Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)10:10
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Световната валутна система
"Крион, какво ще стане с парите?" Ще ви представим вариант за бъдещето, с който мнозина от вас вече са наясно. Казвали сме ви, че на планетата ще се постигне съгласие по въпроса кои неща представляват ценност и народите ще достигнат до единомислие. Превеждайки това твърдение на езика на парите, ще кажем следното: ще дойде време, когато между различните нации няма да съществува това, което сега се нарича "валутен курс". Освен това, за да се реши кои неща са ценни, трябва да има решение по въпроса каква трябва да бъде работната етика на човека и колко струва човешкият труд.

Скъпи мои, тези от вас, които са наясно с тези проблеми и са се установили в една по-богата страна [Америка], ще разберат това, което ще ви кажем. Ще дойде ден, когато правителството, което ви управлява, ще трябва да девалвира собствената си валута, за да може останалата част от света да стигне до консенсус. Ще станете свидетели на началото на една обща валута на планетата, с която се осъществява размяната, без да се налага изчисляване на съотношенията между различните валути. Вече са налице наченки на този процес на един друг континент и вие сте свидетели, че различни страни се събират, за да създадат обща валута. Процесът няма да е лесен и е възможно пълното му осъществяване да настъпи след две поколения, но потенциалната възможност е, че вие ще го доведете до успешен край. Но това няма да е никак лесно.

Следете и за това: възможно е да възникне междинна валута, използвана само от банкерите и само за търговски операции между отделните нации. Накрая този валутен атрибут може да се развие и да обхване и парите, които носите в джоба си. И когато погледнете към всичко това, то няма да олицетворява някакво единно световно правителство. Всъщност е олицетворение на толерантността и съгласието по въпроса, че и стоките на другите култури притежават ценност. Скъпи мои, ще ви кажа как ще се развиват нещата в това отношение: планетата Земя трябва да направи това, защото ще дойде време, когато ще трябва да разменяте стоки с тези, които тепърва ще срещнете! Когато това стане, ще се появи необходимостта от една универсална оценка на световните ресурси.

1) По времето на провеждането на този сеанс Сиатъл се разтърсваше от разногласията на провеждащата се Конференция за световна търговия. Точно за това говореше Крион.
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 760 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 10:10