостният ангел. - Тя изчезна преди малко, заедно с появата на твоето намерение за прошка и на мъдростта, която носиш в себе си, скъпи мой човече. Поздравления за това, че разбра. Поздравления за твоето съзряване. Поздравления, Уо, за това, че вибрираш на по-високо ниво.

Уо се сбогува с ангела и отново го прегръща. С една малка чанта в ръка той изчезва през вратата, която е метафора за желанието на човека да влезе в земята, където нищо не е такова, каквото е било досега, земя, изпълнена с обещание и любов, земя на велико духовно предизвикателство. Уо стъпва на земята на работниците на Светлината, които носят енергията на новата конфигурация на Земята.

Уо изчезва в далечината, изпълнен с лекота, покой и чувството, че е обичан.

* * *

Скъпи мои, тази притча е за вас. Какво е вашето усещане за по-високото ниво на вибрация и за енергията на извисяването? Дали това е нещо, което правите между обяда и поръчките? Ако е така, не разбирате за какво става дума. Това не е нещо, което вие правите. Това е нещо, което вие изживявате.

Това, което е пред вас, е най-дълбоката и изменяща се енергия от всички останали в цялата човешка история. Това, което е пред вас, е способността ви да промените самата същност на своето съществуване - да живеете по-дълъг живот, да бъдете изпълнени с повече покой и радост, както и силата да промените земята под краката си. В течение на този процес ще бъдете обичани безмерно и ще започнете да чувствате семейството - защото духовно то е с една стъпка по-близо до вас, повече откогато и да било. Това не е краят на човешката история. Точно обратното, това е едно ново начало.

До вашия стол има семейство. И в това семейство е Крион, чиито живот от хиляди години насам се състои в това да ви обича и информира... без да моли... без дневен ред... без да пита. Оставам си ваш приятел и семейство. Оставам изпълнен с любов, наблюдавайки как правите нещо, което никой не е очаквал - променяте самата Вселена. Оставам на Земята, докато всичко не приключи. И това, скъпо мое семейство, ще продължи много дълго, считано от този момент.

Тръгваме си със същата любов, с която дойдохме, и отново ще се върнем. Нека слушателят и читателят знаят, че днес са обичани нежно!

Нека новата Земя започне с тези, които се пробуждат за своята сила, тези, които слушат и четат тези думи. Вие.

С любов,

Крион

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 608 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.220.231.235          Неделя          07.03.2021, 11:27